Įkraunama...
Įkraunama...

Pora iš skirtingų socialinių sluoksnių...

mano vyras profkinis taip sakant, as labai didingo proto ir kas be ko su aukstuoju, bet zinot tas "zaraza" visose srityse mane lenkia, darbe ji garbina ir yra desnioji vadovo ranka, aisku uzdirba tiek kiek as per simta metu neuzdirbciau. va tai as laikau problema, g.gif nes anksciau galvojau kad esu aukstesne uz ji visa galva. nors ir kaip kabinuosi i moksla ir darba bet manes kazkaip niekas nepastebi, o jam tarsi nieko nereikia ir daryt. tai va situacija gaunasi tokia kad kuo toliau tuo labiau as jam pavydziu ir bet kokia kaina svajoju nukonkuruot (as aisku jam to nesakau), nors beje mano vyras labai didziuojasi, kad as turiu isilavinima, visuomet kai yra kalbama apie visokius mokslus maniskis pabrezia, kad va mano zmona tai su aukstuoju - jam tai didelis privaluma rolleyes.gif s, o pats tingi mokytis kaip velnias.ale protingas ir taip.
kaip Saulens per radija pasake: "kas neturi ko valgyt eina pirkt i parduotuve, kas durns - i univera".
Atsakyti
Kuo protingesnis žmogus, tuo daugiau jis randa originalių žmonių. Eiliniams visi vienodi. - B. Paskalis smile.gif
Atsakyti
Panasu, kad temos autorei skirtumai nesukliude sukurti seima ir vaikuti pagimdyti. Sveikinu smile.gif

Temos pavadinimas keistas.
Ar pirmas pasimatymas buvo geras juk sprendi ne pagal tai ar abu suguldet ant stalo diplomus ir pasipuikavot moksliniais laipsniais. O tai ar sudrebejo kazkas viduj ar ne.

Kas svarbu gyvenime? mano nuomone:
1. vertybiu skale
2. interesu ratas

Visa kita galima pakeist mylint vienas kita... nors abejoju ar verta ka nors keisti
Atsakyti
nu joa, cia idomi tema... mano vyras neturi aukstojo mokslo diplomo, bet yra protingas.... uzima aukstas pareigas... protingas zmogus - ne tas kuris baiges aukstuosius, o tas, kuris yra apsiskaites, domisi politika, menu, skaito geras knygas, klausosi geros muzikos, ziuri gerus filmus ir viskas kas aplink ji dedasi supranta puikiai, o ne taip, kad baiges 'n' aukstuoju ir yra bukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(romantike* @ 2008 07 21, 22:46)
Kuo protingesnis žmogus, tuo daugiau jis randa originalių žmonių. Eiliniams visi vienodi. - B. Paskalis smile.gif

Kai kurios moteros megsta sakyt: VISI vyrai kiaules biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as pasipasakosiu smile.gif
pas mane tokia pati situacija, mano vyras kai susipazinom buvo net 12 klasiu nebaiges, dirbo statybose ir jam buvo gerai. As baigusi mokslus, dabar dar toliau mokausi, skirtumas labai jautesi, bet kaip sakoma meileje visi lygus. Dabar ir mano vyras baige mokykla, istojo i universiteta, pamazu keiciasi ir jo poziuris ir gyvenimo suvokimas. mes laimingai vede, tiesiog reikejo ideti daug darbo, bet esu laiminga. Jei zmogus yra zemiau jis tikrai gali pakilti auksciau, reikia tik noro. Bet va nusileisti is aukstybiu kai kam yra begalo sunku ir beveik neimanoma. taip kad nereikia smerkti zmoniu kurie tiesiog negime inteligentu seimoje ir neturejo galimibiu tapti isprususiais, jie visda gali pasikeisti... Cia mano nuomone smile.gif
Ir dar juk gyvenimo drauga renkames ne pagal pazymius diplome ar perskaitytas knygas biggrin.gif
Atsakyti
Mano uošvienė kaimo moterėlė,baigusi 4 klases...bet,kai suskelia gyvenimo tiesas,tai ausys nuleipsta...
nors lovos žaidimams universitetai įtakos nedaro...ir tikiu,kad moteris bus labiau laiminga su seksualiu santechniku,negu su profesorium impotentu...
ir aplamai,kai maišosi trečias,protas,išsilavinimas paskutinėj vietoj..ten kiti kriterijai lošia...
porai skirtingas išsilavinimas daro įtaką...bet dažniausiai tą neigiama įtaka ateina per artimuosius,katrie nusprendžia,kad jis/ji vertas geresnio...
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2008 07 22, 09:34)
skaito geras knygas, klausosi geros muzikos, ziuri gerus filmus ir viskas kas aplink ji dedasi supranta puikiai, o ne taip, kad baiges 'n' aukstuoju ir yra bukas

