Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(Mintibutė @ 2007 09 29, 22:28)
nesutinku.... as gal but susikuriu roju,bet pvz.mano mylimas zmogus mirsta ar kokia nelaime atsitinka unsure.gif kaip tada su tuo sukurtu rojum g.gif

Tada teks kurį laiką pragare pagyventi, kad turėtum su kuo palyginti. doh.gif Kitaip juk nesuprasi, kad rojus yra rojus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2007 09 29, 21:28)
nesutinku.... as gal but susikuriu roju,bet pvz.mano mylimas zmogus mirsta ar kokia nelaime atsitinka unsure.gif

Aš niekaip negaliu suprasti - kodėl tikintys žmonės gaili mirusiųjų? Juk reikėtų tikėti, kad jie pakliuvo į rojų ir džiaugtis dėl jų? Tai toks akivaizdus savanaudiškumo demonstravimas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 30, 09:54)
Aš niekaip negaliu suprasti - kodėl tikintys žmonės gaili mirusiųjų? Juk reikėtų tikėti, kad jie pakliuvo į rojų ir džiaugtis  dėl jų? Tai toks akivaizdus savanaudiškumo demonstravimas...

greiciausiai tai tradicijos. juk priimta per laidotuves raudoti, po to gedeti, nesioti juodus rubus. o dabar imk ir elkis kitaip. pamegink per laidotuves dziaugtis ir liksi nesuprastas. be to sunku dziaugtis praradus brangu zmogu.
Atsakyti
QUOTE(Veris @ 2007 09 30, 10:16)
greiciausiai tai tradicijos. juk priimta per laidotuves raudoti, po to gedeti, nesioti juodus rubus. o dabar imk ir elkis kitaip. pamegink per laidotuves dziaugtis ir liksi nesuprastas. be to sunku dziaugtis praradus brangu zmogu.

bet juk negerai manyti, kad tavo rojus žemėje priklauso tik nuo kito žmogaus buvimo ar nebuvimo. tu tada permeti atsakomybę už savo laimę kitam žmogui. taip nesąžininga.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 30, 11:18)
bet juk negerai manyti, kad tavo rojus žemėje priklauso tik nuo kito žmogaus buvimo ar nebuvimo. tu tada permeti atsakomybę už savo laimę kitam žmogui. taip nesąžininga.

daug kas nesazininga jei visi gyventu tik pagal taisykles butu labai lengva ir paprasta. deje mes netobuli ir galim graziai parasyti, pafilosofuoti, bet tikroveje patys su tuo susidure elgsimes visai kitaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veris @ 2007 09 30, 10:28)
daug kas nesazininga jei visi gyventu tik pagal taisykles butu labai lengva ir paprasta. deje mes netobuli ir galim graziai parasyti, pafilosofuoti, bet tikroveje patys su tuo susidure elgsimes visai kitaip.  smile.gif

bet galime bent jau kol tas žmogus gyvas neperkrauti jam tos atsakomybės. deja, dažniausiai kaltiname tą, kuris arčiausiai, kad mums nelinksma, negera, kad jis blogas, nedėmesingas. O ką mes duodame jam? ar ne mes vieninteliai atsakome už tai, kad mums būtų smagu?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 30, 11:34)
ar ne mes vieninteliai atsakome už tai, kad mums būtų smagu?

Kad "smagu" - gal ne mes vieninteliai. Bet mes atsakome už tai, kad būtume laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 30, 11:34)
bet galime bent jau kol tas žmogus gyvas neperkrauti jam tos atsakomybės. deja, dažniausiai kaltiname tą, kuris arčiausiai, kad mums nelinksma, negera, kad jis blogas, nedėmesingas. O ką mes duodame jam? ar ne mes vieninteliai atsakome už tai, kad mums būtų smagu?

prie ko mirtis ir uzkraunami dalykai kitam. ar tik ne per daug prisifantazavot? liudna butent del smagiu akimirku praleistu kartu, kad daugiau to nebus. niekas nieko nieko nekaltina ir nesuvercia atsakomybes.
Atsakyti
Smurkos aprašytoji nukentėjusioji nėra tokia jau auka sakyčiau. Jeigu aš apie tą pačią galvoju. Man neatrodo, kad ji pati yra tolerantiška ir geranoriška asmenybė.
Atsakyti
http://www.sathyasai.lt/

Prema Sai Baba- ūsimoji Sai Babos inkarnacija:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 30, 10:54)
Aš niekaip negaliu suprasti - kodėl tikintys žmonės gaili mirusiųjų? Juk reikėtų tikėti, kad jie pakliuvo į rojų ir džiaugtis  dėl jų? Tai toks akivaizdus savanaudiškumo demonstravimas...

Dar nesu tobula. Deja...
Atsakyti
Ar čia yra tokių, kurios Satja Sai Baba kažko išmokė, būtų įdomu išgirsti ko išmokė ir kaip jus tai pritaikote praktikoje, kasdienybėje?
Atsakyti