QUOTE(Smurka @ 2007 02 01, 09:01)
Tau žiauriai pasisekė

O va vienai nepasisekė. Va, kokį laišką gavau teisinėms konsultacijoms:
Dirbu valstybinėje įstaigoje. Mano tiesioginis vadovas ir dvi darbuotojos yra netradicinės religijos išpažinėjai, propaguoja Sai Babos idėjas. Blogiausia, kad tai jie daro ir darbe bei kartais netiesiogiai, o kartais ir tiesiogiai mane bando sudominti šia religija. Nesutapus nuomonėms labai dažnai man prikišama, kad mano siela nešvari ir nuolat perpėja, kad jei aš netapsiu "gražia asmenybe", t.y. netapsiu Sai Babos pasekėja, su manimi bus atsisveikinta. Kartais kai užeinu pas vadovą, jis su manim kalba ne darbo reikalais, o skaito paskaitas apie sielos tobulėjimą, dvasios grožį ir panašiai.
Be to, dvi mano kolegės, Sai Babos išpažinėjos, laksto po darbo patalpas su smilkalais, kurių kvapas man nėra priimtinas, trukdo susikaupti ir ramiai dirbti.
Pajutę mano akivaizdų priešinimąsi jų išpažįstamoms idėjoms, mano tiesioginis viršininkas, pasitelkęs minėtas dvi mano koleges, stengiasi sudaryti psichologiškai nepalankias sąlygas darbui, ieškodami priekabių mano veikloje ten, kur jų nėra. Kaip šioje situacijoje galėčiau apginti savo teises?
Jei aš būčiau tos moters vietoje, man irgi trukdytų. Todėl klysti teigdama, jog esą "koks pats esi, tokie ir žmonės aplink tave". Minėtojo laiško autorė nėra saibabininkė, o va tokie sektantai ką ėmė ir apsėdo, dirbti trukdo, smilkalais mojuoja. Vienintelė paguoda, kad tai vyksta valstybinėje įstaigoje, labai greitai galima juos į vietą pastatyti. O jei privačioj įstaigoj tai būtų?
paskaicius tai tikrai susidaro ispudis, kad cia zmones tiesiog "sudurniave" - tokiu visur pasitaiko, o sai baba gi cia ne prie ko. nerastu sai babos rastu ka nors kita del ko sudurniuoti...
o kai kurie zmones tikrai nemegsta smilkalu kvapo, net alergiski jiems buna. as tik dziaugiuosi, kad neesu viena is ju ir galeciau prisideti prie smilkalu garbintoju temos