Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Sveikinimai su berniuku!!!
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 08 08, 12:48)
Tai bus paskutinis vaikas.  ax.gif

Tuomet linkiu anūkėlės sulaukti smile.gif
Atsakyti
Dėkoju mergytės 4u.gif
Atsakyti

Ką gi.. iš mano planuotos mergaitės liko tik pšššš....
TAI BERNIUKAS biggrin.gif

Sveikinu! 

Jau nebebus.. Ne tas amžius gimdyti.. smile.gif
Tai bus paskutinis vaikas. ax.gif

Kolegės mudvi - man irgi paskutinis gimdymas bus  :rolleyes: 

Na tai pinsim kasas anūkėms vadinasi  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Maybye @ 2017 08 09, 13:04)
Kolegės mudvi - man irgi paskutinis gimdymas bus  rolleyes.gif </p><p>Na tai pinsim kasas anūkėms vadinasi  4u.gif </p>

Ačiū smile.gif tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Kodel cia taip tuscia? blink.gif
ar kazkur kitur bendraujat?
Atsakyti

tikrai ramu :) aš net iš nuobodumo prisijungiau Tėvų daržely  :4u:  :D​ 

Atsakyti

Mes ilgąjį savaitgalį tieeeek svečių turėjom, kad iki šiol dar pavargus jaučiuosi :rolleyes: Gal ir kitos po švenčių dar neatsigavo :D 

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif. Truputį buvau dingusi. Atostogos geras reikalas. Tik va blogumai nepraeina: ir ryte ir vakare. Nors jau 14 sav. į pabaigą eina. Vis viliuos, kad gal jau po savaitės ar dviejų praeis ax.gif
QUOTE(Simona02 @ 2017 08 17, 18:04)
<p>tikrai ramu smile.gif aš net iš nuobodumo prisijungiau Tėvų daržely  4u.gif  biggrin.gif​ </p>

Aš irgi ten prisijungiau.
mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos būsimos mamytės,labai smagu prie jūsų prisijungti ;) kaip jaučiatės? Ar vis dar kovojat su pykinimu? 

Drauge man davė gerą idėją kad galėtume facebook susikurti savo grupę ir ten bendrauti,ką jūs i tai? Manau daug patogiau būtų ten bendrauti  :)

Atsakyti
QUOTE(Ieva Kavoli @ 2017 08 22, 10:15)
<p>Sveikos būsimos mamytės,labai smagu prie jūsų prisijungti ;) kaip jaučiatės? Ar vis dar kovojat su pykinimu? </p><p>Drauge man davė gerą idėją kad galėtume facebook susikurti savo grupę ir ten bendrauti,ką jūs i tai? Manau daug patogiau būtų ten bendrauti  smile.gif</p>

Mes tokia tevu darzelio turim.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Facebooke jau yra vasarinukų grupė 😁
Atsakyti

Aš facebook'u nesinaudoju, tai jau liksiu čia, jei beturėsiu kompanijos :hmm: Vakar buvau pas ginekologę planiniam vizitui. Svoris auga kaip ant mielių :unsure: Tokiais tempais per Kalėdas nebereikės ieškoti kalėdų senelio, beliks pačiai barzdą prisiklijuoti :rolleyes: Gavau siuntimus pas šeimos gydytoją, odontologą, oftalmologą ir echoskopijai..Gyvenime tiek per daktarus nevaikščiojau, kiek per nėštumą :)

Atsakyti