Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

QUOTE(Simona02 @ 2017 07 09, 17:51)
<p>Labas, aš jau gryžau po atostogų namo, atsigavusi ...</p><p>Rytoj kontrolinis echo, ar viskas gerai, labai tikiuosi išvyksti ir širdelę ... wub.gif </p><p></p><p>Žydroji svajonė - dar nepasakiau darbe, bet planuoju artimiausiu metu... Pilvukas ...kaip čia pasakius - pas mane po pirmo talija negraži buvo ir odos perteklius visada matėsi ...tai neštumo kaip ir  dar nesimato.</p>

oj.. pas mane pilvas išpūstas.. nesu kūda, bet matosi blink.gif darbe jau jau kreivai žiūrinėja..viršininkas kviečiasi pas save į kabinetą dažnai ir matau kaip žiūrį į pilvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 09, 17:31)
Merginos.. o Jūs darbe pasakėte, kad laukiatės? g.gif

beje ar matosi pas Jus pilvukas?  nestuke.gif

Pas mane paskutiniu metu talijos labai irgi nebuvo, tai nieks ir nepastebes. Svarbiausia neissiduot del blogavimu. Virsininkei kaip galima veliau pranesiu(nes po to visas ofisas suzinos). Planuociau rugsejo pabaigoje, nebet anksciau pulvukas issoks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 09, 16:31)

Ryte nėra to pilvo visai, bet vakarop, kai pavalgau, tai atrodo kaip balionėlis visas pasipūtęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 07 09, 17:31)
Merginos.. o Jūs darbe pasakėte, kad laukiatės? g.gif

Man atostogos iki rugpjucio galo tai tada pranesiu, nebent pamatys kur mane tai per pora val visi zinos blink.gif

As nesu is kuduju tau po pirmo nestumo papilve likus buvo bet..... Jau kamuoliukas yra wub.gif o vakare visas kamuolyyyyys biggrin.gif
Atsakyti

Darbe žino tik direktorius.

O pilvuko nėštuminio tai nesimato per lašinius  :rolleyes:  bet šiaip atrodau pastorėjusi kaip gerai pavalgius 

sveikos man irgi vakar darbe tepliot pradejo svelniai rausva spalva nedaug bet vistiek issiprasiau is darbo ir pasakiau kad neateisiu siandien. Sekmadienis tad pas daktara tik ryt eisiu tai bus matyt. dabar lieka tik ilsetis ir tiketia geriausio...

Tikim, kad viskas bus ok  :4u: 

Atsakyti

sveikos man irgi vakar darbe tepliot pradejo svelniai rausva spalva nedaug bet vistiek issiprasiau is darbo ir pasakiau kad neateisiu siandien. Sekmadienis tad pas daktara tik ryt eisiu tai bus matyt. dabar lieka tik ilsetis ir tiketia geriausio...

kaip reikaliukai?

buvau echo, mačiau žirnį savo ir plaka jau šidelė :) viskas ok, sakė paaugės nemažai, paklausiau ar vienas, nes man yra didelė galimybė kad dvyniai, sakė kad vienas 

Atsakyti
Mano draugė šiandien pagimdė dvynukus bigsmile.gif
berniuką ir mergytę yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 10, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Deluxe_DM" data-cid="71713382" data-time="1499590152"><div><p>sveikos man irgi vakar darbe tepliot pradejo svelniai rausva spalva nedaug bet vistiek issiprasiau is darbo ir pasakiau kad neateisiu siandien. Sekmadienis tad pas daktara tik ryt eisiu tai bus matyt. dabar lieka tik ilsetis ir tiketia geriausio...</p></div></blockquote><p>kaip reikaliukai?</p><p></p><p>buvau echo, mačiau žirnį savo ir plaka jau šidelė smile.gif viskas ok, sakė paaugės nemažai, paklausiau ar vienas, nes man yra didelė galimybė kad dvyniai, sakė kad vienas </p>

uz pusvalandzio einu pas gydytoja pirma kart tai paklausiu paprasysiu kad paklausytu sirdele jau turetu plakti. Vakar dar siektiek patepe bet nedaug o siandien kolkas svaru. Labai noreciau kad viskas gerai butu bet blogos nintys neapleidzia kadangi pries 5metus persileidau butent 7savaiciu nestume aisku tikiuosi geriausio o dabar einu ruostis vizitui. Parasysiu gryzus kaip sekes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2017 07 10, 16:36)
Parasysiu gryzus kaip sekes smile.gif

Laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 07 10, 17:15)

kaip tikejaus taip ir sekes... nupasakojau situacija o tas ir klausia: tqi ka tu nori dabar daryt?....paprasiau paklausyt sirdutes bet jis atsisake motyvuodamas kad per silpnai girdesis!!! tada pasiule siuntima i ligonine krauja paimt bet pakvietima gauciau tik poros savaiciu begyje! tada sakau kad per tiek laiko jau ir pati zinosiu ar man kazkas blogo ar nieko tai atsisakiau. Tada jis i mane ziuri bukom akim ir nezino ka pasakyt iki kol as jam nepasiuliau uzvest nestumo korteles... jis su tuo sutiko pasitares su kitu gydytoju. Tik vesdamas duomenis i sistema sumaste kad man reik spaudima patikrint ir paklause koks mano svoris nes svarstykliu kabinete net nera. ugis jam neparupo... tai vat visas mano vizitas zinay kad nieko nezinau bet as mazdaug to ir tikejausi nes cia airijoj sistema apgailetina..iki 12 savaites jie visiskai nieko neziuri...
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2017 07 10, 18:17)
kaip tikejaus taip ir sekes...

Nelabai ka turiu pasakyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 07 10, 18:36)
Nelabai ka turiu pasakyt  blink.gif

Nera cia ka sakyt realiai jei prasides skausmai ar kraujavimas vienintele iseitis vaziuot i priimamaji ankstyvaus nestumo skyriu, ten reik palaukt kokia pora valandu eilej tada jie kazka daro. Slapima krauja ir jei nusprendzia vidini skana padaro. Man net nereik nei daktato siuntimo ten nuvykt. Jau praejau si kelia tad viska zinau o dabar jis man tik patare perdaug nesportuot nors apie sporta neuzsiiminiau...biggrin.gif
Atsakyti