Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

t/o firmos sweater naujas megztukas - palaidinė atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas modeliukas wub.gif Priekį puošia lengvas žalsvas audinukas wub.gif Nugarytę - stilinga detalė - jos sukirpimas wub.gif Taikliai suderinti du skirtingi audinukai wub.gif Nugarytę puošia šį bei kitą sezoną madingi raštai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
denim co firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai garintas džinsinis audinukas wub.gif Priekį puošia mielas kišenukas wub.gif Nuo juosmens audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku stilingai įsiūtu įšorėje wub.gif mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 14. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinė atvežti iš užsienio. Man deja didoka. Juodą audinuką puošią nuostabus paveiksliukai - belerinos wub.gif Stilinga išsisikirianti detalė - apykaklė bei susegama dalis wub.gif Susegama dalis su sumaniai paslėptomis sagutėmis wub.gif mirksiukas.gif Petukų sritis padailinta klostele wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 55 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 18. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 €.

Papildyta:
SANMARTINO firmos nauja palaidinė - megztukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Stilinga žalsva spalvytė wub.gif Apykaklė padailinta raukinukais wub.gif Modeliukas dailiai susisega sagutėmis. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 42. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Roman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia mėlyni drugeliai wub.gif STILINGA wub.gif Ranovytės dvigubo audinuko - dailiai suklostuotos wub.gif Priekį puošia vertikalios klostelės wub.gif Priekis susisega mėlynomis sagutėmis priderintomis prie drugelių spalvos wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 52 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Ilgis - 66 -70 cm. Priekis ilgesnis mirksiukas.gif wub.gif Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Influence firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Stilingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Nugarytė stilingai prailginta bei dailiai užapvalinta wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 65 - 53 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų bei raštų audinukas wub.gif Madingai sukirpta apykaklė - V forma wub.gif Modeliukas turi dirželį wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Per krūtinę apie 47 cm. Po krūtine - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
NAVYBOOT firmos naujas megztinukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Priekyje yra du kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif Audinukas labai švelnutis: 70% - SEIDE. 30% - KASCHMIR. Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 37 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 14 €.

Atsakyti
WIESPOL firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Labai stilingas bei originalus modeliukas wub.gif Priekis padailintas šešių sluoksnių klostelėmis wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušaliuką. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus - 48 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 12 €.

Atsakyti
NO-GU firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingą šiltą modeliuką priekyje puošia kišenukų imitacijos wub.gif Dailiai sukirpta apykaklė wub.gif Modeliuką puošia dailus raštai wub.gif Rūbelis susisega sagomis. Audinuko sudėtis: 40% - ACRYLIC. 30% - ALPACA. 30% - WOOL. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Esprit firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Barchatinis tamsiai juodo audinuko puošnus modeliukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Juosmenukas paaukštintas wub.gif mirksiukas.gif Apačioje yra pasijonis su tiuliu kurio dėka sijonukas tampa dailiai papustas wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Viršus - 36 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 15 €.

Papildyta:
Mohito firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Pilką audinuką puošia švelniai rožiniai taškučiai wub.gif STILINGA wub.gif Madingai atlenktos rankovėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 32. PUIKIAI TIKS IR 34 DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Studio anneloes firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Audinuką puošia nuostabios spalvos ir raštai wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Šonai paraukti wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
MOHITO firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodas audinukas viršuje padailintas nuostabiomis gepiurinėmis gėlėmis wub.gif Atrodo nuostabiai wub.gif Apykaklė puošia dar viena daili detalė - karbatkėlės wub.gif Karbatkėlėmis padailintas ir priekis wub.gif Nuo gėlių audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Jos užsisega sagutėmis. Yra ir atsarginė sagutė. Modeliukas nugaroje susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko siūlės - 48 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

Papildyta:
Lindex firmos nauja palaidinukė. Baltas audinukas padailintas stilingais raštais wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Rankovės susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko siūlės - 51 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Massimo Dutti firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia stilingi taikliai suderinti raštai ir spalvos wub.gif Madingas V formos apykaklės sukirpimas wub.gif Stilingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif Jos užsisega sagutėmis. Juosmenuko šonuose įvertos gumutės. Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti