Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

pirma tai ne mano zodziai, o citata. kito zmogaus nuomone. bet as jai 100 proc. pritariu. nors tokio issireiskimo kaip kvailiu dievas nevartociau.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 10 06, 07:37)
kaip svarbu, kad žmogus elgtųsi pagal tavo norus, aniaaaa?? Kristaline?

Šiaip tai manau, kad neturiu tokios didybės manijos valdyti kitus žmones schmoll.gif . Čia turėjau omenyje, kad pažinojau visai kitokią Shiduh, kurios postuose dominavo žodis MEILĖ. Todėl dabar esu kiek nustebus ir tiek blink.gif .
Atsakyti
žmogus keičiasi...........
Atsakyti
meilė niekur nedingo nuo to, kad negarbinu zmoniu mulkintojo ir kalbu apie tai atvirai.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 09, 10:51)
meilė niekur nedingo nuo to, kad negarbinu zmoniu mulkintojo ir kalbu apie tai atvirai.

Aš irgi jo negarbinu.
Net ir mulkintojai daro savo darbą šioje žemėje.
Atsakyti
Vis tik jo mokymas man visai priimtinas. Iš esmės jis nesiskiria nuo kitų ezoterikų. Gal tada ir Lazarevas ir visi kt. mulkintojai?
Atsakyti
gal
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2006 10 09, 14:06)
Vis tik jo mokymas man visai priimtinas. Iš esmės jis nesiskiria nuo kitų ezoterikų. Gal tada ir Lazarevas ir visi kt. mulkintojai?

bigsmile.gif mintis verta apsvarstymo irnesakyk.gif
Atsakyti
man baba nepriimtinas del jo rodomu fokusu.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 10 09, 13:17)
man baba nepriimtinas del jo rodomu fokusu.

o kodel tu kreipi visa demesi vien tik i fokusus?? reikia zvelgti giliau...
o juk Jezus, jei remiantis tavo kalba, irgi tada buvo fokusininkas? ar ne, Shiduh?/
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 10 04, 08:27)
ajė, a tais jūsų vištidėj nebeliko to mumijo?

Tai kad afektas, kap saka, ne tas...
Atsakyti
mano mamos bendradarbe si tikejoma ispazysta, tai sake nevalgo viskas kas yra su akim, kol to tikejimo pasekeja nebuvo, tai buvo panasi i zmogu, o dabar tai kaip vaiksciojantis lavonas blink.gif
Atsakyti