Įkraunama...
Įkraunama...

Pora iš skirtingų socialinių sluoksnių...

QUOTE(rainiukas @ 2008 08 31, 13:09)
O kodel tik vyrai nerastingi ir neatitinkantys standartu? Moteru irgi tokiu buna. Argi ne? g.gif

Zinoma.
Kad ir pvz siame forume, pamatau kokia mama rasancia su klaidom kas antram zodyje,, va man ir aiskus daugmaz jos issilavinimas smile.gif
Atsakyti
Svarbu, kad kasdieniniam gyvenime, pokalbiuose nesijaustu didelio intelekto skirtumo. Pvz., as kazkada senai senai susitikinejau su tokiu vaikinu. Jis buvo profesionalus naras, statydavo naftos platformas vandenyne. Jis buvo labai geras naras ir gerai uzdirbdavo. Taciau po keliu savaiciu as pastebejau, kad man sunku apie daug ka su juo sneketi, nes jis be nardymo apie nieka daugiau nenusimano ir, kas svarbiausia, niekuo nesidomi. Man tai buvo labai didelis TURN OFF.

O del pasiekimu... Galbut ne visi zmones nori siekti tiek daug... Galbut kazkam uztenka ir maziau... Tai jokiu budu nereiskia, kad jie ne tokie protingi, paprasciausiai, ju prioritetai kitokie.
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 31, 10:41)
Zinoma.
Kad ir pvz siame forume, pamatau kokia mama rasancia su klaidom kas antram zodyje,, va man ir aiskus daugmaz jos issilavinimas smile.gif

Apie save ?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 09 20, 19:03)
Apie save ?

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
jei jau taip sakai, tai nors pati rašybos klaidų nedaryk, ane bigsmile.gif
o šiaip sunku skirtingo išsilavinimo žmonėms, nors anksčiau ir kitaip galvojau, bet visgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(prancė @ 2008 09 21, 09:47)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
jei jau taip sakai, tai nors pati rašybos klaidų nedaryk, ane bigsmile.gif
o šiaip sunku skirtingo išsilavinimo žmonėms, nors anksčiau ir kitaip galvojau, bet visgi g.gif

Siaip tai didelis skirtumas yra ar zmogus raso senai senai bendravau doh.gif, ar nededa varneliu, nosiniu ir taskeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 21 rugsėjo 2008 - 12:53
Nevadinkite neisilavinusia, kad rasau be taskiuku ir nosiniu, OK? 4u.gif

Paskaiciau temos autores posta pries rasydama atsakyma. Daug merginu ja uzsipuole, kad ji save aukstina. Rasydama apie save ir partneri ji tik norejo paryskinti skirtuma, gal todel pasirinko astrius zodzius. Ir pabaigoje ji reziumuoja: ar tikrai reikia dvieju skirtingu poliu sukurti darnia visuma? g.gif

Nors mano tetis visada kartodavo, ieskok vaikino is savo sluoksnio ir to paties isilavinimo, niekada jo nepaisiau. Gal todel, kad mano "pavyzdingoji" puse norejo pailseti vos isejus pro namu duris, draugavau su tais, kuriems mokslo, kulturos ir pavyzdingo piliecio zvaigzde visai nesviete. Ir tikrai rasdavome apie ka kalbetis,ka veikti.Aisku, ko gero gal nekurciau seimos su tokiu asmeniu, bet ne del skirtingo ziniu bagazo, o del socialines garantijos nebuvimo.

