LOFT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas Baltą audinuką puošia stilingi raštai V formos madingai sukirpta apykaklė dailiai krenta klostelėmis Į juosmenuką įsiūta mėlynos spalvos juostelė Pamušaliukas ir viršus susiūti - modeliukas įgauna dailią formą Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 89 cm. Dydis - 0. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
lovestruck firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos pagrindą puošia stilingi tamsiai mėlynos spalvos kiškučiai MIELA Į juosmenuką įsiūta tamsiai mėlyna juosta kaip dar viena daili detalė Nuo apykaklės į juosmenuką eina klostelės Nugaroje yra užtrauktukas bei skeltukas Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .
Oasis firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilinga gelsva spalvytė Priekis papauoštas dailia detale - kišenuku Nugara madingai ilgesnė bei dailiai užapvalinta Priekis dvigubas Modeliukas užsisega sagute kakliuko srityje. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 67 - 61 cm. Dydis - 10/36. Kaina tik 10 .
H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinukas kaip dirbtinės odos Priekyje ir nugaroje yra kišenukai. Apačioje yra užtrauktukai Stilinga Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 36 CM. Per klubiukus apie 44 cm. TEMPIASI IKI 46 CM. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Bendras ilgis - 94 cm. Apačia - 12 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga neįkyri oranžinė spalvytė Audinuką priekyje puošia karbatkėlės bei dailus nerinukai Į 3/4 ilgio rankovės įvertos gumutės dailiai keičia jų formą Modeliukas užsisega kakliuko srityje sagute apsiuta audinuku Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 16. ATITINKA 42(L). Kaina tik 10 .
Emoi by emonite firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Šiais bei kitais metais madingas gyvatės odos raštas Nuo apykaklės priekyje audinukas dailiai paklostuotas 3/4 ilgio rankovės juostelių dėka dar labiau patrumpėja Arba tiesiog sukuria stilingą vaizdą Nugarytėje modeliukas užsisega užtrauktuku įsiutu išorėje Stilinga Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ. ĮŠSKLEIDUS - 52 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas Apačia dailiai paraukta Viršus ant vieno petuko - atrodo labai stilingai Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje užtrauktuką. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 34 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 36. Kaina tik 16 .
ZARA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių bei kitų metų mada - gyvatės odos imitacijos audinys Apykaklė dviguba - viršutinė dalis dailiai krenta klostelėmis Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Per klubiukus - 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 .
seven lemon firmos naujas kombinezonas. Labai stilingas modeliukas Taikliai suderintos spalvų ir raštų gama Priekis susisega užtrauktuku Šonuose yra kišenukai - stilinga ir labai patogu Į juosmenuką įverta gumutė. Stilingai atlenktos rankovės Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 143 cm. Dydis - S. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 16 .