Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(Milduxs @ 2007 02 07, 10:46)
Del kabančiu šviestuvų nežinau g.gif ar neužkliudysi keldamasi/guldamasi? rolleyes.gif man tai gražu tokie klasikiniai, kaip tradiciškai ant staliuku stovi su gaubtais tokie grybukai, nu pas tave ant kėdžių stovės ir tiks prie skrynios thumbup.gif

Užkliūti kaip ir neturėtume nes būtų šone - kaip tik virš kėdžių g.gif Bet ten reikės laidus pravedinėti, sienas daužyti jaučiu vyras pasius cool.gif Tai paliksiu vieną šviestuvą kambario viduryje, ir turbūt ant tų kėdžių pasistatysiu po šviestuvėlį smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes jau issirinkom ISKU baldelius balinta pusis, jau avansas duotas. Belieka ciuzinius isigyti.
ir galvojam kurie cia geriausi. Apie "Padvaiska" nelabai kokie atsiliepimai.
Papildyta:
sveistuvelius galvoju irgi i siena daryti, tokius kabancius grybukus. Siaip labai patinka tokios nisos i siena, bet kadangi siena su kaimynais ir dar neshanti, tai biski be rysio ta nisha daryti ir ploninti siena.
O platinti sienos kambario saskaita nesinori. Bet jau tos nisos man taip grazu, dar su apsvietimuku kokiu.
wub.gif
Atsakyti
grazu ir paprasta
user posted image
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 08 vasario 2007 - 07:44
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 07, 11:54)
sveistuvelius galvoju irgi i siena daryti, tokius kabancius grybukus. Siaip labai patinka tokios nisos i siena, bet kadangi siena su kaimynais ir dar neshanti, tai biski be rysio ta nisha daryti ir ploninti siena.
O platinti sienos kambario saskaita nesinori. Bet jau tos nisos man taip grazu, dar su apsvietimuku kokiu.
  wub.gif

o jei iš abiejų lovos pusių pasistatytum spintas iki lubų, kurių durelės būtų iš veidrodžio ( tik jūs ir žinotumėt, kad ten spinta biggrin.gif ), gautumėt nišą, sienų neplatinant ir nesiaurinant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 08, 08:39)
grazu ir paprasta
user posted image

Čia kaip tik kabo šviestuvai bigsmile.gif tik man tie laidai truputi rolleyes.gif kaip jums? g.gif
Atsakyti

Ir man gražu. wub.gif Tokių šviestuvų ir aš norėčiau,bet kaip suprantu,reiktų didesnės patalpos. Mano kambary jie niekaip neįsikomponuoja. g.gif (per mažas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 08 vasario 2007 - 10:36
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 08, 09:17)
o jei iš abiejų lovos pusių pasistatytum spintas iki lubų, kurių durelės būtų iš veidrodžio ( tik jūs ir žinotumėt, kad ten spinta biggrin.gif ), gautumėt nišą, sienų neplatinant ir nesiaurinant wink.gif

Aciu uz patarima, ideja gal ir gera, bet nenoriu labai veidrodziu, ir tikrai savo tam nedidukam miegamajam (12 kv.) labai jau nenoriu dideliu baldeliu, be to ta siena bus labai grazi, marga. wub.gif nesinori uzstatyti. jau ir taip manau kad bus baldu per daug smile.gif
dar vaikiuko lovyte reiks kazkur isprausti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 07, 12:54)
Sveikos,

mes jau issirinkom ISKU baldelius balinta pusis, jau avansas duotas. Belieka ciuzinius isigyti.
ir galvojam kurie cia geriausi. Apie "Padvaiska" nelabai kokie atsiliepimai.
Papildyta:
  wub.gif

omes turim padvaisko ciuzini ir esam patenkinti,tik renkantis padvaisko ciuzini butina zinoti kokiu groteliu kokiam ciuziniui reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 02 08, 10:09)
Čia kaip tik kabo šviestuvai  bigsmile.gif tik man tie laidai truputi  rolleyes.gif kaip jums?  g.gif

man labai patinka kai lempos taip kabo prie lovos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2007 02 08, 10:09)
Čia kaip tik kabo šviestuvai  bigsmile.gif tik man tie laidai truputi  rolleyes.gif kaip jums?  g.gif

aha, dabar įsivaizduoju kabančius. man tai nelabai schmoll.gif nedaryčiau pas save tokiu.
Atsakyti
mėgstančioms būti princesėmis ir karalienėmis miegamuosiuose
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 02 09, 14:30)
mėgstančioms būti princesėmis ir karalienėmis miegamuosiuose
user posted image

Va sitas kaip tik man wub.gif
Atsakyti