nei vaistų kokių vartoti, nei tepaliuku pasitepti.
aš dažnokai užsuku čia, bet žiūriu nelabai yra bendraujančių

man irgi čia mieliau bendraut, nei FB ar TD
man vis padiegliuoja raumenis, pilvo apačią, strėnas, kojas....Magnio disporal geriu vieną ryte kitą vakare....dar nesilaukiant oro permainos man būdavo ne kažką, labai kojas "sukdavo", o dabar irgi čia kažką panašaus bando atkartot gryžusi po darbo palendu po šiltu dušu-labai atpalaiduoja ir magnio išgeriu, atsileidžia atrodo viskas...
O man galvos skausmai apsireiškė. Nuo paauglystės tikriausiai tokių stiprių neturėjau. Ir galva svaigti pradėjo. Prašysiu pas šeimos gydytoją, kad kraują patikrintų, maža ką, gal jau geležies trūksta (mėsos beveik visai nevalgau, neprisiverčiu).. Užsirašiau echoskopijai rugsėjo 12ai. Jau ir aš pagaliau žinosiu, kokios spalvos kojinytes ruošti;)
Labukas merginos ❤ jungiuosi ir aš prie jūsų. Pagaliau! Pagaliau,nes išdrįsau ir pagaliau nes pagaliau pastojau ❤ po 3 icsi,4icsi su vienu embrionuku šaldytų,pasiliko pas mane ❤😍 dabar esam 15+5. Terminas nusimato 26 vasario. Laukiu kada pajausiu judesius,kad galėčiau būti rami ❤😍 šiaip visi tyrimai,viskas gerai. Genetiniai taip pat. Kas bus- mergaitė ar berniukas,dar nežinom. Kai darėme bitestą,tai daktare sakė,kad daugiau šansų,kad mergaitė. Bet negarantuoja,nes jeigu berniukas,tai gal dar nenusileido sėklidės. Man tai dzin kokia lytis,svarbiausia ,kad būtų viskas gerai.
Pagaliau praėjo pykinimas,tai daugiau jėgų atsirado 😁