Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

Tai kad cia ne baba o diedukas g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 07:56)
Tai kad cia ne baba o diedukas  g.gif
biggrin.gif

Manai, kad ir Indijoje turi tik lietuviškai šnekėti?
Atsakyti
g.gif butu gerai biggrin.gif
ten dabar tiek lietuviu, rusu ir kitu suprantanciu baba reiksme priviso, kad beveik ir butu galima. biggrin.gif
Atsakyti
Iš žodžio "priviso" aišku, koks tavo požiūris į žmogų apskritai...
Atsakyti
na tai ne poziuris, tai apibudinimas reiskinio. O ir ne zodziuose o darbuose esme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 12:17)
na tai ne poziuris, tai apibudinimas reiskinio. O ir ne zodziuose o darbuose esme  mirksiukas.gif

Atgaila daroma už tai, kas blogo padaroma mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais...
Pirmiausiai būna mintys, o tik po jų- darbai...Jei mintys nešvarios, argi darbai gali būti švarus?
Atsakyti
Nesu Sai Babos pasekėja, neturiu jo nuotraukų, nesu skaičiusi jo knygų (gal kokią vieną apie jį), tačiau teko viešėti keletą dienų jo ašrame Indijoje. Ir būtent ten pamačiau savyje tai, ką pati nuo savęs slėpiau, ten atėjo daugybė atsakymų (kai kuriuos suvokiau žymiai vėliau). Žinoma, tai galėjo atsitikti bet kur kitur, bet atsitiko būtent ten.
Atsakyti
mano mintyse nieko blogo nebuvo, todel jauciuosi ramus ir svarus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 12:28)
mano mintyse nieko blogo nebuvo, todel jauciuosi ramus ir svarus  mirksiukas.gif

Matyt, tau įprasta apie žmones kalbėti kaip apie žiurkes...Priviso...
Kuo daugiau Babų, tuo pasaulis šviesesnis...Man netrukdo jų kiekis...
Atsakyti
man irgi netrukdo, taciau gaila zmoniu kurie tiki tokiu baba isvedziojimais. Tokie babai silpnuosius iveda i dar didesnes abejones blink.gif
O kas liecia priekabiavima prie zodziu, tai dziaugiuosi kad kalboje jus sventuole drinks_cheers.gif
Atsiprasau visu nuklydusiu pas babas, nenorejau kad Jus pagalvotumet kad lyginu Jus su ziurkemis, atgailauju del to ir tikiuosi Jusu atleidimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2007 10 02, 12:35)
man irgi netrukdo, taciau gaila zmoniu kurie tiki tokiu baba isvedziojimais. Tokie babai silpnuosius iveda i dar didesnes abejones  blink.gif
O kas liecia priekabiavima prie zodziu, tai dziaugiuosi kad kalboje jus sventuole  drinks_cheers.gif
Atsiprasau visu nuklydusiu pas babas, nenorejau kad Jus pagalvotumet kad lyginu Jus su ziurkemis, atgailauju del to ir tikiuosi Jusu atleidimo  4u.gif

Šitam forume ne šventųjų nėra lotuliukas.gif
Kadangi priklausau vienu metu kelioms sektoms ir man svaidymasis akmenimis yra kasdienybė, priimu tavo atsiprašymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 27, 15:39)

Nieko keisto, kad dauguma čia besilankančių nesuprato mano žodžių, bet kad tu, Vaižgante, nesutiktum, jog žmogus yra Dievo dalis, man truputį keista g.gif . Jeigu skaitei Sai Babos kalbas, kur jis pats kreipiasi į žmones vadindamas juos Meilės įsikūnijimais. Dvasia yra meilė. O kas yra meilė? Tai ir yra Dievas. Kiekvienas gyvas žmogus turi dvasią. Bent jau mano toks Dievo supratimas smile.gif
Papildyta:
Sai Baba man padėjo labai daug kelionėje dvasios pažinimo link. Sunku tai pamatuoti kokiais tai matais g.gif .
Jis ir dabar padeda kai perskaitau jo pasakytą mintį ar pasižiūriu į jo šypseną. Padeda mokytis mylėti. Per meilę mes patiriam išsilaisvinimą. Tik mylėdami būnam laimingi smile.gif .
Atsakyti