Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka.Tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi taškučiai
Modeliukas taip pat papuoštas dailiais nerinukais
Apykaklė stilingai susiriša juostele
Priekis susisega sagutėmis apsiūtomis audinuku
Jis taip pat papuoštas dailiomis vertikaliomis klostėmis
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 10 .
River Island firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Labai daili bei stilinga neįkyriai sodri žalia spalvytė
Sodresnė nei nuotraukoje
Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu
Yra dirželis, kuris padailina modeliuką
Nugaroje modeliukas turi kišenuko imitaciją
Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus apie 51 cm. Ilgis - 35 cm. Dydis - L. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .
Kensie firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama
Apačia dailiai plisuota
Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .

Papildyta:
Love Label firmos naujos kelnės ayvežtos iš užsienio. Tampraus audinuko modeliukas stilingai padailintas kokybiška dirbtinės odos imitacija
Priekis susisega užtrauktuku
ABI PUSĖS VIENODOS
Per juosmenuką - 40 cm. ŠONUOSE YRA ĮSIŪTOS GUMUTĖS. Per klubiukus apie 47 cm. MODELIUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 95 cm. Vidinės siūlės ilgis - 71 cm. Dydis - 12. Kaina tik 16 .

Papildyta:
Love Label firmos naujos kelnės ayvežtos iš užsienio. Tampraus audinuko modeliukas stilingai padailintas kokybiška dirbtinės odos imitacija
ZARA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos elegantiškas bei puošnus aksomo modeliukas
Stilingos peštuko formos
Nuo pažastuko iki pažastuko - 38 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Per klubiukus - 38 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - S. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 18 .
gomez - gracia firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas puikiai tinkantis ŠALTAJAM SEZONUI
Dailiai sukirpta apykaklė BEI nugarytė
Spalvytės pilka - juoda
Juoda spalva pabrėžia modeliuko dailumą
Yra pamušaliukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS - YPATINGAI PER KLUBIUKUS. Rankovės ilgis - 63 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 14. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .

H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai taikliai suderintos spalvytės
Madingi ruoželiai
Audinukas turi neįkyrų blizgesį
Į juosmenuką įverta guma - jos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis
Yra pamušaliukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
Atmosphere firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Labai taikliai suderinti raštai
Į juosmenuką įverta guma su dirželiu, kuris reguliuoja apimtį
Apačioje taip pat yra įvertos gumutės kurios stilingai keičia modeliuko formą
Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Per juosmenuką - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus 60 cm. Vidinės siūlės ilgis - 75 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis -16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 14 .
Izabel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabios gėlės ir spalvų gama
Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 66 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - 40(EUR). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .

Papildyta:
fobya firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas
Priekį ir nugarytę puošia dailios klostės
Apačia stilingos peštuko formos
Elastingo audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
fobya firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas
Priekį ir nugarytę puošia dailios klostės
Apačia stilingos peštuko formos
Elastingo audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .

Papildyta:
George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės bei raštai
Į juosmenuką įverta plati guma. Juosmenuką puošia susirišantis dirželis
Šonuose labai stilingai sukirptos kišenės - madinga bei labai patogu
Per juosmenuką - 30 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .

Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką priekyje puošia žavios karbatkėlės bei juostelė
Nuo pažastuo iki pažastuko - 52 cm. Laisvo kirpimo modeliukas
Rankovės ilgis - 66 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 .

Papildyta:

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:

Papildyta:
George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės bei raštai

Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką priekyje puošia žavios karbatkėlės bei juostelė
Lindex firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Labai stilingas modeliukas TINANTIS VISIEMS SEZONAMS
Priekis iš audinuko kuris imituoja odą
Nugara iš tampraus audinuko
Labai patogu
Į juosmenuką įverta plati guma. Per juosmenuką - 29 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Per klubiukus - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Vidinės siūlės ilgis - 71 cm. Ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKOJE 165 CM.
YRA DU VIENODI MODELIUKAI

YRA DU VIENODI MODELIUKAI

New look firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Labai mielas žaismingas bei stilingas modeliukas
Abi pusės vienodos
Nuo pažastuko iki pažastuko - 51 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 67 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .

PAVYZDUKAS

PAVYZDUKAS
rutzou firmos nauja palaidinė

PARDUOTA
Papildyta:
Forever nauji 21 šortai - sijonas viename

PARDUOTA

PARDUOTA
Papildyta:
Forever nauji 21 šortai - sijonas viename

PARDUOTA
Zara women naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Mna deja didokas. Modeliukas puikiai tinka šaltajam sezonui
Audinuką puošia stilingos spalvos bei raštai
Šviesios spalvos gėlės bei raštai išsiūvinėti
Juosmenukas padailintas odyte
Modeliukas turi pasijonį. Nugaroje - užtrauktuką. Per juosmenuką - 38 cm. Ilgis - 43 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .