Nieko keisto, kad dauguma čia besilankančių nesuprato mano žodžių, bet kad tu, Vaižgante, nesutiktum, jog žmogus yra Dievo dalis, man truputį keista
Ar kur nors taip rašiau? Nepamenu...
kazkada paemus knyga i rankas apie Satja Sai Baba buvau be galo suzaveta.Pradejau daugiau ir daugiau pie ji dometis.Bet atejo toks vienas momentas kai man kazkas norejo atmerkti akis.PAs mus karta per telika rode ispudingiausiu ivykiu topa.Ir mano nustebimui parode SSB.Parode,kaip jis sukdamas ranka istrauke is po vazos grandinele,atseit jis ja sumaterialino is savo pelenu
Buvau sokiruota,kaip greitai galima apakti prisiskaicius visokiu nesamoniu,uzteko vieno to vaizdo ir stebuklas suskilo.Todel ar juo tikiu ar nebe as nebegaliu sau atsakyti.
Pries tai tikejau,kad zmogelis atejes su misija ir turi gan auksta lygi pasiekes,bet kad jis Dievas tai tikrai ne

Pries tai tikejau,kad zmogelis atejes su misija ir turi gan auksta lygi pasiekes,bet kad jis Dievas tai tikrai ne

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 30, 17:05)
Ой сейчас уписаюсь

Найдите 3 отличия http://iriney.ru/sec...aba/news001.htm
Интересно 4 тема сектантов откроется или нет

Как еще КАК назоветесь

Kas čia dabar pasakys ,Dievo inkarnacija, ar paprastas žmogus
mane žavi jo vidinis spindėjimas, džiaugsmas, akių išraiška, toks vaikiškas nuoširdumas. O kad materializuoja daiktus, vibutį jau nėra jokios nuostabos, mokslas paaiškina, o budistai seniai žino, kad materija lygu tuštuma, kad viskas yra vienokia ar kitokia energija.lr tai, kad kažkas daro ,,stebuklus" dar neįrodo, kad jis yra šviesiųjų jėgų atstovas. Tą reikia pajusti širdimi. O mano širdis sako, kad tokios spindinčios akys negali atstovauti blogiui.

QUOTE(barsukele @ 2007 11 28, 10:59)
mane žavi jo vidinis spindėjimas, džiaugsmas, akių išraiška, toks vaikiškas nuoširdumas. O kad materializuoja daiktus, vibutį jau nėra jokios nuostabos, mokslas paaiškina, o budistai seniai žino, kad materija lygu tuštuma, kad viskas yra vienokia ar kitokia energija.lr tai, kad kažkas daro ,,stebuklus" dar neįrodo, kad jis yra šviesiųjų jėgų atstovas. Tą reikia pajusti širdimi. O mano širdis sako, kad tokios spindinčios akys negali atstovauti blogiui.

QUOTE(Takelis @ 2007 11 28, 12:28)
takeli, tu manęs taip tankiai negirk, išpuiksiu

Ačiū Vaižgantei už įdėtą nuorodą, vakar pažiūrėjau vieną 6min. filmuką, dar šiandien tuo gyvenu.Tikras besąlygiško džiaugsmo šaltinis.Va čia tai tikriausias stebuklas, kai vieno žmogaus širdis sušildo kitą žmogų. Gal čia ir yra viso ko prasmė?
Peržiūrėjau dar sykį, ir galvoju, kad paprastas žmogus nepajėgus savimi nešti tiek daug džiaugsmo, dar pritrenkia buvimas ČIA IR DABAR.
QUOTE(barsukele @ 2007 11 28, 14:01)
Aš tau tik ką norėjau išrėžti kitą pagiriamąją kalbą kitoj temoj

Čia yra daug nuotraukų (nuo vaikystės):
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(barsukele @ 2007 11 28, 08:59)

spindeti geriu ir siluma tai tikrai sugeba nekiekvienas,bet butm pamacius tokius triukus pritrauktus kameros,galbut pagalvotum kitaip apie ji,kaip kad as buvau apstulbinta.O galbut tai neturetu tau itakos