Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(NY usa @ 2006 09 19, 10:01)

Labai gražu 4u.gif
Kur tokių baldų galima gauti?? g.gif Lova superinė, ir komoda, kur matosi man thumbup.gif , aišku dar ir lovatiesė rolleyes.gif Noriu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziukas: 14 lapkričio 2006 - 08:13
Gal zinot kokiu nuorodu nete kur galima prisiziureti tokiu grozybiu, miegamojo interjeru..? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
gal romantiskos lovytes?
user posted image
o gal siaip smagios?
user posted image
gal paprastos?
user posted image
o gal karaliskos?
user posted image
o gal kuklios?
user posted image
Papildyta:
ir dar viena
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
o gal su raiziniais?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 11 16, 18:51)

wub.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
Alaja,be proto grazu thumbup.gif ypac tas
user posted image
Atsakyti
kaip noriu miegamo savo wub.gif
Atsakyti
O man tie ,,karališki " miegamieji ne prie širdies - taip ir jaučiu juose oro trūkumą, puiki terpė visokiom erkutėm veistis unsure.gif .. Mano miagamajame stovės tik minkšta lova, gal iš šonų pasikalsiu kelias lentynas, kad būtų kur lempą ar knygą pasidėt...
va šitas man arčiau širdies
user posted image
o lovą užsisakiau labai panašią į šitą .. Bus irgi balta smile.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Erkutes gali veistis tiek "steriliam" miegamajame, tiek "karaliskam" smile.gif
Oro trukuma as irgi jauciu, bet tik tamsiame interjere, sviesiame gi atvirksciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 11 17, 15:42)
Erkutes gali veistis tiek "steriliam" miegamajame, tiek "karaliskam" smile.gif
Oro trukuma as irgi jauciu, bet tik tamsiame interjere, sviesiame gi atvirksciai smile.gif

be abejo.. Tiesiog mano supratimu bet kokioj namo patalpoj akcentu gali būti vienas, na max du elementai... mano atveju miegamajame akcentu bus net ne lova, o tiesiog kažkokios atskiros detalės ( kurių dar nesugalvojau) smile.gif .. O tuose miegamuosiuose per daug gražių daiktų - tiek lova, tiek užuolaidos tiek spintelės.. Per sunku ir visko per daug smile.gif

user posted image
Atsakyti
karalisku ir as namie nenoreciau schmoll.gif , va viesbuty kokiam tai mielai ant tokios pasivartyciau wub.gif
Man reikia tamsiai rudos lovos, bet niekur normalios nerandu doh.gif ,o jeigu randu tai su mediniais krastais aplinkui doh.gif
O kur Westa savaja pirkai?
Atsakyti