Istekejau uz vyro, kuris yra visiska mano priesingybe. Jis domisi politika, as mokslais. Jis geriau pasedes ir paziures apie sporta, as geriau leksiu kur nors, kad nereiktu namie prie TV puti. Neidomu jam gamta, nesigrozes jis raudonu saulelydziu, o dukti sniege jam is viso nesamone. Kol jis sugalvos, kaip ka nors padaryti, as jau senai busiu pabaigusi. Nepasizymi jis nei astriu protu, nei gebejimu greit reaguoti...
Uzauge mes irgi skirtingose aplinkose (jau nekalbant apie skirtingas kulturas). Jo tevai turejo namie tarnaite, as turejau dirbti nuo mazumes (kaip ir daugelis lietuvaiciu ravejau laukus, grebiau sienus ir tt). Todel jis dirba tik tiek, kiek reikia, o as darboholike - man tik eit eit eit,,,
NU IR KAS! Mes jau daugiau nei du metai kartu. Mylime, gerbiame ir papildome vienas kita friends.gif wub.gif Mums abiems svarbu tos pacios vertybes - abu esame dori, nekenciame melo, vertiname santarve, pagarba ir pasitikejima. Abu esame auginti pagal krikscioniskas tradicijas, o tai manau irgi turi itakos (nors as ir esu netikinti negaliu neigti, kad tas auklejimas manes nepaveike). Jo ramumas ir letumas ismoke ir mane stabtelti, buti kantria. Be viso to, esu karstakose, bet kadangi jis niekada nekelia balso pries mane, as irgi ismokau kivircu metu kalbeti normaliu tonu. Man tai didelis pasiekimas. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 29, 11:09)
niu aš ir nesakau, kad mano tie sutikti "neraštingi" buvo blogi.
Atvirkščiai, labai jautrios sielos, geri, paslaugūs, bet kažkas juose ne taip. Jie domisi tam tikrais dalykais, bet nieko nesupranta [pvayzdžiui] apie politiką, apie rimtas problemas gyvenime. Jų problemos tokios netgi ne vyriškos sakyčiau, o vaikiškos. Nu bet čia taip trumpai nepaaiškinsi, neanalizavau aš jų, nes man jie neįdomūs  ax.gif

Galima sužinoti kokios problemos yra vyriškos , o kokios vaikiškos ?. Daugiau gamtoje , nėra visada geriau , gaukite viena chromosoma daugiau ir turesite trisomija 21 . Gal Jūs nesate tokio lygio ,kad jis turėtų apie ką su Jumis šnekėti smile.gif
Turiu draugą fizika , jis domisi siaura specializacija , pasakytum ribotas , nes nežino nieko apie politika ? Dauguma tvirtina , kad jis genijus lotuliukas.gif
Neturejimas apie ka sneketi , rodo ne pasnekovo neisilavinima , Jūsų ribotumą lotuliukas.gif
Juokina žmonės isijaučiantys i protingesniųjų rasės vaidmenį.
Atsakyti
nepatingejau perskaiciau viska
ale dauguma postu tai visiskos pievos manyciau
reiktu pirmiausiai skirti intelekta nuo issilavinimo, diplmu, pasiekimu gyvenime,keiksmazhodzhiu kiekio sakinyje ir t.t. Net nemokantis isviso rashyti ir nebaiges univeru penkiu gali buti protingesnis ashtresnio greitesnio mastymo.
Moteriske aishkiai jaucia intelektini pranashuma priesh savo drauga.
Manyciau visose tokiose laimingose istorijose kurios cia buvo isvardintos yra vienas dalykas, kad partneriai yra vienodo intelektinio lygio, tik ju issilavinimas , pozhiuris i tamtikrus dalykus skiriasi, o ju kasdienybeje jie yra lygeverciai- vienodai protishkai pajegus spresti elementarias buitines problemas.
Ir jauciu ,kad autoriai nepavyks pabegti nuo to jausmo.

tik sheijp idomu gal autore galetu psakyti konkrecia realia situacija
kur kaip ir "ant kiek" ji buvo greitesne , kad taip susierzino. zinant situacija butu galima susidaryti kazkoki vaizda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitoldas2: 22 rugsėjo 2008 - 16:49
Jis genijus savo srityje, bet kaip žmogus jis (galbūt) ribotas. Retas būna visapusiškas ir įdomus visose srityse. Pvz. pažinojau talentingus savo srities asmenis, bet buityje, sekse ar kt. jie visiški nuliai, naujagimiai, kuriems reikia aiškinti, mokyti, parodyti pirštu. Negali sakyti, kad jie kvailiai, žemo lygio, ne to sluoksnio, bet kad protingi - deja ne.
Atsakyti