QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 30, 20:12)
galbūt yra situacijų, kai jis yra greitesnis, bet tu nepastebi?
Hmmm.. gal dar nelabai buvo progu pastebeti?
Is tiesu, tai maniskis stengiasi dometis ir buti "pazangus", bet man vis rodosi, kad jo mastymo greitis - letesnis... Bet kas tas mastymo greitis, jeigu jis mylintis, rupestingas, geras zmogus?
O siaip jis baiges bakalaura neprestiziniam univere, o as - magistra geram univere. Visi skirtumai, kurie yra juntami - ne pagal gauta popieriuka, o pagal mastymo ir logikos struktura ir greiti.
QUOTE(nerami @ 2006 07 30, 19:24)
ir man kyla įtarimas, kad tėveliams nelygis turėti žentą "darbininką"
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 30, 20:26)
tuo kad ten sustoja tie, kurie niekur kitur neįstoja.
vienetai, kurių čia svajonių specialybė.
tegu ne transporto inžinerija, yra masė specialybių, kur mokomasi tik tam, kad būtų aukštasis 
vienetai, kurių čia svajonių specialybė.
Pritariu
QUOTE(Evi @ 2006 07 30, 19:28)
Hmmm.. gal dar nelabai buvo progu pastebeti?
Is tiesu, tai maniskis stengiasi dometis ir buti "pazangus", bet man vis rodosi, kad jo mastymo greitis - letesnis... Bet kas tas mastymo greitis, jeigu jis mylintis, rupestingas, geras zmogus?
O siaip jis baiges bakalaura neprestiziniam univere, o as - magistra geram univere. Visi skirtumai, kurie yra juntami - ne pagal gauta popieriuka, o pagal mastymo ir logikos struktura ir greiti.
bet koks skirtumas, kuris pirmas pastebės, kad sviestas baigėsi ar kad laikas nešti šiukšles?
ar čia VU yra tas geras? suprasčiau, jei kalba eitų apie Oxfordą, Kembridžą, Boloniją
QUOTE(nerami @ 2006 07 30, 20:24)
EVI, nieko tokio, kad seimoje yra vienas siek tiek protingesnis uz antra . taip daznokai nutinka. Pvz, as turiu toki portauki "ant protingesiu uz mane "
Vat negaliu buti su zmogumi, jei jis nera man autoritetas
Ir dabar gyvenu su savo GYVENIMO MEILE, proto,intelekto isikunijmu, zinomu, garsiu intelektualu sluoksnyje, bet....... AS ESU RACIONALESNE. Taigi, papildau reikiamose vietose savo meile. Ir dziaugiuosi, kad ji protingesne.
Ir dar. Mqanau, jus nesate viena is tu moteru, kurioms svarbu, kad ju vyras butu rrotingesnis, vyresnis, daugiau uzdirbantis etc.
ar tik cia ne jusu akademiku teveliu poziuris i zenta?
Vat negaliu buti su zmogumi, jei jis nera man autoritetas
Ir dabar gyvenu su savo GYVENIMO MEILE, proto,intelekto isikunijmu, zinomu, garsiu intelektualu sluoksnyje, bet....... AS ESU RACIONALESNE. Taigi, papildau reikiamose vietose savo meile. Ir dziaugiuosi, kad ji protingesne.
Ir dar. Mqanau, jus nesate viena is tu moteru, kurioms svarbu, kad ju vyras butu rrotingesnis, vyresnis, daugiau uzdirbantis etc.
ar tik cia ne jusu akademiku teveliu poziuris i zenta?
Pirma, teveliai zento apskritai nepripazista, visai del kitu priezasciu, bet cia jau apskritai kita tema.
Antra, gal tu ir teisi del to, kad vienas gali buti protingesnis uz kita. As nesiekiu protingesnio uz mane, tai butu turbut katastrofa! Siekciau panasaus proto... gal kazka panasaus ir turiu, gal tikrai jo potencialas jo techniniam darbe nera isnaudojamas? Siekiu tokio, kuris ismokytu paprastu vertybiu - myleti, neziurint i nieka. Uzsidirbti galiu pati.
QUOTE(Kissa @ 2006 07 30, 20:28)
O as sutinku, kai vyras yra protingesnis, apsukresnis uz moteri. Taip ir turi buti
visgi seimos galva 
nu nevisada, niekada nebūna viskas pagal vieną šabloną, yra daugybė skirtingų atvejų, skirtingų žmonių ir skirtingų porų. aš pvz, esu daug racionalesnė už savo vyrą, bet jis kūribyškesnis, ir jo specialybė to reikalauja, taigi pvz remonto sąmatą, biudžetą tvarkau aš nes mane veža tokie tikslūs darbai, o vyrui vienodai, jis geriau finansuoja.
QUOTE(Evi @ 2006 07 30, 20:32)
Siekiu tokio, kuris ismokytu paprastu vertybiu - myleti, neziurint i nieka.
O cia jau atsargiai
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 07 30, 20:29)
Tevai i tai nesigilina, cia mano pacios mintys, gal man nelygis tureti vyra - technini darbuotoja?
QUOTE(Evi @ 2006 07 30, 19:36)
Tevai i tai nesigilina, cia mano pacios mintys, gal man nelygis tureti vyra - technini darbuotoja?
bet gal techninis darbuotojas apšils kojas ir imsis savo verslo?
QUOTE(varveklis @ 2006 07 30, 20:33)
nu nevisada, niekada nebūna viskas pagal vieną šabloną, yra daugybė skirtingų atvejų, skirtingų žmonių ir skirtingų porų. aš pvz, esu daug racionalesnė už savo vyrą, bet jis kūribyškesnis, ir jo specialybė to reikalauja, taigi pvz remonto sąmatą, biudžetą tvarkau aš nes mane veža tokie tikslūs darbai, o vyrui vienodai, jis geriau finansuoja.
Aisku, sutinku. Bet man taip noretusi, kad zinociau, jog galiu pasikliauti savo antraja puse. Nenoriu buti vedle, kuri tempia i prieki ir kurios zodis paskutinis. Jusu poroje butent ir yra tas viduriukas, kai partneriai vienas uz kita pranasesni skirtingose srityse
Kaip jau minejau, sioje temoje esu su patirtimi
Taigi, leisiu sau pasireiksti ir toliau.
Su aukstuoju issilavinimu tookiu "isminciu" pasitaiko... Is kur zinau? - trejus metus esu dvieju prestiziniais laikomu universitetu vienos populiariausiu specialybiu destytoja, destanti ir srautines paskaitas (visu specialybiu studentams), ir specialybinius dalykus "isrinktiesiems". Ir galiu pasakyti, kad aukstuosius baigia tokie berasciai, kad komentaru nereikia
Taigi, aukstojo mokslo burbulas ispustas sioje temoje tikrai per daug.
Tiesa sakant, niekaip nesuprantu, kodel temos autore yra su siuo "nelogiskai mastanciu, nekulturnu" vyru
Jausmu, kaip suprantu, nera, pagarba tam vyrui ne kiek nekvepia, tai apie ka isvis galima kalbeti?
Su aukstuoju issilavinimu tookiu "isminciu" pasitaiko... Is kur zinau? - trejus metus esu dvieju prestiziniais laikomu universitetu vienos populiariausiu specialybiu destytoja, destanti ir srautines paskaitas (visu specialybiu studentams), ir specialybinius dalykus "isrinktiesiems". Ir galiu pasakyti, kad aukstuosius baigia tokie berasciai, kad komentaru nereikia
Tiesa sakant, niekaip nesuprantu, kodel temos autore yra su siuo "nelogiskai mastanciu, nekulturnu" vyru