Ne daktarai, o šundaktariai...gerai, kad paracetamolio nepasiūlė

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 10, 20:19)
Kai saremiai kankini su sunum tai siule paracetamoli...

Tyla pas mus

Sveikos
Tyla. Bet gal del to kad kitos bendrauja kt forume? As pati teveliu darzelyje esu, tai pagrinde ten bunu 🙂
Tyla. Bet gal del to kad kitos bendrauja kt forume? As pati teveliu darzelyje esu, tai pagrinde ten bunu 🙂
Sveikos, jungiuos į vasarinukų gretas
šiandien buvau pas ginių, širdelė plaka
bandau patikėti, kad laukiuosi..
) nors jau buvau ir 5 savaičių, patvirtino nėštumą, bet kažkaip vis dar negaliu iki galo patikėti...
numatoma data vasario 25.. trečias nėštumas.. turiu dvi paneles, 7 ir 5 metų
gimdysiu jau 39, taigi vizitas pas genetikus suplanuotas..
su šiuo nėštumu kol kas jaučiuosi kiek silpniau.. ir labai laukiu, kada praeis.. nes pirmi du buvo visai lengvi, kaip ir patys gimdymai, lengvai, greitai, antrąją net su dainom gimdžiau..
)) jokių pykinimų.. tik kvapai erzindavo.. dabar irgi.. negaliu net jokiu kremu pasitepti :// norisi paskui iš odos išlyst.. ir dar asfalto duobės nervindavo važiuojant su mašina..
daugiau keistybių neturėjau..

šiandien buvau pas ginių, širdelė plaka

numatoma data vasario 25.. trečias nėštumas.. turiu dvi paneles, 7 ir 5 metų

gimdysiu jau 39, taigi vizitas pas genetikus suplanuotas..
su šiuo nėštumu kol kas jaučiuosi kiek silpniau.. ir labai laukiu, kada praeis.. nes pirmi du buvo visai lengvi, kaip ir patys gimdymai, lengvai, greitai, antrąją net su dainom gimdžiau..

QUOTE(vineypooh @ 2017 07 14, 09:40)
Sveika prisijungus

oo pajudėjo temukė
balionas naujokei
aš taip pat jau turiu vietą pas genetikus - eisiu trečiadienį - tik klausimas ar ne per anksti
pgal mano paskaičiavimus - gimdysiu vasario 20. Ir greičiausiai su CP.

balionas naujokei

aš taip pat jau turiu vietą pas genetikus - eisiu trečiadienį - tik klausimas ar ne per anksti

QUOTE(vineypooh @ 2017 07 14, 10:40)
Sveikos, jungiuos į vasarinukų gretas
nes pirmi du buvo visai lengvi, kaip ir patys gimdymai, lengvai, greitai, antrąją net su dainom gimdžiau..
))

nes pirmi du buvo visai lengvi, kaip ir patys gimdymai, lengvai, greitai, antrąją net su dainom gimdžiau..

Sveika ;)
ale toks baltas pavydas paeme. Linkiu ir trecio tokio paties. O as noreciau lengviau...nes pirmas buvo...kaip cia pasakius

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 14, 11:54)

o kiek siai dienai yra jums laiko?
As eisiu rugpjucio 10d.
Jums PC del ko? Gal saket, tai atsiprasau,praskaiciau ar uzsimirso

buvau pas gine snd, maciau vel savo gyventoja pilvuke. Net susigraudenau, sirdele plaka kaip paselus, pakoregavo data, ima nuo mmm, nes atitinka viska kaip reikiant

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 14, 11:54)
oo pajudėjo temukė
balionas naujokei

balionas naujokei

aš rugsėjo pradžioj užsirašiau.. ginius sakė, kad nuo 14sav. jau galima eit.. tuo metu būsim išvykę, tai bus apie 15,5sav.. prisca planuojam rugpjūčio pradžioj, bus 11 su trupučiu.. sakė nuo 11-os jau galima daryt..
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 14, 14:25)
<p>labas, aš iš ligoninės tik gryžau, parą pralaikė, vėmiau siaubingai...dabar lyg ir apstojo , bet lb silpna....</p>
Vaje

Apsinuodijimas ar nestumo malonumai?