Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Ne daktarai, o šundaktariai...gerai, kad paracetamolio nepasiūlė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 10, 20:19)
Ne daktarai, o šundaktariai...gerai, kad paracetamolio nepasiūlė doh.gif

Kai saremiai kankini su sunum tai siule paracetamoli...biggrin.gif tiesa sakant siandien pasijutau taip tarsi kalbeciau su ledu pardaveju o ne daktaru...
Atsakyti
Tyla pas mus ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos

Tyla. Bet gal del to kad kitos bendrauja kt forume? As pati teveliu darzelyje esu, tai pagrinde ten bunu 🙂
Atsakyti
O aš "atostogauju". Mane su sūnum ištrėmė prie jūros..Antra savaitę jau čia, o tos jūros beveik iir nematėm..Noooriu namo unsure.gif

Antradienį eisiu pas ginę. Jau turėtų kortelę nėščiosios užvesti.
Atsakyti
Sveikos, jungiuos į vasarinukų gretas ax.gif

šiandien buvau pas ginių, širdelė plaka wub.gif bandau patikėti, kad laukiuosi.. smile.gif) nors jau buvau ir 5 savaičių, patvirtino nėštumą, bet kažkaip vis dar negaliu iki galo patikėti...
numatoma data vasario 25.. trečias nėštumas.. turiu dvi paneles, 7 ir 5 metų smile.gif
gimdysiu jau 39, taigi vizitas pas genetikus suplanuotas..

su šiuo nėštumu kol kas jaučiuosi kiek silpniau.. ir labai laukiu, kada praeis.. nes pirmi du buvo visai lengvi, kaip ir patys gimdymai, lengvai, greitai, antrąją net su dainom gimdžiau.. smile.gif)) jokių pykinimų.. tik kvapai erzindavo.. dabar irgi.. negaliu net jokiu kremu pasitepti :// norisi paskui iš odos išlyst.. ir dar asfalto duobės nervindavo važiuojant su mašina.. biggrin.gif daugiau keistybių neturėjau..
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2017 07 14, 09:40)
Sveikos, jungiuos į vasarinukų gretas  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
oo pajudėjo temukė smile.gif
balionas naujokei 4u.gif
aš taip pat jau turiu vietą pas genetikus - eisiu trečiadienį - tik klausimas ar ne per anksti g.gif
pgal mano paskaičiavimus - gimdysiu vasario 20. Ir greičiausiai su CP. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2017 07 14, 10:40)
Sveikos, jungiuos į vasarinukų gretas  ax.gif

nes pirmi du buvo visai lengvi, kaip ir patys gimdymai, lengvai, greitai, antrąją net su dainom gimdžiau.. smile.gif))

Sveika ;)

ale toks baltas pavydas paeme. Linkiu ir trecio tokio paties. O as noreciau lengviau...nes pirmas buvo...kaip cia pasakius ax.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 14, 11:54)

aš taip pat jau turiu vietą pas genetikus - eisiu trečiadienį - tik klausimas ar ne per anksti g.gif
pgal mano paskaičiavimus - gimdysiu vasario 20. Ir greičiausiai su CP.  ax.gif

o kiek siai dienai yra jums laiko?

As eisiu rugpjucio 10d.

Jums PC del ko? Gal saket, tai atsiprasau,praskaiciau ar uzsimirso ax.gif 4u.gif

buvau pas gine snd, maciau vel savo gyventoja pilvuke. Net susigraudenau, sirdele plaka kaip paselus, pakoregavo data, ima nuo mmm, nes atitinka viska kaip reikiant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 14, 11:54)
oo pajudėjo temukė smile.gif
balionas naujokei  4u.gif
pgal mano paskaičiavimus - gimdysiu vasario 20. Ir greičiausiai su CP.  ax.gif

aš rugsėjo pradžioj užsirašiau.. ginius sakė, kad nuo 14sav. jau galima eit.. tuo metu būsim išvykę, tai bus apie 15,5sav.. prisca planuojam rugpjūčio pradžioj, bus 11 su trupučiu.. sakė nuo 11-os jau galima daryt..
Atsakyti

labas, aš iš ligoninės tik gryžau, parą pralaikė, vėmiau siaubingai...dabar lyg ir apstojo , bet lb silpna....

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 14, 14:25)
<p>labas, aš iš ligoninės tik gryžau, parą pralaikė, vėmiau siaubingai...dabar lyg ir apstojo , bet lb silpna....</p>

Vaje verysad.gif Užjaučiu verysad.gif
Apsinuodijimas ar nestumo malonumai?
Atsakyti