Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Sveikos nestuke.gif. Labai tyliai noriu įsijungti į vasarinukų būrelį. rolleyes.gif Turiu sūnelį beveik 8 metų. Po to sekė du nesivystatys...tai truputį baiminuosi. Pirmadienį užsirašiau vizitui, sužinosiu ar viskas gerai. O savijauta šlykštoka: krūtinės paliest neįmanoma, visą dieną kamuoja tai gastritas tai pykinimas, vakare pučia pilvą. Norėčiau visą laiką lovoje praleist... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės naujokės 4u.gif
Ale žiūriu vos ne pas kiekvieną nesivystantis.. g.gif
Kame čia problemos idomu...
Atsakyti

Sveikos nestuke.gif. Labai tyliai noriu įsijungti į vasarinukų būrelį. rolleyes.gifTuriu sūnelį beveik 8 metų. Po to sekė du nesivystatys...tai truputį baiminuosi. Pirmadienį užsirašiau vizitui, sužinosiu ar viskas gerai. O savijauta šlykštoka: krūtinės paliest neįmanoma, visą dieną kamuoja tai gastritas tai pykinimas, vakare pučia pilvą. Norėčiau visą laiką lovoje praleist... ax.gif

Sveika prisijungusi  :4u: 

Atsakyti
Sveikos. Kaip gaila,kad temoje liūdnų žinių yra... unsure.gif aš rytoj važiuoju pas ginę. Širdelę išgirsti turbūt dar anksti bus, bet gal nuramins mane. Vakar pirmą kartą vėmiau tai turbūt jau prasidės smagumai...

QUOTE(*Hazell @ 2017 06 26, 17:26)
Sveikos smile.gif Mes snd buvo pirmam pasimatyme su beibiu wub.gif Beibis atitinka laika puikiai, sirdute pulsavo wub.gif Praejusia savaite patepliojo nefainai pora dienu, tai suskubau privaciai echo pasidaryti. Savijauta siaip sau - pykina nuo ryto iki velyvo vakaro. Gelbeja apyrankes. Be ju gyvenciau wc visa laika biggrin.gif

Kaip smagu,kad išgirdai jau wub.gif

Atsakyti

Labas, aš šiandien irgi važiuoju pas ginę, labai jau norėtųsi tą širdelę išgirst, bet dar turbūt anksti... Tikiuos kad irgi mane nuramins, nes labai jau neramu dėl kartais tų rudų patepliojimų ...

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 06 28, 08:26)
<p>Labas, aš šiandien irgi važiuoju pas ginę, labai jau norėtųsi tą širdelę išgirst, bet dar turbūt anksti... Tikiuos kad irgi mane nuramins, nes labai jau neramu dėl kartais tų rudų patepliojimų ...</p>

Laba ryta

Kada vaziuoji??? Lauksim ziniu nestuke.gif
Atsakyti

Laba ryta

Kada vaziuoji??? Lauksim ziniu nestuke.gif

16.30 pranešiu kaip sekės  :)​ 

Atsakyti
pabijojau pasidaryti hcg... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 27, 20:52)
Sveikutės naujokės  4u.gif
Ale žiūriu vos ne pas kiekvieną nesivystantis.. g.gif
Kame čia problemos idomu...

Taip, kiekviena turi kazkokia savo istorija....
mano irgi trecias nestumas, bet gimdymas antras butu.
6 metus nesusilaukem niekaip vaikuciu su vyru, dariausi pagalbini apvaisinima - kuris pavyko, labai dziaugemes. Po genetiniu tyrimu isaiskejo, kad Edvardso sindromas, daugybiniai apsigimimai - 14-ta savaite nestuma nutraukiau ... nebuciau galejusi gimdyti tokio vaikelio, kuris iskart butu mires angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

po 5 menesiu pastojau - naturaliai. Dukrytei bus 5 metai smile.gif
Sitas nestumas irgi naturaliai. Kad tik viskas butu gerai. Nes man ir metu ne 20 ....

Atsakyti
QUOTE(sol_brillante @ 2017 06 28, 09:11)
Taip, kiekviena turi kazkokia savo istorija....
mano irgi trecias nestumas, bet gimdymas antras butu.
6 metus nesusilaukem niekaip vaikuciu su vyru, dariausi pagalbini apvaisinima - kuris pavyko, labai dziaugemes. Po genetiniu tyrimu isaiskejo, kad Edvardso sindromas, daugybiniai apsigimimai - 14-ta savaite nestuma nutraukiau ... nebuciau galejusi gimdyti tokio vaikelio, kuris iskart butu mires  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

po 5 menesiu pastojau - naturaliai. Dukrytei bus 5 metai smile.gif
Sitas nestumas irgi naturaliai. Kad tik viskas butu gerai. Nes man ir metu ne 20 ....

Pas mane irgi IVF'as.. labai visko bijau.. kad hcg neaugs, kad nebus širdelės, kad bus blogi genetiniai tyrimai.. unsure.gif
vyras vis ramina.. bet viduj sau juk neprisakysi - negalvok...
prieš metus taip pat turėjau nesivystantį po IVF'o
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 28, 10:14)
Pas mane irgi IVF'as.. labai visko bijau.. kad hcg neaugs, kad nebus širdelės, kad bus blogi genetiniai tyrimai..  unsure.gif
vyras vis ramina.. bet viduj sau juk neprisakysi - negalvok...
prieš metus taip pat turėjau nesivystantį po IVF'o

Po to ivykio man tokia trauma buvo, .... kad daugiau nebuciau nei uz ka bandzius pagalbinio ...jau buvau nusivylusi ir paleidusi viska . Sakiau, jei nelemta, ir nereikia. Ir po 5 men pastojau.
žydroji svajonė, negalvok, paleisk, bus kaip bus. Realiai jau viskas suplanuota ir sudeliota uz mus. Nieko nepakeisi, o blogom mintim, tik pabloginsi. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sol_brillante @ 2017 06 28, 09:18)
Po to ivykio man tokia trauma buvo,  .... kad daugiau nebuciau nei uz ka bandzius pagalbinio ...jau buvau nusivylusi ir paleidusi viska . Sakiau, jei nelemta, ir nereikia. Ir po 5 men pastojau.
žydroji svajonė, negalvok, paleisk, bus kaip bus. Realiai jau viskas suplanuota ir sudeliota uz mus. Nieko nepakeisi, o blogom mintim, tik pabloginsi. Laikykis  4u.gif

Man be IVF'o nepastot... ninja.gif todėl saugau savo rožines kojinytes (tikiu, kad tai mergaitė) smile.gif
Atsakyti