vai kuku...... tikrai kuku ....ech.... tai tu ir nepamatysi, nes kaip pati prisipazysti neturi kuo matyti

bet tai dar neresikia, kad ir aplinkiniai akli. O kad tevynej brangioj su zaliom giriom ir zalia zole gyvena begale Satja S.Babu tai asmeniskai man susidurti neteko

greiciausiai mes su tavim esame skirtigose aplinkose

zinau tik viena S.S. Baba.
Del straipsniu tai man labai juokinga, kad suauge zmones dar nesupranta, kokia yra zianiasklaidos politika. As irgi galiu parasyti straipsni ir ji jau rytoj ryte rasi visuose dienrasciuose, o parasyti galiu BET KA

taip kad, kiekvienam savo, kas kuo tiki ir kuo netiki, kas ka mato ir ko nemato
Papildyta:
vai kuku...... tikrai kuku ....ech.... tai tu ir nepamatysi, nes kaip pati prisipazysti neturi kuo matyti

bet tai dar neresikia, kad ir aplinkiniai akli. O kad tevynej brangioj su zaliom giriom ir zalia zole gyvena begale Satja S.Babu tai asmeniskai man susidurti neteko

greiciausiai mes su tavim esame skirtigose aplinkose

zinau tik viena S.S. Baba.
Del straipsniu tai man labai juokinga, kad suauge zmones dar nesupranta, kokia yra zianiasklaidos politika. As irgi galiu parasyti straipsni ir ji jau rytoj ryte rasi visuose dienrasciuose, o parasyti galiu BET KA

taip kad, kiekvienam savo, kas kuo tiki ir kuo netiki, kas ka mato ir ko nemato
Aš gi ne prieš tikinčiuosius Satja Sai Baba ir ne prieš Satja Sai Baba- nebesinervinkite. Bet tie, kurie matuoja Satja Sai Babos biolaukus ir t.t. yra tolygūs Satja Sai Babai, nes jie gi pagal save matuoja, pagal save vertina...Ar jūs žinote kitus kriterijus?