Gerry Weber firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madinga spalvytė
Atlaso imitacija
Stilingai paaukštinta ir dailiai atlenkta apykaklė
Stilingai apipavidalintas modeliuko priekis
Apačioje yra dailus skeltukai
Nugaroje - užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
New look firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS
Stilingas modeliukas priekyje nuo juosmenuko plisuotas stambiomis klostėmis
Nugaroje klostės susidaro pačios
Tamsiai juodas standus audinukas turi dailią faktūrą
Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 12/40(M). Kaina 18 . (REALI KAINA 29.99 .)
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabi spalvytė
Modeliuką puošia dailios karbatkėlės
Stilingai apipavidalinta krūtinės sritis
Modeliukas turi pamušaliuką. Nugaroje viršuje įverta plati guma. Petnešėlės reguliuojasi. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Tempiasi iki 48 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 18 .

PAVYZDĖLIAI

PAVYZDĖLIAI
Zara firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingą bei madingą peplum stiliaus modeliuką sudaro karbatkėlės
Madingai sukirptos rankovytės
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 12 .
ZAPA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia nuostabiai tarpusavyje suderintos spalvos bei raštai
SPALVOS: BORDO, KREMINĖ, BALTA
Madingai paaukštinta ir karbatkėlėmis padailinta apykaklė
Karbatkėlės puošia ir rankovytes
Ypatingai daili madinga smulkiai suplisuota apačia
Į juosmenuką įverta gumutė. Iki juosmenuko modeliukas susisega sagomis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. TEMPIAIS IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO. Stilingas ilgis - 110. Dydis - M. Kaina tik 18 .

PRECIDIO firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Šių ir ateinančių metų madinga spalvytė
Modeliukas stilingai smulkiai plisuotas
Į juosmenuką įverta gumutė
Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIASI IKI 43 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 87 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
Zara firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
Lindex firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
M&S firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Lindex firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
M&S firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Lindex firmos nauja suknelė

PARDUOTA
Next firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
Amisu firmos nauji marškinukai

PARDUOTA

PARDUOTA

PARDUOTA

PARDUOTA
Amisu firmos nauji marškinukai

PARDUOTA

PARDUOTA
Only firmos nauja suknelė

PARDUOTA
BUTTERFLY BY MATTHEW WILLIAMSON firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
boohoo nauja palaidinė

PARDUOTA
Stile Benetton nauji šortai

PARDUOTA
Papildyta:
Silvian Heach nauji šortai

PARDUOTA
Caminatta firmos rankinė

PARDUOTA
Papildyta:
sisters point firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Šių bei kitų metų madingos spalvos bei raštai
Modeliukas crop top tipo. Dailiai parauktos rankovytės. Madingai sukirpta apykaklė. Modeliukas užsisega užtrauktuku. Apačioje įverta plati guma. Yra pamušaliukas. Per krūtinę netempiant klostelių - 50 cm. Stilingas ilgis - 40 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .

George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas - šių bei kitų metų topas
Modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS. Modeliukas per priekį susisega sagutėmis - madinga. Priekyje yra du kišenukai užsisegantys sagutėmis. Sagutėmis užsisega ir rankovės. Yra atsarginė saga. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Rankovės ilgis nuo peties siūlės - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 36 cm. Ilgis - 84 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 16 .

Papildyta:
Topshop firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingų šių bei kitų metų raštų palaidinukė
Labai taikliai suderinti raštai. Priekyje daili detalė - kišenė. Nugarytėje yra vejeras. Nugara stilingai ilgesnė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas kaip ir rankovės susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petukų siūlės - 55 cm. Ilgis - 68 - 61 cm. Dydis - 34(EUR)6(UK). Kaina tik 10 .

Papildyta:
ZARA WOMEN firmos nauji marškinukai - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutis švelnus audinukas su dailia faktūra
Priekyje modeliukas papuoštas kišenukais užsisegančiais sagomis. Yra antpetukai su sagutėmis. STILINGA. Rankovių ilgis reguliuojasi sagučių dėka. MADINGA. Apačioje yra skeltukai. Modeliukas turi iš to paties audinuko dirželį. Nuo pažastuko iki pažastuko - 57 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Ilgis - 71 cm. Dydis - M. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 .

Papildyta:
Bik Bok firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilinga žalsva spalvytė
Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinukas. Šortukai dailiai atsilenkia. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Juosmenukas labai dailiai suklostuotas. Nugaroje - kišenukų imitacijos. Per juosmenuką - 44 cm. (Viršus 42 cm.) Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
DOVANOJAMAS Jahnny Lambo 18.90 . vertės diržas.

Papildyta:
topshop firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Modeliuką puošia stilingas languotas audinukas
Rankovės sagučių dėka tampa madingo 3/4 ilgio. Priekyje yra du mieli kišenukai užsisegantys sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 61 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .

PARDUOTA
BUTTERFLY BY MATTHEW WILLIAMSON firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA
boohoo nauja palaidinė

PARDUOTA
Stile Benetton nauji šortai

PARDUOTA
Papildyta:
Silvian Heach nauji šortai

PARDUOTA
Caminatta firmos rankinė

PARDUOTA
Papildyta:
sisters point firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Šių bei kitų metų madingos spalvos bei raštai

George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas - šių bei kitų metų topas

Papildyta:
Topshop firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingų šių bei kitų metų raštų palaidinukė

Papildyta:
ZARA WOMEN firmos nauji marškinukai - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutis švelnus audinukas su dailia faktūra

Papildyta:
Bik Bok firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilinga žalsva spalvytė
DOVANOJAMAS Jahnny Lambo 18.90 . vertės diržas.

Papildyta:
topshop firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Modeliuką puošia stilingas languotas audinukas
Caminatta firmos rankinė

PARDUOTA

PARDUOTA
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalvytė
Labai švelnus jaukus audinukas: 96% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 4% - ELASTANE. Nugarytė stilinga užapvalinta - ilgesnė už priekį
Per krūtinę - 38 cm. PUIKIAI TEMPIESI IKI 48 CM. IR DAILIAI ATRODO
Ilgis - 70 - 64 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .
lord&taylor firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pasijonis - ant viršaus dailus lengvas šių bei kitų metų leopardo rašto lengvas audinukas
Modeliuką labai padailina žalia spalvutė
Į juosmenuką įvertos gumutės sudaro dailias klosteles
Audinuko sudėtis: 73% - COTTON. 27% - SILK. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 47 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .