Izabel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Juodą audinuką puošia nuostabios gėlės ir spalvų gama

Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 66 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - 40(EUR). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
Papildyta:fobya firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas

Priekį ir nugarytę puošia dailios klostės

Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu

Apačia stilingos peštuko formos

Elastingo audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:fobya firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas

Priekį ir nugarytę puošia dailios klostės

Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu

Apačia stilingos peštuko formos

Elastingo audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 51 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .
Papildyta:George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės bei raštai

Į juosmenuką įverta plati guma. Juosmenuką puošia susirišantis dirželis

Šonuose labai stilingai sukirptos kišenės - madinga bei labai patogu

Per juosmenuką - 30 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .

Papildyta:Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką priekyje puošia žavios karbatkėlės bei juostelė

Nuo pažastuo iki pažastuko - 52 cm. Laisvo kirpimo modeliukas

Rankovės ilgis - 66 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 .