QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 11 13, 07:46)
Kaip aš tokių katinų ant sienos noriu! Pamačiau šitą nuotraukėlę ir iš kart dėl galvūgalio apsisprendžiau. Pas mane net miegamojo koloritas toks pats. Žodžiu, ko noriu jau žinau, beliks tik tuos katinus rasti. BET KUR??????
QUOTE(Merguzele @ 2006 11 13, 20:06)
Kaip aš tokių katinų ant sienos noriu! Pamačiau šitą nuotraukėlę ir iš kart dėl galvūgalio apsisprendžiau. Pas mane net miegamojo koloritas toks pats. Žodžiu, ko noriu jau žinau, beliks tik tuos katinus rasti. BET KUR??????
sekmes

kai rasi pasidalink svao zinomis...

QUOTE(deine @ 2006 11 13, 12:09)
Che che, šiuo metu aš pasiruošusi juos kad ir iš po žemių ištraukt

QUOTE(Merguzele @ 2006 11 13, 19:06)
Tie katinai turbut plastmasiniai, net tokie lengvi atrodo. Tik lietuvoje ju tokiu niekur nepadarys.
metalo apdirbimo imones, kurios turi lazeri, gali ispjauti is bet kokio metalo tokius kaciukus. tik reikia tureti savo brezinius, ir zinoma pinigu

Dar vienas variantas - katinukai is medzio. Kokio laisvesnio taciau nagingo baldziaus paprasysite ir tikrai jums ispjaus

Siaip nemanau, kad kas urmu tokias grozybes pardavinetu lietuvoje

QUOTE(Merguzele @ 2006 11 13, 20:16)
Tai optom is po zemiu imk, nes ir as laaabai noreciau

QUOTE(Wilidza @ 2006 11 13, 12:35)
Dar vienas variantas - katinukai is medzio. Kokio laisvesnio taciau nagingo baldziaus paprasysite ir tikrai jums ispjaus
bet irgi brezinio reikia.
Nors, kas iesko tas randa

Dėl baldžiaus tai tu čia labai gerą idėją davei.

QUOTE(Merguzele @ 2006 11 13, 20:26)
Kaip tik pažįstu tokį, kuris ne tik išpjautų, bet ir brėžinį tų katinų padarytų. Reiks bandyt susitarti.

Lauksime rezultato nuotrauku

QUOTE(Wilidza @ 2006 11 13, 13:32)
Lauksime rezultato nuotrauku
Tik nepamirsk papasakoti kaip sekesi igyvenditi sia ideja 

Na, ryt poryt nuotraukų dar nepažadu, bet jei šį sumanymą pavyks įgyvendinti, būtinai parodysiu

QUOTE(Merguzele @ 2006 11 13, 21:26)
Kaip tik pažįstu tokį, kuris ne tik išpjautų, bet ir brėžinį tų katinų padarytų. Reiks bandyt susitarti.

Hm..o jei is kokio gipskartonio? Pritvirtinti lemputes (nes cia ir yra sviestuvai) ir gerai gal butu visai

QUOTE(Wilidza @ 2006 11 13, 19:35)
Tie katinai turbut plastmasiniai, net tokie lengvi atrodo. Tik lietuvoje ju tokiu niekur nepadarys.
metalo apdirbimo imones, kurios turi lazeri, gali ispjauti is bet kokio metalo tokius kaciukus. tik reikia tureti savo brezinius, ir zinoma pinigu
Dar vienas variantas - katinukai is medzio.

Dar vienas variantas - katinukai is medzio.
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 13, 20:29)
achhh

ir as noreciau, bet turbut atsibostu po kokiu meteliu

sioje situacijoje isties gerai butu tureti koki draugieti reklamos gamybos versle, ten tai ryskiai padarytu su viskuo ko tik reikia
QUOTE(laurynaa @ 2006 11 13, 20:43)
sioje situacijoje isties gerai butu tureti koki draugieti reklamos gamybos versle, ten tai ryskiai padarytu su viskuo ko tik reikia
Sutinku

as pasiuliau, tik su kuo esu susidurusi