Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

QUOTE(kiri111 @ 2007 01 07, 19:30)
Na tikrai nepastebejau, kad Saabas toks nemanevringas, ar cia mano tik toks geras, juokauju. mirksiukas.gif  Siuo metu, kaip ir minejau, esu patenkinta savo masiniuku, nieko jam netruksta o ir isvaizda nepriekaistinga. thumbup.gif  Man patika dideles ir turincios "smarves" masinos, niekada nepirkciau mazos ir minilitrazes masinos. Tada geriau pesciom vaiksciot. ax.gif
Nezinau, kaip taviske S8 bet kai as turejau 100, tai ji manevringumu tikrai nepasizymejo. schmoll.gif 
O tai kodel tu savo Audyte  parduodi? Tiek visko sukisai i ja, kazin ar pavyks parduoti tokia kaina. g.gif  O jei rimtai apsisprendei pardavinet, tai duok skelbima i rimtus auto skelbimu puslapius o ne cia targavotis. rolleyes.gif

Dėl galingų ir didelių automobilių tau pritariu 100 procentų thumbup.gif
Matai, žiūrint apie kurią Audi 100 kalbi (C2, C3, C4). C4 visai pusė velnio buvo.
Saviškę parduodu, nes žadu pirkti naują S8.
Mano sprendimai visada rimti rolleyes.gif
Į skelbimų puslapius nededu todėl, kad perdidelė reklama man nereikalinga. Beje ir poreikio didelio nėra, nes kaip minėjau -- daug besidominčiųjų ir čia.
Atsakyti
lotuliukas.gif smile.gif+2007 01 07, 19:40-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 07, 19:40)
Dėl galingų ir didelių automobilių tau pritariu 100 procentų  thumbup.gif
Matai, žiūrint apie kurią Audi 100 kalbi (C2, C3, C4). C4 visai pusė velnio buvo.
Saviškę parduodu, nes žadu pirkti naują S8.
Mano sprendimai visada rimti  rolleyes.gif
Į skelbimų puslapius nededu todėl, kad perdidelė reklama man nereikalinga. Beje ir poreikio didelio nėra, nes kaip minėjau -- daug besidominčiųjų ir čia.

Zinok dabar galvoju, ir nebepamenu kuri ta mano 100 buvo, turejau as ja pries
7-8 metus, velnias zino... g.gif Po jos dar visa kruva masinu pakeiciau, vazinejau su Golfu, Mitshubisi, Volvo, Subaru, Mersu. g.gif
Mano pirmoji masinyte buvo Zapas, veliau Ziguliai ir dar puse metu vazinejau su sena Volga, oi kai uzsupdavo, nepratusiems vargas budavo , vienus pykindavo, kiti sanaust pradedavo. lotuliukas.gif

Nu net negaliu patiketi, kad cia gali atsirasti daug besidominciu bet ar rimtu pirkeju rasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 07, 19:52)
Nu net negaliu patiketi, kad cia gali atsirasti daug besidominciu bet ar rimtu pirkeju rasi? rolleyes.gif

Lyg ir radau jau tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 07, 19:57-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 07, 19:57)
Lyg ir radau jau  tongue.gif

Na tai sekmes parduodant. mirksiukas.gif

Labai labai reikia SAAB 95 vartotojo instrukcijos rusu arba anglu kalba. Gal kas galit parduoti ar bent suteikti informacija, kur galeciau gauti. Pas mane yra italu kalba, tai ne velnio nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 07, 17:09)
kad nemanevringas, prasta vaziuokle ir vaziavimas = darbas, tai didziausios nesamone. doh.gif  Gal patyres masinu ekspertas busi? mirksiukas.gif

Is tavo posto susidariau nuomone, kad  pats nei velnio nesigaudai masinose, tikriausiai dar neesi vaziaves  geru automobiliu ir patyrimo oi kaip truksta.... doh.gif  lotuliukas.gif . Linkiu daugiau pasidometi automobiliais bei ju techninem charakteristikom. Geriau nerasinek to, ko tiksliai nezinai, juokas ima..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pritariu - saab manevringas automobilis drinks_cheers.gif vaziuoti juo vienas malonumas, jokio sudetingumo, lekia kaip bitele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 08, 12:50)
pritariu - saab manevringas automobilis  drinks_cheers.gif vaziuoti juo vienas malonumas, jokio sudetingumo, lekia kaip bitele  bigsmile.gif

Musėt, kad nevažiavai su Audi biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 08, 15:30-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 08, 15:30)
Musėt, kad nevažiavai su Audi  biggrin.gif

Čia berods tema apie SAAB blink.gif , ką "žiedų valdovas" čia veikia? Jau kas SAABą vairuoja į jokią silkę nesės biggrin.gif ...
Atsakyti
Labai labai labai reikia SAAB 95 vartotojo instrukcijos rusu arba anglu kalba. Gal kas galit parduoti ar bent suteikti informacija, kur galeciau gauti. Pas mane yra italu kalba, tai ne velnio nesuprantu. doh.gif
O gal kas galit duot atsisviesti, tikrai atsilyginsiu, nu labai reikia...... unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 08, 15:30-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 08, 15:30)
Musėt, kad nevažiavai su Audi  biggrin.gif

aciu, bet susilaikysiu nevaziavus, nes manes nevilioja tokia perspektyva bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilialia @ 2007 01 08, 18:45)
Čia berods tema apie SAAB blink.gif , ką "žiedų valdovas" čia veikia? Jau kas SAABą vairuoja į jokią silkę nesės biggrin.gif ...

pritariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 09, 02:24)
Labai labai labai reikia SAAB 95 vartotojo instrukcijos rusu arba anglu kalba. Gal kas galit parduoti ar bent suteikti informacija, kur galeciau gauti. Pas mane yra italu kalba, tai ne velnio nesuprantu.  doh.gif
O gal kas galit duot atsisviesti, tikrai atsilyginsiu, nu labai reikia...... unsure.gif

Galima būtų pabandyti Žaibo rate, Ukmergės g. , bet bus naujoviškas ir kainuos kažkiek... mirksiukas.gif Gal ir užsakinėti reikės, kaip atsarginę dalį biggrin.gif ... Reikėtų parašyti, kokio amžiaus Saabukas, manyčiau... Gal Aeropolis panašaus amčžiaus turės su knygege, gal leis nusikopinti...
Atsakyti
QUOTE(Vilialia @ 2007 01 09, 10:57)
Galima būtų pabandyti Žaibo rate, Ukmergės g. , bet bus naujoviškas ir kainuos kažkiek... mirksiukas.gif Gal ir užsakinėti reikės, kaip atsarginę dalį biggrin.gif ... Reikėtų parašyti, kokio amžiaus Saabukas, manyčiau... Gal Aeropolis panašaus amčžiaus turės su knygege, gal leis nusikopinti...

priesais buvusia EKO zirmunuose yra SAAB atstovybe - bandyk tenai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergynos, mano Sabaliukas 2001m laidos, tai kaip ir nelabai dar senas. ax.gif
"Zaibo rate" klausiau, tai sake galima uzsakyt, po kokio men. butu, kaina apie 120lt. doh.gif
Reiks pabandyt klustelt "Aeropoli" ir "Saab" atstovybej Zirmunuose bet jauciu ir ten laukt reiks, o ir kaina bus doh.gif

Pas mane reikia ir kompa masinoj perprogramuot, nes italiskai raso, tas malonumas 400-500lt., cia tokios kainos " Zaibo rate". doh.gif

O del ko as cia taip susirupinau, ogi vis uzsidega kazkoks uzrasas, o as nesuprantu, gal kas negerai, o gal gerai?? g.gif Reiks dar viena varianta pabandyt, uzsirasysiu ir pabandysiu issiversti, kitos iseities nematau. doh.gif

Manau reiks pradet mokytis italu kalba. lotuliukas.gif
Atsakyti