Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pirmoji lovyte tai labai wub.gif
O kitos dvi irgi labai fainos, patinka man toks stilius, norejau panasia pirkti, bet pagailejau koju, nenoriu vaiksciot su melynem tongue.gif
Ir dabar musu kambaryje paprasta lovike smile.gif
Atsakyti
man pvz antroje fotkeje tokios lovos- ne.. g.gif ir zinot kodel? atsikeldama is lovos megstu, kai per kojas nedrasko astri briauna, o ciuzinys nueina kartu su lovos remu nepastebimai. Ir aukstis turetu buti didesni- patogiau zymiai...
Atsakyti
Gal ir nepatogu, bet 1 ir 3 grozis man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmosios vaizdas man is kart su antkapiu asociavosi. Antra kaip kazkas minejo - nepatogi islipt. Na o trecioji tikrai nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 02 01, 23:37)
man pvz antroje fotkeje tokios lovos- ne..  g.gif  ir zinot kodel? atsikeldama is lovos megstu, kai per kojas nedrasko astri briauna, o ciuzinys nueina kartu su lovos remu nepastebimai. Ir aukstis turetu buti didesni- patogiau zymiai...

Apie ta ir kalbu..... Ir kampai paziurekit kokie astrus, kojos melinos plaiks doh.gif Ir tikrai nenusaugosi. As ir i savaja uzsitarkuoju kartais, nors kampiuku nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus lova panaši į tą trečiam paveikslėlyje. Labai mums ji patinka thumbup.gif
Dar nė karto nesu kojų užsigavusi...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 01, 11:51)
man tokie miegamieji patinka...  wub.gif
bandysiu kazka panasaus pati pasidaryti... jau medziagyciu prisiprikau...  doh.gif
user posted image
user posted image
bigsmile.gif

Zaneta, kaip darysi tas apacioj lovos "kvarbatkas"? blush2.gif
aš pas save noriu tokį dalyką padaryti, bet nelabai dar suprantu - čia stacionarus dalykas, kaip lovatiesė, ane? nes as buvau sugalvojusi tokių kvarbatkuotų paklodžių prisiūti blush2.gif
Atsakyti
[quote=mikepodukofke,2007 02 01, 18:21]
user posted image

Tik šviesią spalva rinkčiaus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sugalvojom ir mes užsisakyti miegamojo baldus firmoje pagal projektą,nes parduotuvėse-baldų salonuose nieko tinkamo nerandame.Noriu pasiteirauti tų,kas gaminosi baldus pagal individualų projektą.Iš kokios plokštės darėtės,lenkiškos ar vokiškos ir kokio storio,standartinę 18mm ar storėlesnės 25mm? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Palandziokit po sita puslapi http://www.nolte-germersheim.de/ rasit graziu miegamuju.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti