QUOTE(Patieška @ 2006 10 01, 12:23)
Tai kad Shiduh daug kas tuo tiki - ir katalikai, ir stačiatikiai ir liuteronai ir t.t. Nu ir neišsižudo
Mano galva tame reikalo didumas ir yra, kad tu esi unikalus ir gyveni savo unikalų gyvenimą...su savo kalneliais ir su savo duobėm, kad esi ne kažkieno gyvenimo tesėjas, ne kažkieno (na savo sakykim, kurio tu nė neatsimeni) klaidas turi taisyt (kurių ir nė nepameni) ir už jas pasekmes nešt, bet gali gyvent savo paties gyvenimą. Nuo to noras žudytis nekyla žinok...
O paaiškinimas, kad vaikutis gimė pvz. luošas, nes praeitame gyvenime buvo koks iškrypėlis mane asmeniškai labiau varytų į neviltį - maždaug toks gimė, taip jam ir reikia...Kažkurioj temoj seniau apie tai jau kalbėjom lyg su Vaižgante. Tik tema baigės garsiais sprogimais
Vaižgante pasakyk ką apie Sai Babą (na kad ir ko Shiduh klausia), kad tema tikslesnė pasidarytų...

Mano galva tame reikalo didumas ir yra, kad tu esi unikalus ir gyveni savo unikalų gyvenimą...su savo kalneliais ir su savo duobėm, kad esi ne kažkieno gyvenimo tesėjas, ne kažkieno (na savo sakykim, kurio tu nė neatsimeni) klaidas turi taisyt (kurių ir nė nepameni) ir už jas pasekmes nešt, bet gali gyvent savo paties gyvenimą. Nuo to noras žudytis nekyla žinok...
O paaiškinimas, kad vaikutis gimė pvz. luošas, nes praeitame gyvenime buvo koks iškrypėlis mane asmeniškai labiau varytų į neviltį - maždaug toks gimė, taip jam ir reikia...Kažkurioj temoj seniau apie tai jau kalbėjom lyg su Vaižgante. Tik tema baigės garsiais sprogimais

Vaižgante pasakyk ką apie Sai Babą (na kad ir ko Shiduh klausia), kad tema tikslesnė pasidarytų...

QUOTE(Patieška @ 2006 10 01, 12:48)
Kitu aš vadinu jūsų savokom tą save kitam gyvenime, kuris ankstesnių gyvenimų sąmoningai tai nepamena ir pasą musėt jau kitu vardu turi 

Palauk, o ka tu vadini savimi? Kuna? dauguma SAVE suvokiam kaip nedaloma visuma, siela, tai, kas neapciuopiama, kuris keliauja is vieno i kita, kol pasiekia tiksla. (Dieva ). TU pati keliauji is vieno kuno i kita.
QUOTE(Patieška @ 2006 10 01, 13:14)
nu va mano galva tokie ir gimstam, o rašom ar peckiojam patys
Čia jau požiūrio į žmogų klausimas...

o man pasirode, kad krikscionys sventai tiki, jog niekas svarus negime, ta vadinamoji Tabula Rasa, o priesingai- gimeme nuodemingi, ir dabar turime ispirkti savo kaltes... ar cia Smalsute ne apie tai kalbejo? zinau, kad Smalsute kazkur sake.