Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(Proza @ 2007 07 06, 15:00)
Ne vien Vilkpedija rašo, kad jis įsivėlęs į pedofilijos skandalą, pilna straipsnių visomis kalbomis.

Na ir kas, kad ta Vilkpedija taip rašo? Net Lietuvoje yra daugybė žmonių, galinčių apžiūrėti Jo biolauką, tobulo didumo čakras, pasąmonės agresijos lygį ir matyti, koks tai iš tikrųjų yra žmogus. O kuo žmogus šviesesnis, tuo labiau tamsiosios jėgos siunta ir mėgina ant jo purvą pilti. Visuomet atsiranda lengvatikių, kurie tuo patiki...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 06, 18:15)
Na ir kas, kad ta Vilkpedija taip rašo? Net Lietuvoje yra daugybė žmonių, galinčių apžiūrėti Jo biolauką, tobulo didumo čakras, pasąmonės agresijos lygį ir matyti, koks tai iš tikrųjų yra žmogus. O kuo žmogus šviesesnis, tuo labiau tamsiosios jėgos siunta ir mėgina ant jo purvą pilti. Visuomet atsiranda lengvatikių, kurie tuo patiki...

O mano nuomone lengvatikiai tai tie, kurie visokiais stebuklais ir Dievo įsikūnijimais tiki.
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2007 07 06, 17:00)
Ne vien Vilkpedija rašo, kad jis įsivėlęs į pedofilijos skandalą, pilna straipsnių visomis kalbomis.

Labai keista, kad yra tuo tikinčių. Parašyti galima bet ką.
Atsakyti
[quote=alius,2007 02 20, 01:00]
smile.gif kiek zinau Saibaba yra isikunijas Dievas ,isikunijas antra karta ,dar bus trecias kartas, o poto gelbekites patys.Galima tiket galima ir ne.Ka gali zinoti g.gif cool.gif
Papildyta:
smilkalai yra jega aisku naturalus 'kaip kvepalai'kaip ora dezinfekuojantis smile.gif
[ g.gif bigsmile.gif /SIZE]smilkalai jega
Atsakyti
Ką reiškia- gelbėkitės patys? Negi dabar kitaip yra? Skęstantysis pats šiaudo ieškosi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 06, 17:15)
Lietuvoje yra daugybė žmonių, galinčių apžiūrėti Jo biolauką, tobulo didumo čakras, pasąmonės agresijos lygį ir matyti, koks tai iš tikrųjų yra žmogus.

Žalioj girioj žalia žolė, vai či čaku vai kūkū...Čia tai bent! Kaip gi kitame pamatyti ko pati neturi..?
Lietuvoje gyvena daugybė Satja Sai Babų, atpažystančiu tarp Satja Sai Babos save... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 14:22)
Žalioj girioj žalia žolė, vai či čaku vai kūkū...Čia tai bent! Kaip gi kitame pamatyti ko pati neturi..?
Lietuvoje gyvena daugybė Satja Sai Babų, atpažystančiu tarp Satja Sai Babos save... thumbup.gif

Iš šito posto aiški autoriaus esmė...
Nėra prasmės ginčytis, kai žmogus yra tam tikruose rėmuose.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 15, 15:37)
Iš šito posto aiški autoriaus esmė...
Nėra prasmės ginčytis, kai žmogus yra tam tikruose rėmuose.

Viena moteris, vardo neminėsiu – mato auras, čakras. Čakras gali pasukioti. Kalbasi su mirusiais, sapnuose gauna reikalingą informaciją,
Dirba septynias dienas per savaitę ir nepavargsta, svajoja apie keturias vyrų rankas, kurios ją pamasažuotų,
Užsiima suaugusių žmonių perauklėjimu, yra įsitikinusi jei darytų erotinį masažą turėtų milžinišką klientūrą, deja erotinio masažo ji nedaro, atlieka įvairiausių rūšių kitus masažus. Yra reiki meistrė, energiją ima iš kosmoso, yra ne kartą lankiusi pas psichiatrę bet, kaip pati tvirtina vaistai nepadėjo, pasveiko pati. Jeigu viską susumavus ką mes kartais apie save prišnekame, susidaro labai aiškus vaizdelis prie kurio nebėra ką pridėti ir ko čia dar ginčitis kai žmogus save pastato į labai plačius rėmus...Toks žmogus visados teisus – neabejotinai.
Atsakyti
Tu gal STT dirbi,kad apie mane info renki?
Ačiū už nuomonę.
Man labai gaila, kad tu tik meridianus turi. Sunku žmogui gyventi be čakrų, auros,biolauko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 15, 17:33)
Tu gal STT dirbi,kad apie mane info renki?
Ačiū už nuomonę.
Man labai gaila, kad tu tik meridianus turi. Sunku žmogui gyventi be čakrų, auros,biolauko  lotuliukas.gif

Tu labai plačiai pati apie save pasipasakojai aš tik faktus konstatuoju iš kurių bendras portretas susidaro. Jo, tikrai nelengva gyventi be to ką Vaižgantė turi...Be tavęs ir tavo matymų visiems sunku, apgailėtini visi...aja jai ir ką gi daryti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 16:38)
Tu labai plačiai pati apie save pasipasakojai aš tik faktus konstatuoju iš kurių bendras portretas susidaro. Jo, tikrai nelengva gyventi be to ką Vaižgantė turi...Be tavęs ir tavo matymų visiems sunku, apgailėtini visi...aja jai ir ką gi daryti? biggrin.gif

Nieko. Tik nueiti į humoro skyrelį ir pasijuokti. biggrin.gif
Esu atvira, nes neturiu ko slėpti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 15, 17:44)
Nieko. Tik nueiti į humoro skyrelį ir pasijuokti.  biggrin.gif
Esu atvira, nes neturiu ko slėpti.

Atvirumas yra nuostabu, atvirumą gerbiu, o kad tavo humoras juokingesnis už humorą humoro skirelyje, tai pati pasistengei. biggrin.gif
Atsakyti