Na siaip as niekada nerekiu kitiems as protinga ir neaukstinu saves, ir juolab ne pries drauga, sis faktas buvo paminetas situacijai paaiskinti. Pries vyrus kartais naudinga pasirodyt kvailute, bet sitai as supratau neseniai ir dar tik mokausi....
visiskai nesistengiu pabrezti socialiniu skirtumu, bet kaip cia kazkas pasake jei meile isbles, ir kalbetis nebeliks apie ka? Kad mes turim skirtingus issilavinimus ir jo darbas techninis, o mano protinis, patikekit, tai jauciasi, bet ne tiek kad pulciau su juo skirtis. Gal cia labiau ieskojau pavyzdziu, kad ir tokios sajungos imanomos...
Dziaugiuosi, kad kazkas mano istorijoje nerado dideliu socialiniu skirtumu, ir juolab galeciau pabrezti jo zmogiskuma, siltuma, stipruma. Aj, nenorejau as cia isaukstinti savo proto, tiesiog norejau pasakyt, kad skirtumas tarp musu yra ir as ji jauciu, bet vardan zmogiskuju geruju savybiu as pasiryzus ju neryskinti. O man paciai, kaip zmogui, dar daug ko reikia mokytis esu issiskyrus, viena, arsi kaip vilkas, visa laika kovinej parengty

ir dabar stai pasimeciau, sutikus zmogu, kuris ilgai kasesi kelia iki mano sirdies, bet stai as vis tiek ieskau problemu gal netinka, gal per prastas, gal sioks gal anoks... Noreciau galeti besalygiskai myleti, bet nemoku. Kol nepasveriu visu uz ir pries, islieku abejoniu stadijoje.
Bet siaip jusu komentarai (ir tie, grieztesni) fine

man patinka juos skaityti