Merginos, o kas yra hcg ir rpg ir kur ir kada jie daromi? As pirmam vizitui pas daktare tik po mėnesio užsirašius ..

QUOTE(Ginger_my_swagger @ 2017 06 28, 10:40)
Merginos, o kas yra hcg ir rpg ir kur ir kada jie daromi? As pirmam vizitui pas daktare tik po mėnesio užsirašius .. 

Progesteronas (prg) yra labai svarbus leliukui įsitvirtinti, jei jis per žemas, tai labai didžiulė tikimybė, kad bus ankstyvasis persileidimas. Aš pati 2 kartus persileidau 7 ir 9 sav. Su viena lėlyte jau lankiausi KLP vaisingumo klinikoje Jolsana, ten ir pagavo mano per žemą PRG, vartojau Utrogestano žvakutes (jis yra progesteronas) iki pat 16 sav, nes natūraliai jis nesiekdavo net 30. Tą mergyte praradau 20 sav po atlikto vaisiaus vandenų tyrimo (keikiu tą dieną, kam pasidariau Prisca tyrimą ir susikėliau abejonių sau). Po 3 mėn vėl pastojau, jau savarankiškai kas savaitę stebėjau PRG, vėl jis buvo per žemas, naudojau Utrogestaną ir viskas liuks, turiu dukrą. Dabar dar paskutinį kartą pasikvietėme gandrus, pirmadienį dariau HCG (jis 767,6) ir PRG (jis 79,06). MMM turėtų būti tik ~liepos 4, ciklas mano beveik 40 dienų. Šiai dienai PRG normos ribose, penktadienį vėl kartosiu abu tyrimus. HCG kaip savaitei likus iki mmm siaubingai aukštas. Kam parodžiau kas žino kas tai yra, visų pirmieji žodžiai "ar nebus dvynukai"

Jei viskas gerai, liepos 20 keliauju pas ginę ir darysiuosi Nipt tyrimą dėl genetinių ligų.
HCG tyrimu galima stebėti kaip vystosi nėštumas. Jis labai sparčiai didėja pirmas porą savaičių. Aš asmeniškai jį bei PRG atlieku kartą per savaitę ir taip bus 4 sav, iki vizito pas gydytoją. Jei matysiu, kad HCG nebeauga ar auga ne taip, kaip turėtų augti, pas gydytoją skubėsiu anksčiau nei vizito laikas
Sveikos
bandau jungtis ir as
kolkas dar tik 6 savaites tad viskas dar labai trapu, numatoma data vasario 27. Pirmas nestumas buvo nesivystantis ir pati persileidau 7 savaite. Antrasis sunelis jau 2 su puse metuku. Tikiuosi su siuo nestumu viskas bus gerai
nei su vienu nestumu neturejau jokio simtomo nei mane pykino nei krutis skaudejo tik sioks toks nuovargis ir rugstingumas padidejas, o taip noretusi kazka pajust kad butu ramiau... Gyvenu Airijoj o cia hcg tyrima daro tik daktarui paskyrus tad net ir noredama nieko nesuzinociau. Ir iki 3 menesio net neveda korteles nes jeigu gamta darys savo juoda darba jie nestumo nesaugoja
kadangi dar viskas labai sviezia tai pasakiau tik keliem zmonem net savo teveliam ir uosviam nesakau nes kai buvau pastojus pirma kart, apsiskelbiau visam pasauliui ir poto teko gailetis.

