Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

QUOTE(Simona02 @ 2017 07 26, 14:17)
mano PRG pakilo nuo 34 iki 179  yahoo.gif  ką daryt toliau, pas ginę tik 08.16  hmm.gif

ir kiek nedaug tereikejo biggrin.gif
o yra koks salutinis poveikis nuo vaisto? ar tik as cia nuo jo girteju? biggrin.gif
as dabar ji begeriu kas antra diena, buvo sukiles daugiau nei 190, tai bandau kas antra diena. Pirmadieni darysiu prg tyrima.
Atsakyti

ir kiek nedaug tereikejo biggrin.gif
o yra koks salutinis poveikis nuo vaisto? ar tik as cia nuo jo girteju? biggrin.gif
as dabar ji begeriu kas antra diena, buvo sukiles daugiau nei 190, tai bandau kas antra diena. Pirmadieni darysiu prg tyrima.

nea, nepastebėjau  :D 

gal ir man kas antra diena gert? kitą savaitę kartosiu ir aš tyrimą, kad kažko vėl svarbaus nepraleist...stebėsiu pati savo rodiklius.

Atsakyti
čia taip sukilo nuo to duphastono pakaitalo? bigsmile.gif
Atsakyti

taip, nuo Gepretix.  :)​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif na ką, antradienį paskambinau genetikei ir tą pačią dieną priėmė. Echo visai neblogai praėjo, raukšlytė 2mm, bet vakar sulaukiau skambučio, kuris nenudžiugino. Prisca parodė didelė tikimybę kažkuriam sindromui verysad.gif žinau, kad dažniausiai ji pievas rodo ir nepasitvirtina, bet neramu, kad neskaitant jauno amžiaus ir salyginai nedidelės raukšlytės tikimybė vis tiek labai aukšta (lyg 1:73). Nuteikė aišku nekaip, bet stengiuosi labai nepanikuoti. Važiuoju pirmadienį choriono gaurelių biopsijos darytis, atsakymai bus greičiau nei nipt ir nekainuos nieko. Aišku šiek tiek neramu dėl rizikos tyrimo, bet gydytoja nuramino, kad komplikacijų praktiškai nebūna. Tai va, nekokios žinios pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2017 07 27, 09:43)
Sveikos  4u.gif na ką, antradienį paskambinau genetikei ir tą pačią dieną priėmė. Echo visai neblogai praėjo, raukšlytė 2mm, bet vakar sulaukiau skambučio, kuris nenudžiugino. Prisca parodė didelė tikimybę kažkuriam sindromui verysad.gif žinau, kad dažniausiai ji pievas rodo ir nepasitvirtina, bet neramu, kad neskaitant jauno amžiaus ir salyginai nedidelės raukšlytės tikimybė vis tiek labai aukšta (lyg 1:73). Nuteikė aišku nekaip, bet stengiuosi labai nepanikuoti. Važiuoju pirmadienį choriono gaurelių biopsijos darytis, atsakymai bus greičiau nei nipt ir nekainuos nieko. Aišku šiek tiek neramu dėl rizikos tyrimo, bet gydytoja nuramino, kad komplikacijų praktiškai nebūna. Tai va, nekokios žinios pas mane  unsure.gif

Zadu ir as Prisca darytis. Kodel dazniausiai vejus rodo?? unsure.gif
Ir koks cia tyrimas kuri minit?

Labai linkiu kuo geresniu rezultatu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 07 27, 09:49)
Zadu ir as Prisca darytis. Kodel dazniausiai vejus rodo??  unsure.gif
Ir koks cia tyrimas kuri minit?

Labai linkiu kuo geresniu rezultatu. 4u.gif

Daug kur teko skaityti,kad nepasitvirtina ir pan. Bet gal normalu, juk jei tikimybė ne 1:2 tai didžioji dalis ir turėtų nepasitvirtinti? Žodžiu kol kas tik dėl šio tyrimo stengiuosi labai nepergyventi. Choriono gautelių biopsija tai panašus tyrimas į vaisiaus vandenų, imamas gabalėlis placentos ir tiriama. Patikimumas lyg 99%,tik jį galima atlikti anksčiau nei vaisiaus vandenų. Vaisiaus vandenų daromas tik nuo 16 sav. o šį galima nuo 10 lyg atlikti. Aš tikrai nenoriu laukti dar 5 sav.
Dar galima daryti NIPT- jis daromas iš kraujo,neinvazinis,bet kaina ~600eur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 27 liepos 2017 - 09:04
Kodėl jūs ta Prisca darotės??? Ten konkrečiai pievos... Man rodė Dauno sindromą 1:25, ašarų pakalnės, dariausi vaisiaus vandenų turimą, persileidau 19 sav +3, reikalavau atlikti autopsiją, o ir atsakymai atėjo VVT- sveika mergytė buvo. Taigi Prisca yra tikimybių teorija !!!! Anyta medikė, realiai žinau net 3 atvejus iš jos pacienčių, kur Prisca dauno sindromui rodė 0 tikimybę, t.y. 1:10000, o vaikučiai gimė su tuo sindromu. Aš aplamai nesuprantu, kodėl to brudo Priscos Lietuvoje nepanaikina, ten nesamonių nesamonė, nes visisškai pievas rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 27 liepos 2017 - 09:21

o tas NIPT tyrimas iš kraujo imamas? 100proc patikimumas?jei jau tokia kaina....  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 27, 10:46)
<p>o tas NIPT tyrimas iš kraujo imamas? 100proc patikimumas?jei jau tokia kaina....  blink.gif </p>

100% tik vaisiaus vandenų turimas, visi kiti tik apie 99,8 % tikimybės.
Aš rugpjūčio 22 važiuoju darytos Nipt.
Atsakyti

Aš rugpjūčio 22 važiuoju darytos Nipt.

Kaži o eilės didelės?  :rolleyes: 

čia jūs prieš kada registravotės?

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 27, 11:00)
Aš rugpjūčio 22 važiuoju darytos Nipt.Kaži o eilės didelės?  rolleyes.gif čia jūs prieš kada registravotės?

Nipt`ui labai labai abejoju ar būna eilių, nes kai kaina nesveika, tai.... labai nedaug kas tą tyrimą aplamai darosi unsure.gif Aš pasakiau gydytojai, kad norėsiu darytis Nipt, sako ok, kai atvažiuosi pirmam genetiniui matavimui 12-13 sav, tada ir paimsim kraują. Tik reikėjo informuoti, kad tikrai, nes reikia iškviesti tai dienai kurjerį su spec šaldymo dėže kraujo transportavimui. Aš pasirinkau Šveicarijos kliniką tyrimui, kainuos 690 eur. Lietuvoje kraujas nėra tiriamas, kiekviena klinika kraują išsiunčia į kažkokias šalis, su kuriomis yra pasirašiusios sutartis. Tai logiškai mastant eilių aplamai neturi būti, kur LT tik paims kraują ir išveš jį
Atsakyti