QUOTE(kiri111 @ 2007 01 07, 19:30)
Na tikrai nepastebejau, kad Saabas toks nemanevringas, ar cia mano tik toks geras, juokauju.
Siuo metu, kaip ir minejau, esu patenkinta savo masiniuku, nieko jam netruksta o ir isvaizda nepriekaistinga.
Man patika dideles ir turincios "smarves" masinos, niekada nepirkciau mazos ir minilitrazes masinos. Tada geriau pesciom vaiksciot.
Nezinau, kaip taviske S8 bet kai as turejau 100, tai ji manevringumu tikrai nepasizymejo.
O tai kodel tu savo Audyte parduodi? Tiek visko sukisai i ja, kazin ar pavyks parduoti tokia kaina.
O jei rimtai apsisprendei pardavinet, tai duok skelbima i rimtus auto skelbimu puslapius o ne cia targavotis. 

Nezinau, kaip taviske S8 bet kai as turejau 100, tai ji manevringumu tikrai nepasizymejo.

O tai kodel tu savo Audyte parduodi? Tiek visko sukisai i ja, kazin ar pavyks parduoti tokia kaina.

Dėl galingų ir didelių automobilių tau pritariu 100 procentų

Matai, žiūrint apie kurią Audi 100 kalbi (C2, C3, C4). C4 visai pusė velnio buvo.
Saviškę parduodu, nes žadu pirkti naują S8.
Mano sprendimai visada rimti

Į skelbimų puslapius nededu todėl, kad perdidelė reklama man nereikalinga. Beje ir poreikio didelio nėra, nes kaip minėjau -- daug besidominčiųjų ir čia.