Sveikos prisijungusios
Jau mačiau ir kovinukų skyrelis atsirado. Kaip greitai laikas bėga, net nepastebėsim kaip jau mažulėlius ant rankų sūpuosim
Su tais nesivystančiais taip ir yra: mažai kas pasakojasi, o susiduria oj nemažai... Pas mane irgi va ketvirtas nėštumas, o vaikelis tik antras bus..
Vakar vyrui sakiau, kad manau, jog bus mergytė
O jis juokiasi, sako: tu ir praeitą kartą taip sakei (turim sūnelį)

Jau mačiau ir kovinukų skyrelis atsirado. Kaip greitai laikas bėga, net nepastebėsim kaip jau mažulėlius ant rankų sūpuosim

Su tais nesivystančiais taip ir yra: mažai kas pasakojasi, o susiduria oj nemažai... Pas mane irgi va ketvirtas nėštumas, o vaikelis tik antras bus..
Vakar vyrui sakiau, kad manau, jog bus mergytė

Sveikos
aš grįžtu po ginės šiek tiek ramesnė. Mačiau mirksinčią širdelę, atitinka 6 sav. ir 4d,nors pagal mm turėtų būti daugiau, bet ciklas mano ilgas tai nepanikuoju
vyrą nuramino, kad tik vienas nes kaip ir pas orchidukę hcg pačioj pradžioj buvo aukštesnis nei įprasta, aš labai norėjau dvynukų, na bet ką dabar, nors šį vieną, kad būtų lemta sėkmingai išnešioti ir pagimdyti

QUOTE(<Orchiduke> @ 2017 06 28, 11:34)
HCG kaip savaitei likus iki mmm siaubingai aukštas. Kam parodžiau kas žino kas tai yra, visų pirmieji žodžiai "ar nebus dvynukai"

kaip butu smagu jei pasitvirtins dvynukai

QUOTE(Deluxe_DM @ 2017 06 28, 13:02)
Sveikos
bandau jungtis ir as
kolkas dar tik 6 savaites tad viskas dar labai trapu, numatoma data vasario 27.

sveika prisijungus

QUOTE(Karkar2 @ 2017 06 28, 14:54)
Sveikos prisijungusios

QUOTE(Rose Prick @ 2017 06 28, 18:13)
Sveikos
aš grįžtu po ginės šiek tiek ramesnė. Mačiau mirksinčią širdelę, atitinka 6 sav. ir 4d,nors pagal mm turėtų būti daugiau, bet ciklas mano ilgas tai nepanikuoju
vyrą nuramino, kad tik vienas nes kaip ir pas orchidukę hcg pačioj pradžioj buvo aukštesnis nei įprasta, aš labai norėjau dvynukų, na bet ką dabar, nors šį vieną, kad būtų lemta sėkmingai išnešioti ir pagimdyti 

QUOTE(Ginger_my_swagger @ 2017 06 28, 19:36)
Aš jau turiu 3 vaikus

QUOTE(<Orchiduke> @ 2017 06 28, 20:58)
Aš jau turiu 3 vaikus
Nelabai įsivaizduoju save kaip 5-ių vaikų mamą
Bet.... Būtų smagus iššūkis 

Zinau ne viena atveji kai buvo noreta tik antro ar trecio vaiko ir tada bam: dvyniai

QUOTE(Ginger_my_swagger @ 2017 06 28, 21:31)
Zinau ne viena atveji kai buvo noreta tik antro ar trecio vaiko ir tada bam: dvyniai

Mano anyta turi pacientų šeimą, kurioje augo 3 berniukai ir nusprendė surizikuot su 4-tu, o gal mergytė. Buuuuum trynukai berniukai

QUOTE(Rose Prick @ 2017 06 28, 18:13)
Sveikos
aš grįžtu po ginės šiek tiek ramesnė. Mačiau mirksinčią širdelę, atitinka 6 sav. ir 4d

Sveikinu

Laukiu ir as kol pas gine reikes

QUOTE(Simona02 @ 2017 06 29, 07:16)
<p>Labas, pas mane naujienos ne kokios, tas rudas patepliojimas tai greičiausia beprasidedantis persileidimas....dabar reikia tiesiog laukti... echo žiūrėjo, tai pagal vasingas dienas atitinka -5sav.6dienos. tai va, nekokios nuotaikos....</p>
Stiprybės!