Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga švelniai žalsva spalvytė
Audinukas su dailia faktūra
Stilingiausia detalė - madingai sukirptos rankovės
Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 57 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 .
George crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką puošia baltos širdutės
Stilinga bei
Apačia padailinta dviejų sluoksnių
Petnešėlės tamprios - iš gumučių. Į nugarytę - viršuje - įverta gumutė. Krūtinės srityje įdėti pastandinimai
Per krūtinę tempiasi iki 45 cm. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Ilgis - 47 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
George firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas megztas mašina
Jis vidutinio storumo - PUIKIAI IŠLAIKO FORMĄ - KLOSTES
Labai dailiai krenta klostelės
Juosmenukas madingai paaukštintas
Modeliukas tamprus. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 43 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
J.CREW naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. TINKA VISIEMS SEZONAMS
YPATINGAI VĖSESNIEMS
Stilinga šių metų spalva
Raudonai - oranžinė - sodri
Labai madingai "sudeliotos" kišenės
Yra pamušalas. Nugaroje - užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 70% - WOOL. 30% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus 48 cm. Ilgis - 39 cm. Dydis - 4. Kaina tik 15 .
Victoria's secret very sexy naujas korsetas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga raudona spalvytė
Modeliukas padailintas nerinukais
Susisega nugaroje. Dydis - XS/S. Kaina tik 16 .

GAP firmos nauja kuprinė atvežta iš užsienio. Skirta vaikams (kids). Kuprinė labai talpi bei patogi
Stilingai padailinta gitaromis
Išorėje yra skirius užsisegantis užtrauktuku. Šonuose yra po persišviečiamą (tinklinę) kišenę. Petnešos reguliuosi. Patogu kad jos plačios BEI kad kuprinės nugara minkšta. Bet tuo pačiu ir pastandinta. Kuprinė užsisega dviejų užtrauktukų dėka. Yra rankena. PARAMETRAI: VERTIKALIAI - 46 CM. MATUOTA BE DUGNO - NUO DUGNO SIŪLĖS IKI VIRŠAUS. HORIZONTALIAI - 40 CM. PETNEŠOS ILGIS - 70 CM. PLOTIS - 5 CM. DUGNAS: VERTIKALIAI - 12 CM. HORIZONTALIAI - 27 CM. Kaina tik 26 .

River Island firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabus modeliukas
Pastelinės abrikoso spalvos
Audinuką puošia dailus pasiuvinėjimai
Apykaklė madingai paaukštinta
Priekis papuoštas karbatkėlėmis bei horizontaliomis klostelėmis
Stilinga bei labai romantiška
Ilgas rankoves puošia skeltukai bei juostelės susirišančios į bantukus
Modeliukas turi pamušalą. Rankovės elastingos. Modeliukas prie apykaklės susisega sagute. Per krūtinę - 52 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 14. 40(EUR). Kaina tik 12 .

Hua Lan firmos nauja Vintage stiliaus suknelė

PARDUOTA
Holly&White by lindex firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Holly&White by lindex firmos nauja suknelė

PARDUOTA
divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia šiais metais madingos stilingų spalvų gėlės
Į juosmenuką įverta gimutė. Jos dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis
Dailiausia bei stilingiausia detalė - viršuje esanti plati karbatelė
Madingas V formos apykaklės sukirpimas
Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .

H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Madingi dryžiai
Stilingai parinktos spalvos: juoda, balta bei kremo
Į juosmenuką įverta guma. Jos dėka viršuje susidaro dailios karbatkėlės
Juosmenukas paaukštintas. Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu
Audinuko sudėtis; 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Nuo juosmenuko iki klynuko siūlės priekyje - 36 cm. Nugaroje - 46 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 96 cm. Vidinės siūlės ilgis - 65 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .

Zara Women firmos naujas sijonukas

PARDUOTA

PARDUOTA
Zara Women firmos naujas megztinukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Šių metų madinga abrikosų spalva
Realybėje sodresnė
Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu
Madinga V formos apykaklė
Modeliukas susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė saga. Labai švelnus ir jaukus rūbelis
Audinuko sudėtis: 55% - SILK. 45% - CASHMIRE. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 68 cm. Dydis - L. Kaina tik 15 .