QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 07:56)
Manai, kad ir Indijoje turi tik lietuviškai šnekėti?
Iš žodžio "priviso" aišku, koks tavo požiūris į žmogų apskritai...
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 12:17)
Atgaila daroma už tai, kas blogo padaroma mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais...
Pirmiausiai būna mintys, o tik po jų- darbai...Jei mintys nešvarios, argi darbai gali būti švarus?
Nesu Sai Babos pasekėja, neturiu jo nuotraukų, nesu skaičiusi jo knygų (gal kokią vieną apie jį), tačiau teko viešėti keletą dienų jo ašrame Indijoje. Ir būtent ten pamačiau savyje tai, ką pati nuo savęs slėpiau, ten atėjo daugybė atsakymų (kai kuriuos suvokiau žymiai vėliau). Žinoma, tai galėjo atsitikti bet kur kitur, bet atsitiko būtent ten.
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 12:28)
Matyt, tau įprasta apie žmones kalbėti kaip apie žiurkes...Priviso...
Kuo daugiau Babų, tuo pasaulis šviesesnis...Man netrukdo jų kiekis...
man irgi netrukdo, taciau gaila zmoniu kurie tiki tokiu baba isvedziojimais. Tokie babai silpnuosius iveda i dar didesnes abejones
O kas liecia priekabiavima prie zodziu, tai dziaugiuosi kad kalboje jus sventuole
Atsiprasau visu nuklydusiu pas babas, nenorejau kad Jus pagalvotumet kad lyginu Jus su ziurkemis, atgailauju del to ir tikiuosi Jusu atleidimo
O kas liecia priekabiavima prie zodziu, tai dziaugiuosi kad kalboje jus sventuole
Atsiprasau visu nuklydusiu pas babas, nenorejau kad Jus pagalvotumet kad lyginu Jus su ziurkemis, atgailauju del to ir tikiuosi Jusu atleidimo
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 12:35)
man irgi netrukdo, taciau gaila zmoniu kurie tiki tokiu baba isvedziojimais. Tokie babai silpnuosius iveda i dar didesnes abejones
Šitam forume ne šventųjų nėra
Kadangi priklausau vienu metu kelioms sektoms ir man svaidymasis akmenimis yra kasdienybė, priimu tavo atsiprašymus
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 27, 15:39)
Nieko keisto, kad dauguma čia besilankančių nesuprato mano žodžių, bet kad tu, Vaižgante, nesutiktum, jog žmogus yra Dievo dalis, man truputį keista
Papildyta:
Sai Baba man padėjo labai daug kelionėje dvasios pažinimo link. Sunku tai pamatuoti kokiais tai matais
Jis ir dabar padeda kai perskaitau jo pasakytą mintį ar pasižiūriu į jo šypseną. Padeda mokytis mylėti. Per meilę mes patiriam išsilaisvinimą. Tik mylėdami būnam laimingi