Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 17:00)
Atvirumas yra nuostabu, atvirumą gerbiu, o kad tavo humoras juokingesnis už humorą humoro skirelyje, tai pati pasistengei. biggrin.gif

Ačiū už įvertinimą.Tikiuosi, kad jis nuoširdus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 15:22)
Žalioj girioj žalia žolė, vai či čaku vai kūkū...Čia tai bent! Kaip gi kitame pamatyti ko pati neturi..?
Lietuvoje gyvena daugybė Satja Sai Babų, atpažystančiu tarp Satja Sai Babos save... thumbup.gif

vai kuku...... tikrai kuku ....ech.... tai tu ir nepamatysi, nes kaip pati prisipazysti neturi kuo matyti blink.gif bet tai dar neresikia, kad ir aplinkiniai akli. O kad tevynej brangioj su zaliom giriom ir zalia zole gyvena begale Satja S.Babu tai asmeniskai man susidurti neteko g.gif greiciausiai mes su tavim esame skirtigose aplinkose blink.gif zinau tik viena S.S. Baba.
Del straipsniu tai man labai juokinga, kad suauge zmones dar nesupranta, kokia yra zianiasklaidos politika. As irgi galiu parasyti straipsni ir ji jau rytoj ryte rasi visuose dienrasciuose, o parasyti galiu BET KA biggrin.gif taip kad, kiekvienam savo, kas kuo tiki ir kuo netiki, kas ka mato ir ko nemato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sintija: 15 liepos 2007 - 19:18
QUOTE(Sintija @ 2007 07 15, 20:15)
vai kuku...... tikrai kuku ....ech.... tai tu ir nepamatysi, nes kaip pati prisipazysti neturi kuo matyti  blink.gif bet tai dar neresikia, kad ir aplinkiniai akli. O kad  tevynej brangioj su zaliom giriom ir zalia zole gyvena begale Satja S.Babu tai asmeniskai man susidurti neteko  g.gif  greiciausiai mes su tavim esame skirtigose aplinkose  blink.gif  zinau tik viena S.S. Baba.
Del straipsniu tai man labai juokinga, kad suauge zmones dar nesupranta, kokia yra zianiasklaidos politika. As irgi galiu parasyti straipsni ir ji jau rytoj ryte rasi visuose dienrasciuose, o parasyti galiu BET KA biggrin.gif taip kad, kiekvienam savo, kas kuo tiki ir kuo netiki, kas ka mato ir ko nemato smile.gif
Papildyta:
vai kuku...... tikrai kuku ....ech.... tai tu ir nepamatysi, nes kaip pati prisipazysti neturi kuo matyti  blink.gif bet tai dar neresikia, kad ir aplinkiniai akli. O kad  tevynej brangioj su zaliom giriom ir zalia zole gyvena begale Satja S.Babu tai asmeniskai man susidurti neteko  g.gif  greiciausiai mes su tavim esame skirtigose aplinkose  blink.gif  zinau tik viena S.S. Baba.

Aš gi ne prieš tikinčiuosius Satja Sai Baba ir ne prieš Satja Sai Baba- nebesinervinkite. Bet tie, kurie matuoja Satja Sai Babos biolaukus ir t.t. yra tolygūs Satja Sai Babai, nes jie gi pagal save matuoja, pagal save vertina...Ar jūs žinote kitus kriterijus?
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 07 15, 20:31)
Aš gi ne prieš tikinčiuosius Satja Sai Baba ir ne prieš Satja Sai Baba- nebesinervinkite. Bet tie, kurie matuoja Satja Sai Babos biolaukus ir t.t. yra tolygūs Satja Sai Babai, nes jie gi pagal save matuoja, pagal save vertina...Ar jūs žinote kitus kriterijus?

As ir nesakau, kad tu pries S.S.Baba, net jei ir butum pries, manes tai visai nedomina ir as visiskai rami, nerviniai priepuoliai dar nekamuoja smile.gif ir as nezinau, kas pagal save ka matuoja ir vertina, tiesiog yra zmoniu, kurie gali matyt ir jausti kur kas daugiau, nei dauguma, ir viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

"Gyvenimas- tai kelionė nuo "aš" prie "mes", nuo vienaskaitos prie daugiskaitos, nuo įkalinto prie laisvo, matomo daugybėje. Regėti tą vieną akivaizdžioje daugybėje- tai viso žmogaus gyvenimo tikslas. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 22 rugsėjo 2007 - 21:03
Nežinau, kaip ten dėl Kosminio Kristaus. Bet materializuoti jis sugeba, tiesas skelbia pozityvias-meilę ir santarvę.
Neatsižadėti savo religijos reiškia tikėti Dievu ir toliau, pagal savo suvokimą, o kas būtų, jei skatintų atsižadėti? Dar vienas sektos įkūrėjas būtų.
SaiBaba ne dievas, jis dievybė. O dievybių žemėje ne viena. Įsikūnijimas yra.
Atsakyti
Taip, jis nėra Dievas. Temos pavadinimas su klaida ax.gif

user posted image
Atsakyti
Prieš keletą metų rinkosi grupė kelionei pas SaiBaba, buvo keli, skaitantys Urantiją ir, atrodo, nepėsti, Dievulį mylintys ir t.t. Ir kelios moterys kalbėjo, kas ko prašys. Viena vienareikšmiškai-namo. Liūdnas vaizdzelis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 09 22, 21:31)
Prieš keletą metų rinkosi grupė kelionei pas SaiBaba, buvo keli, skaitantys Urantiją ir, atrodo, nepėsti, Dievulį mylintys ir t.t. Ir kelios moterys kalbėjo, kas ko prašys. Viena vienareikšmiškai-namo. Liūdnas vaizdzelis buvo smile.gif

Nesuprantu,koks tikslas važiuoti į Indiją prašyti? Taigi pasiimk Jo nuotrauką ir prašyk į sveikatą... g.gif
Atsakyti
O man teko laimė šią vasarą pabuvoti pas Sai Babą ašrame. Įsitikinau jo meilės galia praktiškai. Nors šiaip nesu ypatingų galių ar "matymų" išlavinusi, bet jam pasirodžius jausdavau jo energijos poveikį. Didesnė dalis ten esančių taip pat.
Atsakyti
Na Satja Sai Baba tikrai nėra dievas.
Bet nenuneigsime, kad pasaulyje yra žmonių turinčių tam tikrų sugebėjimų. Juk ne kiekvienas mokame pvz.balandžius užanty laikyti ar akmenis saldainiais perkeisti smile.gif Taigi, jei kažko nemokame ar nesugebame, ką moka ir gali kitas, tai nereiškia, jog tas kitas jau dievas.
Atsakyti
Taigi niekas ir nesako, kad Jis yra Dievas...Čia temos sukūrėja pripaistė...
Atsakyti