Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

QUOTE(Simona02 @ 2017 08 01, 15:06)
</p><p>nebaisu eiti į pirtį? juk negalima neštukei maudytis karštoj vonioj ir pirty hmm.gif​ </p>

nebuvo baisu ax.gif
vonios nemėgstu, tai niekad neguliu, o vat pirtį labai.. bet jeigu dėlto skauda galvą, tai susilaikysiu.. arba bent jau bandysiu be vantų kartą nueit, gal padės.. aš su abiem nėštumais eidavau saikingai pasišildyt.. turkiškoj pirty, tai iki pat gimdymo sėdėdavau kartais ir kasdien, po nėščiųjų makštos..

daug nesigilinu, kas galima, o ko negalima... laikausi nuomonės, kad nėštumas ne liga, ir stipriai nekeičiu gyvenimo būdo..
Atsakyti
4u.gif
Tai koki milzina as auginu,sian gine sake manasis jau visi 7 cm blink.gif viskas kolkas mano zirniui gerai, vedziausi vyra kad pamatytu kas ir kaip,o velniukas miegojo sau nugaryte atsukes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2017 08 02, 16:18)
4u.gif
Tai koki milzina as auginu,sian gine sake manasis jau visi 7 cm  blink.gif  viskas kolkas mano zirniui gerai, vedziausi vyra kad pamatytu kas ir kaip,o velniukas miegojo sau nugaryte atsukes  rolleyes.gif

Smagu 4u.gif
Pas mane coliukė ... 4,5 cm.. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

o aš nepamenu matavimų .. bet sakė viskas tvarkoje, nemažas ir atitinka savaites.ir sakė tas matavimas yra apytikslis...sunku tiksliai išmatuot... :) 

vakar po ilgo laiko - daugiau nei menuo, aplankė migrena...siaubas, dar ir šiandien darbe sėdžiu su skaudančia galva... bet nebe taip baisiai kaip vakar...skrandis maisto nepriima, tai tik vandenį gukšnoju...greičiau viskas užsibaigtų, jau buvau pamiršus migrenos "skonį" ...nors prieš neštumą kamavo 1-2 k per savaitę. 

Atsakyti
Oho kaip daznai blink.gif uzjauciu.. 4u.gif kaip dabar vadavaisi is skausmu? Man irgi daznai uzeina galvoskaudziai siaip, visa laime per paskutinius 3 men tik karta isiskaudejo ir tesesi 4 dienas,nefaina visai.
Pridaviau krauja sian Prisca tyrimui, turbut be reikalo, bet paziuresim ka rodys.
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2017 08 03, 18:22)

Pridaviau krauja sian Prisca tyrimui, turbut be reikalo, bet paziuresim ka rodys.

Man Santariškėse iš karto pasakė, kad nėra tkslo pridavinėti Prisca ... matyt taip ar taip būtų prasti rezultatai.
Dariausi Neoboną.. laukiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2017 08 03, 16:22)
Oho kaip daznai  blink.gif  uzjauciu.. 4u.gif  kaip dabar vadavaisi is skausmu? Man irgi daznai uzeina galvoskaudziai siaip, visa laime per paskutinius 3 men tik karta isiskaudejo ir tesesi 4 dienas,nefaina visai.

O kodėl sakote be reikalo? Mane irgi gasdino dėl PRISCA, kad metai jau, rodys blogą tyrimą ir t.t. Ir ką gavau atsakymus šią savaitę, tikimybė 1:10000, tokia buvo ir prieš 8 metus kai laukiausi pirmagimės smile.gif Žinau, kad čia tik tikimybė, bet vistiek ramiau mirksiukas.gif o jeigu atsakymai ne patys geriausi, taigi čia tikimybė, o ne faktas ir tuomet galima darytis kitus tyrimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo possibly: 04 rugpjūčio 2017 - 13:43
Merginos,kas zinot kaip suprasti to Prisca tyrimo atsakyma...gavau emailu kokius tai skaiciukus,nieko nesuprantu ka jie reiskia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2017 08 04, 21:42)
Merginos,kas zinot kaip suprasti to Prisca tyrimo atsakyma...gavau emailu kokius tai skaiciukus,nieko nesuprantu ka jie reiskia  doh.gif

O kokie skaičiai??
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2017 08 04, 20:55)
O kokie skaičiai??

PAPP-A normu ribos 0-7,15, rezultatas 4283,00 , dar + uzdetas,tipo rezultato padidejimas.. kas cia do skaiciai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2017 08 05, 09:48)
PAPP-A normu ribos 0-7,15, rezultatas 4283,00 , dar + uzdetas,tipo rezultato padidejimas.. kas cia do skaiciai  blink.gif

Oj nelabai as galiu pakomentuoti...
Atsakyti

PAPP-A normu ribos 0-7,15, rezultatas 4283,00 , dar + uzdetas,tipo rezultato padidejimas.. kas cia do skaiciai blink.gif

Deja nesuprantu ir negaliu pakomentuot...kaip keista, kad atsiunčia be jokio komentaro?  :hmm:​ 

Su migrenos skausmu kovoju paprastai-lova, tamsa, šaltas rankšluostis ant kaktos, daug vandens...kančios trūko tris dienas...visas dienas pravėmiau, tik nesupratau ar nuo neštumo, ar nuo migrenos, turbūt ir tas ir tas įtakojo... :hmm: jergau, tikiuosi skausmas nebegryš...

Atsakyti