Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka.Tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi taškučiai wub.gif Modeliukas taip pat papuoštas dailiais nerinukais wub.gif Apykaklė stilingai susiriša juostele wub.gif Priekis susisega sagutėmis apsiūtomis audinuku wub.gif Jis taip pat papuoštas dailiomis vertikaliomis klostėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
River Island firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Labai daili bei stilinga neįkyriai sodri žalia spalvytė wub.gif Sodresnė nei nuotraukoje wub.gif Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Yra dirželis, kuris padailina modeliuką wub.gif Nugaroje modeliukas turi kišenuko imitaciją wub.gif Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus apie 51 cm. Ilgis - 35 cm. Dydis - L. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Kensie firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gama wub.gif Apačia dailiai plisuota wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 €.

Papildyta:
Love Label firmos naujos kelnės ayvežtos iš užsienio. Tampraus audinuko modeliukas stilingai padailintas kokybiška dirbtinės odos imitacija wub.gif Priekis susisega užtrauktuku mirksiukas.gif wub.gif ABI PUSĖS VIENODOS wub.gif Per juosmenuką - 40 cm. ŠONUOSE YRA ĮSIŪTOS GUMUTĖS. Per klubiukus apie 47 cm. MODELIUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 95 cm. Vidinės siūlės ilgis - 71 cm. Dydis - 12. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
ZARA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos elegantiškas bei puošnus aksomo modeliukas wub.gif Stilingos peštuko formos wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 38 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Per klubiukus - 38 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - S. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
gomez - gracia firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas puikiai tinkantis ŠALTAJAM SEZONUI wub.gif Dailiai sukirpta apykaklė BEI nugarytė wub.gif Spalvytės pilka - juoda wub.gif Juoda spalva pabrėžia modeliuko dailumą wub.gif Yra pamušaliukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS - YPATINGAI PER KLUBIUKUS. Rankovės ilgis - 63 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 14. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai taikliai suderintos spalvytės wub.gif Madingi ruoželiai wub.gif Audinukas turi neįkyrų blizgesį wub.gif Į juosmenuką įverta guma - jos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Yra pamušaliukas. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Labai taikliai suderinti raštai wub.gif Į juosmenuką įverta guma su dirželiu, kuris reguliuoja apimtį mirksiukas.gif Apačioje taip pat yra įvertos gumutės kurios stilingai keičia modeliuko formą wub.gif mirksiukas.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus 60 cm. Vidinės siūlės ilgis - 75 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis -16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 14 €.

Atsakyti
Izabel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabios gėlės ir spalvų gama wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 66 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - 40(EUR). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

Papildyta:
fobya firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas wub.gif Priekį ir nugarytę puošia dailios klostės wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Apačia stilingos peštuko formos wub.gif Elastingo audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
fobya firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas wub.gif Priekį ir nugarytę puošia dailios klostės wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Apačia stilingos peštuko formos wub.gif Elastingo audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 €.

Papildyta:
George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės bei raštai wub.gif Į juosmenuką įverta plati guma. Juosmenuką puošia susirišantis dirželis wub.gif Šonuose labai stilingai sukirptos kišenės - madinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Per juosmenuką - 30 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

Papildyta:
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką priekyje puošia žavios karbatkėlės bei juostelė wub.gif Nuo pažastuo iki pažastuko - 52 cm. Laisvo kirpimo modeliukas wub.gif Rankovės ilgis - 66 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Lindex firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja didokos. Labai stilingas modeliukas TINANTIS VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Priekis iš audinuko kuris imituoja odą wub.gif Nugara iš tampraus audinuko mirksiukas.gif wub.gif Labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įverta plati guma. Per juosmenuką - 29 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Per klubiukus - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Vidinės siūlės ilgis - 71 cm. Ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKOJE 165 CM.

YRA DU VIENODI MODELIUKAI mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti
New look firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Labai mielas žaismingas bei stilingas modeliukas wub.gif Abi pusės vienodos mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 51 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 67 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

PAVYZDUKAS wub.gif

Atsakyti
rutzou firmos nauja palaidinė wub.gif

PARDUOTA
Papildyta:
Forever nauji 21 šortai - sijonas viename wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Zara women naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Mna deja didokas. Modeliukas puikiai tinka šaltajam sezonui mirksiukas.gif wub.gif Audinuką puošia stilingos spalvos bei raštai wub.gif Šviesios spalvos gėlės bei raštai išsiūvinėti wub.gif Juosmenukas padailintas odyte wub.gif Modeliukas turi pasijonį. Nugaroje - užtrauktuką. Per juosmenuką - 38 cm. Ilgis - 43 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 €.

Atsakyti