Įkraunama...
Įkraunama...

Stilingi madingi kokybiški rūbeliai

Emoi by emonite nauja palaidinė wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

PARDUOTA
Atsakyti
MOHITO nauja suknelė - tunika wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti
saix women firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsieno. Man deja mažoka. Kremo spalvos pagrindą puošia nuostabus paukščiai bei gėlės wub.gif Modeliuko viršus su gumute - jis dėvimas ant petukų mirksiukas.gif wub.gif Labai stilinga wub.gif Apačioje įvertas dirželis reguliuojantis apimtį mirksiukas.gif wub.gif Rankovių kantai su skeltukais ir sagutėmis wub.gif Madinga wub.gif Per krūtinę - 46 cm. Ilgis - 52 cm. Užsidėjus ant petukų ji prailgėja mirksiukas.gif Dydis - S. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Atmosphere firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai taikliai suderinti raštai bei spalvos wub.gif Stilinga V formos iškirptė wub.gif Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu wub.gif Priekis susisega sagutėmis. Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką (į jį įverta gumutė) - 24 cm. Tempiasi iki 36 cm. ir daugiau. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - 6. Kaina tik 12 €.

Atsakyti
Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvytė wub.gif Apykaklė dvigubo audinuko wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nugara stilingai ilgesnė už priekį wub.gif Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 56 - 79 cm. Dydis - 14 (L). Kaina tik 10 €.

Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Crop top stiliaus madingas modeliukas papuoštas stilingais raštais ir spalvomis wub.gif Apačią puošia dailios karbatkėlės wub.gif Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 48 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 €.

Papildyta:
H&M by divided nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Crop top stiliaus madingas modeliukas papuoštas stilingais ruožais wub.gif Per krūtinę - 47 cm. Stilingas ilgis - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ mirksiukas.gif Kaina tik 10 €.

Atsakyti
Zara firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Standų audinuką puošia klasikinės - juoda - balta - spalvos wub.gif Labai elagantiškas modeliukas wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
Bik Bok firmos nauja suknelė - tunika Viename atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingą modeliuką puošia nuostabios sodrios spalvos bei raštai wub.gif Modeliukas padailintas juostelėmis wub.gif Į juosmenuką įvertas dirželis - jo dėka reguliuojasi apimtis wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 49 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 63 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 €.

Atsakyti
Dunnes firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderintos spalvytės - oranžinė - mėlyna bei balta wub.gif Stilingi raštai wub.gif Nuo apykaklės modeliuką puošia daili klostė wub.gif Nugaroje - užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugara stilingai ilgesnė mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 67 - 71 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

Atsakyti
River Island firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Stilingą bei elegantišką modeliuką puošia šiais metais madinga rožių - pelenų spalvytė wub.gif Labai dailios petnešėlės wub.gif Madinga V formos iškirptė wub.gif Modeliukas turi dirželį. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 47 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per juosmenuką - 44 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - S(8). PAGAL PARAMETRUS TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 16 €.

Atsakyti
Gap firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką puošia stilingai platėjanti apačia dailiai krentanti klostelėmis wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS mirksiukas.gif Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - 2. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 €.

Atsakyti
Sears the fashion place firmos nauja suknelė wub.gif

PARDUOTA
Atsakyti