Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

LOFT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas wub.gif Baltą audinuką puošia stilingi raštai wub.gif V formos madingai sukirpta apykaklė dailiai krenta klostelėmis wub.gif Į juosmenuką įsiūta mėlynos spalvos juostelė wub.gif Pamušaliukas ir viršus susiūti - modeliukas įgauna dailią formą wub.gif Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 89 cm. Dydis - 0. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
lovestruck firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos pagrindą puošia stilingi tamsiai mėlynos spalvos kiškučiai wub.gif MIELA wub.gif Į juosmenuką įsiūta tamsiai mėlyna juosta kaip dar viena daili detalė wub.gif Nuo apykaklės į juosmenuką eina klostelės wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas bei skeltukas mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Oasis firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilinga gelsva spalvytė wub.gif Priekis papauoštas dailia detale - kišenuku wub.gif Nugara madingai ilgesnė bei dailiai užapvalinta wub.gif Priekis dvigubas mirksiukas.gif Modeliukas užsisega sagute kakliuko srityje. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 67 - 61 cm. Dydis - 10/36. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinukas kaip dirbtinės odos wub.gif mirksiukas.gif Priekyje ir nugaroje yra kišenukai. Apačioje yra užtrauktukai wub.gif Stilinga wub.gif Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 36 CM. Per klubiukus apie 44 cm. TEMPIASI IKI 46 CM. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Bendras ilgis - 94 cm. Apačia - 12 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga neįkyri oranžinė spalvytė wub.gif Audinuką priekyje puošia karbatkėlės bei dailus nerinukai wub.gif Į 3/4 ilgio rankovės įvertos gumutės dailiai keičia jų formą wub.gif Modeliukas užsisega kakliuko srityje sagute apsiuta audinuku wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 16. ATITINKA 42(L). Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Emoi by emonite firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Šiais bei kitais metais madingas gyvatės odos raštas wub.gif Nuo apykaklės priekyje audinukas dailiai paklostuotas wub.gif 3/4 ilgio rankovės juostelių dėka dar labiau patrumpėja mirksiukas.gif wub.gif Arba tiesiog sukuria stilingą vaizdą wub.gif Nugarytėje modeliukas užsisega užtrauktuku įsiutu išorėje mirksiukas.gif Stilinga wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ. ĮŠSKLEIDUS - 52 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Zara Basic firmos naujas sijonukas wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
KappAhl firmos naujas sijonas wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas wub.gif Apačia dailiai paraukta wub.gif Viršus ant vieno petuko - atrodo labai stilingai wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje užtrauktuką. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 34 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 36. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
ZARA firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių bei kitų metų mada - gyvatės odos imitacijos audinys wub.gif Apykaklė dviguba - viršutinė dalis dailiai krenta klostelėmis wub.gif Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Per klubiukus - 52 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
seven lemon firmos naujas kombinezonas. Labai stilingas modeliukas wub.gif Taikliai suderintos spalvų ir raštų gama wub.gif Priekis susisega užtrauktuku mirksiukas.gif wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga ir labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Stilingai atlenktos rankovės wub.gif Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 143 cm. Dydis - S. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
Rinascimento firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti