Įkraunama...
Įkraunama...

Pora iš skirtingų socialinių sluoksnių...

g.gif gal aš per gerai apie baigusius profkę galvoju? g.gif mano vyras baigęs profkę, turi savo verslą, puikiausiai išmano savo darbą, sugeba tai, ko nežino baigę magistrą thumbup.gif
aš baigiau magistrą bigsmile.gif
dėl išsilavinimo skirtumų šeimoje - jokių problemų schmoll.gif net mintis nekyla galvoti, kad kaip čia taip, aš protingesnė, magistrą turiu, tai dabar jau vadas būsiu, mat mąstau greičiau umn.gif umn.gif
ne išsilavinime esmė, o bendruose noruose, siekiuose, bendro gyvenimo vizijoje.
o dėl aplinkinių nuomonės g.gif matyt ne vyre problema, jei rūpi, ką galvoja aplinkiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 30, 19:23)
g.gif gal aš per gerai apie baigusius profkę galvoju?  g.gif mano vyras baigęs profkę, turi savo verslą, puikiausiai išmano savo darbą, sugeba tai, ko nežino baigę magistrą  thumbup.gif
aš baigiau magistrą  bigsmile.gif
dėl išsilavinimo skirtumų šeimoje - jokių problemų  schmoll.gif  net mintis nekyla galvoti, kad kaip čia taip, aš protingesnė, magistrą turiu, tai dabar jau vadas būsiu, mat mąstau greičiau  umn.gif  umn.gif
ne išsilavinime esmė, o bendruose noruose, siekiuose, bendro gyvenimo vizijoje.
o dėl aplinkinių nuomonės  g.gif  matyt ne vyre problema, jei rūpi, ką galvoja aplinkiniai  unsure.gif

as tau visiskai pritariu ir kazkur giliai sirdyje tikiuosi, kad viena diena imsiu ir nusispjausiu i tuos socialinius statusus.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 07 30, 19:29)
as tau visiskai pritariu ir kazkur giliai sirdyje tikiuosi, kad viena diena imsiu ir nusispjausiu i tuos socialinius statusus.

man tai juokinga girdėti, kad lietuvoje iš viso yra socialiniai statusai. jei lietuvoje net viduriniojo sluoksnio nerasta.. nugi ne indija, kastų nėra. pačios sau problemas įsivaizduojat. čia tik norisi, kad pavadinimas kaip iš angliško romano skambėtų doh.gif
iš viso vertinimą pagal socialinį sluoksnį esu girdėjusi gyvenime vieną kartą - iš klinikų gydytojos. ji, matote, aukštesnio socialinio sluoksnio, nes dirba klinikose. mirk juoku doh.gif
esmė juk ne socialinis statusas, o žmonių interesai gal kiti, gal vienas ambicingas, o kitas ne, ir dar nesu girdėjusi, kad laabai išsilavinusi moteris, kreiptų dėmesį į tai, ką pagalvos aplinkiniai.
Atsakyti
ką rinktumėtės: vyro savybės tos pačios - mylintis, rūpestingas, šeimyniškas, supratingas, vyriškas, pomėgiai, gyvenimo vertybės sutampa, bet:
1) su auštuoju, bet specialybė klaikiai nepaklausi, uždirba kapeikas:
2) baigęs profkę, užsakymų ir klientų neatsiginantis stalius.
g.gif
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2006 07 30, 18:15)
Jerguteliau biggrin.gif Seniai taip nesijuokiau. Tikrai taip save vertini?  g.gif
Jeigu isties taip mastai ir jautiesi, tai tau tikrai reikia palikti si vyra ir leisti jam kurti savo laiminga gyvenima be taves - esu tikra, kad toks tavo poziuris nulems greitas skyrybas. Beje, didelio soc.sluoksnio skirtumo tavo istorijoje tikrai neradau.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi pasijuokiau sočiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 19:38)
man tai juokinga girdėti, kad lietuvoje iš viso yra socialiniai statusai. jei lietuvoje net viduriniojo sluoksnio nerasta.. nugi ne indija, kastų nėra. pačios sau problemas įsivaizduojat. čia tik norisi, kad pavadinimas kaip iš angliško romano skambėtų  doh.gif
iš viso vertinimą pagal socialinį sluoksnį esu girdėjusi gyvenime vieną kartą - iš klinikų gydytojos. ji, matote, aukštesnio socialinio sluoksnio, nes dirba klinikose. mirk juoku  doh.gif
esmė juk ne socialinis statusas, o žmonių interesai gal kiti, gal vienas ambicingas, o kitas ne, ir dar nesu girdėjusi, kad laabai išsilavinusi moteris, kreiptų dėmesį į tai, ką pagalvos aplinkiniai.

labai issilavinusiai moteriai ir nereiktu kreipti demesio i aplinkinius, nes ji su kazkokiu "berasciu" ir neprasidetu, va taip va.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 07 30, 19:41)
labai issilavinusiai moteriai ir nereiktu kreipti demesio i aplinkinius, nes ji su kazkokiu "berasciu" ir neprasidetu, va taip va.

nu tai su beraščiu sunku gyventi gi, pasirašinėti už jį reikia, o jei dar prietaringas, kas būdinga beraščiui neintelektualui, tai dar ir horoskopus rytais skaityk garsiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 30, 19:39)
ką rinktumėtės: vyro savybės tos pačios - mylintis, rūpestingas, šeimyniškas, supratingas, vyriškas, pomėgiai, gyvenimo vertybės sutampa, bet:
1) su auštuoju, bet specialybė klaikiai nepaklausi, uždirba kapeikas:
2) baigęs profkę, užsakymų ir klientų neatsiginantis stalius.
g.gif
cool.gif

nei vieno, nei kito ax.gif
Atsakyti
"jis visapusiskai stovi zemiau uz mane ir neprilygsta mano didziam protui"

lotuliukas.gif prisijuokiau is to jusu sakinuko biggrin.gif Jeidu nebutu juokinga, graudu butu doh.gif

Manau problema jumyse, gal jusu auklejime. nezinau. bet faktas, kad problema jumyse pacioje...
Tas jusu vyras tikrai nera is kito socialinio sluoksnio. Jis gi ne koks stalius ar tekintojas.Tai problema suformuluota netiksliai. Kad ir kokia DIDZIAI PROTINGA bebutumete....

O jei blogai jauciates su juo ir esate tik del to, kad kaip minejite, jums nesiseka su vyrais..... ARGI TAIP ELGIASI PROTINGOS? g.gif

sor, neuzpykite, nenoriu jusu izeisti. As pati gyvenau tokioje seimoje (tekintojas+2 aukstuosius baigusi moteris) ir prisiziurejusi elementaraus zmoniu nesusikalbejimo ne ziureti nenoriu i " tekintoju" puse. Taigi, is dalies suprantu jus, BET...
Atsakyti
Na siaip as niekada nerekiu kitiems “as protinga” ir neaukstinu saves, ir juolab ne pries drauga, sis faktas buvo paminetas situacijai paaiskinti. Pries vyrus kartais naudinga pasirodyt kvailute, bet sitai as supratau neseniai ir dar tik mokausi....
visiskai nesistengiu pabrezti socialiniu skirtumu, bet kaip cia kazkas pasake – jei meile isbles, ir kalbetis nebeliks apie ka? Kad mes turim skirtingus issilavinimus ir jo darbas techninis, o mano protinis, patikekit, tai jauciasi, bet ne tiek kad pulciau su juo skirtis. Gal cia labiau ieskojau pavyzdziu, kad ir tokios sajungos imanomos...
Dziaugiuosi, kad kazkas mano istorijoje nerado dideliu socialiniu skirtumu, ir juolab galeciau pabrezti jo zmogiskuma, siltuma, stipruma. Aj, nenorejau as cia isaukstinti savo proto, tiesiog norejau pasakyt, kad skirtumas tarp musu yra ir as ji jauciu, bet vardan zmogiskuju geruju savybiu as pasiryzus ju neryskinti. O man paciai, kaip zmogui, dar daug ko reikia mokytis – esu issiskyrus, viena, arsi kaip vilkas, visa laika kovinej parengty smile.gif ir dabar stai pasimeciau, sutikus zmogu, kuris ilgai kasesi kelia iki mano sirdies, bet stai as vis tiek ieskau problemu – gal netinka, gal per prastas, gal sioks gal anoks... Noreciau galeti besalygiskai myleti, bet nemoku. Kol nepasveriu visu uz ir pries, islieku abejoniu stadijoje.
Bet siaip jusu komentarai (ir tie, grieztesni) – fine smile.gif man patinka juos skaityti smile.gif
Atsakyti
kad tarp žmogaus, dirbančio techninį ir protinį darbą yra skirtumas ir sunku rasti bendrą kalbą, tai sutinku.
Atsakyti
bet sutikit, kad tiek su aukštuoju, tiek be aukštojo vyriokas gali nemėgti skaityti knygų, gali nemėgti teatro.
lygiai taip pat beigęs profkę gali būti knygų graužikas.
nuo žmogaus tai priklauso, ne nuo popieriaus schmoll.gif
ir ką daryt, jei vyrui patinka futbolas, o moteriškei teatras? skirtis? nesituokt? o gal rast kitų sąlyčio taškų, futbolą žiūrėti vyriškoj kompanijoj, o į teatrą eiti su drauge?

noro tik reikia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 19:02)
kad tarp žmogaus, dirbančio techninį ir protinį darbą yra skirtumas ir sunku rasti bendrą kalbą, tai sutinku.

yra temų ne tik apie darbą mirksiukas.gif
Atsakyti