Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

QUOTE(kiri111 @ 2007 01 09, 13:09)
Aciu mergynos, mano Sabaliukas 2001m laidos, tai kaip ir nelabai dar senas. ax.gif
"Zaibo rate" klausiau, tai sake galima uzsakyt, po kokio men. butu, kaina apie  120lt. doh.gif
Reiks pabandyt klustelt "Aeropoli" ir "Saab" atstovybej Zirmunuose bet jauciu ir ten laukt reiks, o ir kaina bus  doh.gif

Pas mane reikia ir kompa masinoj perprogramuot, nes italiskai raso, tas malonumas 400-500lt., cia tokios kainos " Zaibo rate". doh.gif

O del ko as cia taip susirupinau, ogi vis uzsidega kazkoks uzrasas, o as nesuprantu, gal kas negerai, o gal gerai?? g.gif  Reiks dar viena varianta pabandyt, uzsirasysiu ir pabandysiu issiversti, kitos iseities nematau.  doh.gif

Manau reiks pradet mokytis italu kalba. lotuliukas.gif

mano masiniukas 9-3 2003 m., turiu jo knyga rusu kalba berods, vat tiksliai nepasakysiu g.gif kazi ar tau tiktu g.gif
Atsakyti
Aciu mergynos, mano Sabaliukas 2001m laidos, tai kaip ir nelabai dar senas. ax.gif
"Zaibo rate" klausiau, tai sake galima uzsakyt, po kokio men. butu, kaina apie  120lt. doh.gif

Aha, Saab gerai bet kainos kandžioja mirksiukas.gif
Reiks pabandyt klustelt "Aeropoli" ir "Saab" atstovybej Zirmunuose bet jauciu ir ten laukt reiks, o ir kaina bus  doh.gif

Žirmūnuose jei gerai supratau Tiffany nuorodą irgi ŽR, į Aeropolį pasiskambinti apsimokėtų labiau šiuo atveju ir tikėtina - pigiau mirksiukas.gif
Pas mane reikia ir kompa masinoj perprogramuot, nes italiskai raso, tas malonumas 400-500lt., cia tokios kainos " Zaibo rate". doh.gif

Ka norėt, šiuolaikinė elektronika, visiškas kosmosas, kiek ta programinė įranga kainuoja, baisu ir pagalvoti, tai matyt kainos todėl tokios doh.gif
O del ko as cia taip susirupinau, ogi vis uzsidega kazkoks uzrasas, o as nesuprantu, gal kas negerai, o gal gerai?? g.gif  Reiks dar viena varianta pabandyt, uzsirasysiu ir pabandysiu issiversti, kitos iseities nematau.  doh.gif

Manau reiks pradet mokytis italu kalba. lotuliukas.gif

Manau vertimas būtų pats pigiausias šiuo atveju biggrin.gif , o gal sako, kad baigėsi priekinio stiklo apiplovimo skystis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilialia: 09 sausio 2007 - 15:42
QUOTE(Vilialia @ 2007 01 09, 16:41)
Aha, Saab gerai bet kainos kandžioja mirksiukas.gif

Žirmūnuose jei gerai supratau Tiffany nuorodą irgi ŽR, į Aeropolį pasiskambinti apsimokėtų labiau šiuo atveju ir tikėtina - pigiau mirksiukas.gif

Ka norėt, šiuolaikinė elektronika, visiškas kosmosas, kiek ta programinė įranga kainuoja, baisu ir pagalvoti, tai matyt kainos todėl tokios doh.gif

Manau vertimas būtų pats pigiausias šiuo atveju biggrin.gif , o gal sako, kad baigėsi priekinio stiklo apiplovimo skystis biggrin.gif

lankausi prie eko, ten nuolaidu turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 09 sausio 2007 - 16:24
QUOTE(Vilialia @ 2007 01 08, 18:45)
Čia berods tema apie SAAB blink.gif , ką "žiedų valdovas" čia veikia? Jau kas SAABą vairuoja į jokią silkę nesės biggrin.gif ...

Aš ne apie silkes biggrin.gif

Kalbėjimas -- sidabras, tylėjimas -- auksas, bet tiesa gimsta ginčuose.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 09, 20:41-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 09, 20:41)
Aš ne apie silkes  biggrin.gif

Kalbėjimas -- sidabras, tylėjimas -- auksas, bet tiesa gimsta ginčuose.

Ką padarysi, man jau kaip tik žiedai, tai ir silkė, nu asocijacija tokia blink.gif ...

Patylėkim, įkalbėjai mastau.gif
Atsakyti
Jau turiu instrukcija, vyras rado internete rusu puslapiuose, valiooooo........ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 12, 17:24)
Jau turiu instrukcija, vyras rado internete rusu puslapiuose, valiooooo........ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

valio thumbup.gif
Atsakyti
ksip jusu "sabuliai" rieda, ko tai tema visai uzmirsta??? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 12, 17:24)
Jau turiu instrukcija, vyras rado internete rusu puslapiuose, valiooooo........ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kadangi jau turi instrukciją, tai tikiuosi nereiks mokėti 500 lt už kalbos pakeitimą. Kelių SID'o klavišų paspaudimais sutaupysį truputėlį
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 08 01, 16:55)
SAAB nieko nenutiks po 2 metu, nebent droztum be prieziuros  lotuliukas.gif
Siaip SAAB gamina lektuvus, tai apie masinu kokybe nera ka sneketi mirksiukas.gif

mes ta pati galvojom kai turejom, smile.gif dziaugemes nerealiai juo ir dizainu ir vaziavimu,kaip laive wub.gif ,bet genda jie tikrai o kainos nerealios doh.gif atrodo kokia nors smulkmena ,lango rolika pakeist,nes sugedo 100lt. dar kokia smulkema 400lt,o labiausiai pas juos genda turbina o kaina buvo restauruot 2000lt,jei nauja nuo 5000-7000lt doh.gif o tada jau pradejom dometis ir suzinojom ,kas juos turi tas pats pas visus vis kazkas doh.gif o siaip zaibo rate sake,kad visu sabu liga turbina ax.gif
ir dar nesiulyciau taisyt aeropolyje,nes kai tik ten nuvarydavom po savaites vis dar kazkas,ir taip kas savaite nuo 100-600ltkazka taisydavom o nuvarem i zaibo viskas o.k.man atrodo,kad aeropolis tiesiog vis kazka pagadindavo,tam,kad dar atvarytum,nes tikatsidares buvo ir reikejo klientu doh.gif ir siaip zaibo rate kainos pigesnes
Atsakyti
Nieko gero apie Žaibo ratą negaliu pasakyt smile.gif
Tai gal Saab'ai pradėjo gest kai Oriol (Opel), t.y. General Motors juos nusipirko ? biggrin.gif
Atsakyti
na nezinau pas mus su zaibo ratu bedu nebuvo,siap ten pazystam pora zmoniu,gal del to ax.gif
Atsakyti