chantelle firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabaus grožio aukso spalvos raštai
REALYBĖJE JIE RYŠKUS -SODRUS - NEĮKYRUS. Nugarytės iškirptė pagylinta
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Rankovių stilingas 3/4 ilgis. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
Diesel nauji džinsai

PARDUOTA
BERSHKA naujas švarkutis

PARDUOTA

PARDUOTA
BERSHKA naujas švarkutis

PARDUOTA
Savida firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą - ant viršaus lengvas pilkas audinukas papuoštas nuostabiais - raudonais - rožiniais - drugeliais
Stilingas šiek tiek persišviečiančių rankovių sukirpimas
Madingai sukirpta apykaklė - sumetama - V formos
Apačia dailiai paklostuota
Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 50+cm. Per juosmenuką - 42 cm. Toliau platėja. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 14/42. Kaina tik 15 .
F&F firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalvytė
Madingai sukirptos rankovės
V formos paaukštinta apykaklė susirišančia dailia detale - juostelėmis
Nugara stilingai ilgesnė - dailiai užapvalinta
Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 59 cm. Ilgis - 72 - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

Papildyta:
Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingi juodi raštai
Petnešėlės reguliuojasi
Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Bendras ilgis - 56 cm. Dydis - 34 (EUR) Ant etikėtės - 8. Kaina tik 10 .

Papildyta:
Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingi juodi raštai
LIU-LI firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Juodą audinuką puošia smulkios mielos gėlės
Juoda spalvytė pereina iš tamsesnės į šiek tiek šviesesnę - originalu
Dešinė pusė tamsi - kairė - šviesesnė
Į juosmenuką ir į apačią įvertos gumutės stilingai kiečiančios modeliuko formą
Priekyje yra juostelė susirišanti į dailų kaspinuką
Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu
Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - TEMPIASI IKI 40 CM. IR DAILIAI ATRODO
Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 69 cm. Bendras ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ZARA Women naujas megztinis

PARDUOTA

PARDUOTA
Samsara firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas
Kremo spalvos pagrindą puošia žalia spalvytė bei tamsiai mėlynos spalvos gėlių kontūrai
Dar viena stilinga detalė - originaliai kirptos ranovės - jos dailiai sukrenta klostelėmis
Apykaklė taip pat sukirpta taip kad lengvai kristų klostelėmis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 49 cm. Per juosmenuką - 44 cm. Per klubiukus - 49 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .

Stefanel firmos naujas megztinukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas modeliukas budingas šiai firmai
Baltą audinuką puošią kremos spalvos kiauraraštis abiejuose pusėse
Į rankoves taip pat įaustas kremo spalvos siūlas
Nugara stilingai ilgesnė
Audinuko sudėtis: 90% - COTTON. 9% - LINO. 1% - POLYAMIDE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Bendras ilgis - 62 - 56 cm. Dydis - XS. Kaina tik 18 .
Stefanel firmos nauja palaidinukė - švarkelis atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvos spalvytės originalus modeliukas priekyje turi du kišenukus - stilinga bei labai patogu
Priekis stilingai ilgesnis - labai dailiai krenta klostelėmis
Švelnaus jaukaus audinuko sudėtis: 53% - SILK. 42% - COTTON. 5% - CASHMERE. Nuo pažastuko iki pažastuko siūlės - 40 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Bendra ilgis - 71 - 56 cm. Dydis - XS. Kaina tik 18 .
rutzou firmos šilkinė palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai
Originaliai sukirptos rankovės - jos iš šonų prie kanto paklostuotos
Taip atsiranda stilinga forma
V formos madingas apykaklės sukirpimas
Ji padailinta užtrauktuku - stilinga bei originalu
Priekyje yra kišenukai
Petukų srityje - antpečiai
Nuo pažastuko iki pažastuko - 58 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 12 .

H&M firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. MODELIUKAS SKIRTAS ŠALTAJAM SEZONUI
Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Yra dirželis - taip pat stilinga detalė
Audinuko sudėtis: 38% - WOOL. 35% - POLYESTER. 20% - ACRYLIC. 10% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliukas turi pamušaliuką. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 30 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .

Papildyta:
Iris los angeles naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas audinukas - spalvų gama - ruožai
Į juosmenuką įverta gumutė. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

Papildyta:
Iris los angeles naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas audinukas - spalvų gama - ruožai
Friendtex firmos nauja palaidinė

PARDUOTA

PARDUOTA