dizzylizzy firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabi karališka mėlyna spalvytė
REALYBĖJE DAR DAILESNĖ
Stilingas modeliukas turi reguliuojamas rankoves
Į juosmenuką įvertas dirželis kurio dėka lengvas audinukas krenta dailiomis klostelėmis
Priekyje yra du mieli kišenukai
Modeliukas susisega sautėmis. Yra pamušaliukas. Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. ATITINA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas
Viršų puošia dabar taip madingos karbatkėlės
Stilingai apnuoginti petukai
Audinuką puošia dailios gėlės
Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 44 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .

Limited collection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Labai stilingai sukirptas modeliukas
Lengvą audinuką puošia stilingi drugeliai
Madingai sukirptos rankovės dailiai krenta klostelėmis kaip ir stilingai užapvalinta apačia
Priekis susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę apie 55 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 .

PAVYZDĖLIS

PAVYZDĖLIS
Victoria's secret PINK naujos maudimosi kelnaitės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Sodrių spalvyčių madinga gama
Šonuose dirželiai reguliuoja ilgį
Dydis - XS. Kaina tik 16 .
ginatricot firmos nauja palaidinukė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Nuostabios sodrios dailiai pereinančios spalvos
Į juosmenuką įverta gumutė. Nugrytė stilingai ilgesnė
Apačia dailiai užapvalinta
Per krūtinę apie 56 cm. Per juosmenuką - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 75 -80 cm. Dydis - 42(L). Kaina tik 10 .
George firmos nauja palaidinukė

PARDUOTA

PARDUOTA
Zara women firmos naujas megztinis

PARDUOTA

PARDUOTA
Forever 21 firmos nauja paalidinė

PARDUOTA

PARDUOTA
OLD NAVY firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderintos spalvos
Viršus padailintas dabar taip madinga karbatkėlė (abi pusės)
Nugarytę puošia dar viena daili detalė - "skeltukas"
Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
Lindex firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia dailus iškilus taškučiai
Stilingai sukirptą modeliuką priekyje puošia vertikalios juostelės iš biejų pusių
Apačia dailiai užapvalinta
Mdingas rankovių ilgis
Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 10 .

Mohito firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų raštai
Labai švelnus audinukas
Rankovės madingo 3/4 ilgio
Jų ilgis dar reguliuojasi su juostelėmis
Labai stilinga apačia
Šonuose skeltukai
Nugara ilgesnė už prekį
Priekis sukurptas ne užapvalintai kaip įprasta, o "kampuotai"
Nugara - užapvalinta
Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 66 - 76 cm. Dydis - 42. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 .