...gerai mylisi, supa grazios moterys, vazineja geru automobiliu...tiesiog Bondas, Dzeimsas Bondas. O tas kitas tai durnelis, diplomuotas durnelis.
Atsakyti
QUOTE(Ingutukas @ 2008 07 24, 13:32)
Na ir as pasipasakosiu  smile.gif
pas mane tokia pati situacija, mano vyras kai susipazinom buvo net 12 klasiu nebaiges, dirbo statybose ir jam buvo gerai. As baigusi mokslus, dabar dar toliau mokausi, skirtumas labai jautesi, bet kaip sakoma meileje visi lygus. Dabar ir mano vyras baige mokykla, istojo i universiteta, pamazu keiciasi ir jo poziuris ir gyvenimo suvokimas. mes laimingai vede, tiesiog reikejo ideti daug darbo, bet esu laiminga. Jei zmogus yra zemiau jis tikrai gali pakilti auksciau, reikia tik noro. Bet va nusileisti is aukstybiu kai kam yra begalo sunku ir beveik neimanoma. taip kad nereikia smerkti zmoniu kurie tiesiog negime inteligentu seimoje ir neturejo galimibiu tapti isprususiais, jie visda gali pasikeisti... Cia mano nuomone  smile.gif
Ir dar juk gyvenimo drauga renkames ne pagal pazymius diplome ar perskaitytas knygas biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(GalBut @ 2008 07 24, 16:20)
porai skirtingas išsilavinimas daro įtaką...bet dažniausiai tą neigiama įtaka ateina per artimuosius,katrie nusprendžia,kad jis/ji vertas geresnio...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 07 30, 18:43)
Manau, kiekviena turetume zinoti savo verte.

Na taip, verte zinot reiktu, bet kad kai kurios save pervertina cia faktas ax.gif
Atsakyti
Negi ne viena nepastebit,kad cia raso issilavinusi moteris??? blink.gif juokiates lyg kvaileles taukuotomis prijuostemis ir pridegusiomis petelnemis,nu sorry,toks vaizdas susidare,itariu,kad visos jau su patirtimi gyvenimiska,bet tokiu paprastu dalyku kaip ir pacios autores sakiniu,minciu raiska,sklandumas,saves vertinimas jus nepastebit, ir jums cia daugumai atrodo,kad tai tik noras pasipuikuoti-atleiskit,bet esu tikra,kad cia dauguma susirinko pakomentuoti vidurinysis personalas doh.gif ir jums vargseles nesuprasti issilavinusio zmogaus dvejopu jausmu, kai zuri i zmogu,regis, myli, bet vat islenda prasciokiskumas ir uzmusa.
Atsakyti
Čia gal priklauso, dėl ko gyveni kartu. Jei dėl aplinkinių- tai tikrai ir nepatogu ir šiaip. Bet jei dėl savęs, tai jei tau gerai..... Man taip pat dažnai atrodo kad aš už savo MB visapusiškai..... Bet tada pagalvoju, gal čia visoms mums, moterims, toks jausmas?? Negi paneigsit?? mirksiukas.gif
Atsakyti