Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

chantelle firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabaus grožio aukso spalvos raštai wub.gif REALYBĖJE JIE RYŠKUS -SODRUS - NEĮKYRUS. Nugarytės iškirptė pagylinta mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Rankovių stilingas 3/4 ilgis. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Diesel nauji džinsai wub.gif

PARDUOTA

BERSHKA naujas švarkutis wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Savida firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą - ant viršaus lengvas pilkas audinukas papuoštas nuostabiais - raudonais - rožiniais - drugeliais wub.gif Stilingas šiek tiek persišviečiančių rankovių sukirpimas wub.gif Madingai sukirpta apykaklė - sumetama - V formos wub.gif Apačia dailiai paklostuota wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 50+cm. Per juosmenuką - 42 cm. Toliau platėja. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 14/42. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
F&F firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalvytė wub.gif Madingai sukirptos rankovės wub.gif V formos paaukštinta apykaklė susirišančia dailia detale - juostelėmis wub.gif Nugara stilingai ilgesnė - dailiai užapvalinta wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 59 cm. Ilgis - 72 - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

Papildyta:
Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingi juodi raštai wub.gif Petnešėlės reguliuojasi mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Bendras ilgis - 56 cm. Dydis - 34 (EUR) Ant etikėtės - 8. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
LIU-LI firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Juodą audinuką puošia smulkios mielos gėlės wub.gif Juoda spalvytė pereina iš tamsesnės į šiek tiek šviesesnę - originalu wub.gif Dešinė pusė tamsi - kairė - šviesesnė wub.gif Į juosmenuką ir į apačią įvertos gumutės stilingai kiečiančios modeliuko formą wub.gif Priekyje yra juostelė susirišanti į dailų kaspinuką wub.gif Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO mirksiukas.gif wub.gif Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 69 cm. Bendras ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
ZARA Women naujas megztinis wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Samsara firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas wub.gif Kremo spalvos pagrindą puošia žalia spalvytė bei tamsiai mėlynos spalvos gėlių kontūrai wub.gif Dar viena stilinga detalė - originaliai kirptos ranovės - jos dailiai sukrenta klostelėmis wub.gif Apykaklė taip pat sukirpta taip kad lengvai kristų klostelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 49 cm. Per juosmenuką - 44 cm. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Stefanel firmos naujas megztinukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas modeliukas budingas šiai firmai wub.gif mirksiukas.gif Baltą audinuką puošią kremos spalvos kiauraraštis abiejuose pusėse mirksiukas.gif wub.gif Į rankoves taip pat įaustas kremo spalvos siūlas wub.gif Nugara stilingai ilgesnė wub.gif Audinuko sudėtis: 90% - COTTON. 9% - LINO. 1% - POLYAMIDE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Bendras ilgis - 62 - 56 cm. Dydis - XS. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
Stefanel firmos nauja palaidinukė - švarkelis atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvos spalvytės originalus modeliukas priekyje turi du kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Priekis stilingai ilgesnis - labai dailiai krenta klostelėmis wub.gif Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 53% - SILK. 42% - COTTON. 5% - CASHMERE. Nuo pažastuko iki pažastuko siūlės - 40 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Bendra ilgis - 71 - 56 cm. Dydis - XS. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
rutzou firmos šilkinė palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif Originaliai sukirptos rankovės - jos iš šonų prie kanto paklostuotos wub.gif Taip atsiranda stilinga forma mirksiukas.gif wub.gif V formos madingas apykaklės sukirpimas wub.gif Ji padailinta užtrauktuku - stilinga bei originalu wub.gif Priekyje yra kišenukai wub.gif Petukų srityje - antpečiai wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 12 €.

Atsakyti
H&M firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. MODELIUKAS SKIRTAS ŠALTAJAM SEZONUI mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu wub.gif Yra dirželis - taip pat stilinga detalė wub.gif Audinuko sudėtis: 38% - WOOL. 35% - POLYESTER. 20% - ACRYLIC. 10% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas turi pamušaliuką. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 30 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

Papildyta:
Iris los angeles naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas audinukas - spalvų gama - ruožai wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Friendtex firmos nauja palaidinė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti