NAF NAF firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas
Apačioje yra pamušalas - ant viršaus lengvas tamsiai juodos spalvos audinukas
Į juosmenuką įvertos gumutės. Jų dėka audinys dailiai krenta klostelėmis
Dar viena daili detalė - audinukas stilingai pasiuvinėtas juosmenuko bei apykaklės srityje
Nuo pažastuko iki pažastuo - 45 cm. Per juosmenuką MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE - 33 CM. Audinukas puikiai tempiasi. Ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
hennes collection firmos naujas švarkas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai elegantiškas stilingas tamsiai juodo nesiglamžančio audinuko modeliukas
Švarkelis priekyje turi tris kišenukus - stilinga bei labai patogu
Dailiai sukirpta apykaklė
Rūbelis susisega sagutėmis. Sagutės puošia ir rankoves
Nugaroje yra skeltukas
Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Nuo petuko iki petuko - 39 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 60 cm. Stilingas ilgis - 87 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
Zara Basic firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Tamsiai juodos spalvos stilingas modeliukas
Kokybiška dirbtinės odos imitacija
Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Jie padailinti kniedėmis
Labai tinka prie šiais metais madingų batukų
Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 47 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
PROMOD firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia stilingas rožinės spalvos dvigubas kantas
Šone dar viena stilinga detalė - užtrauktukas kuris atsisega
Labai dailiai apipavidalinta apykaklė - baltu kantu
Šone yra skeltukas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai
Stilingos 3/4 ilgio rankovės reguliuojasi įvertais dirželiais
Apykaklė taip pat susiriša dirželiu
Petukų sritis dailiai vertikaliai paklostuota
Apačia padailinta skeltukais
Nuo pažastuko iki pažastuko - 67 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 .

Papildyta:
sophyline&co nauja suknelė atvežta iš užsienio. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS
Man deja didoka. Tamsiai juodas elegantiškas audinukas padailintas iškilia faktūra
Stilingas 3/4 ilgio rankovės
Juosmenuką puošia odinė juosta
Nugaroje yra užtrauktukas. Stilingas V formos apykaklės sukirpimas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .

Papildyta:
sophyline&co nauja suknelė atvežta iš užsienio. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS

Esprit firmos naujas sijonukas

PARDUOTA

PARDUOTA
ZARA BASIC firmos nauja vyriška palaidinė. Stilingos pilkos spalvos labai švelnus bei jaukus audinukas: 79% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNE. 21% - NYLON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis matuojant nuo peties siūlės - 70 cm. Nuo petuko iki petuko - 41 cm. Ilgis - 72 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
HIRSCH firmos naujas peštuko formos sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Šių bei kitų metų madingas languotas audinukas
Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu
Nugarytėje yra kišenukas užsisegantis knopkele bei skeltukas
Modeliukas turi pamušaliuką. Yra kilpelės dirželiui. Sijonukas užsisega nugarytėje užtrauktuku. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .

ECHO firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Savida firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Parisian collection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Rožių - pelenų spalvytę puošia dailios gėlytės
Žavi detalė - nerinukai
Modeliukas užsisega sagutėmis apsiūtomis audinuku
Priekyje yra pamušaliukas. Per krūtinę - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 .