Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

clap.gif Pagaliau turim lova.Viskas gerai,esam patenkinti.Tik siek tiek gailiuosi,kad galvugalio aukstesnio neuzsisakem,atrodytu dar geriau.Ociuzinio kokybe bandysim su vyreliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Lolitaeli @ 2004 09 29, 13:41)
clap.gif Pagaliau turim lova.Viskas gerai,esam patenkinti.Tik siek tiek gailiuosi,kad galvugalio aukstesnio neuzsisakem,atrodytu dar geriau.Ociuzinio kokybe bandysim su vyreliu wub.gif

Kur pirkot ir kiek mokėjot???Koks modelis?
Atsakyti
..... mes jau irgi lova turim clap.gif clap.gif labai dziaugiuosi,o ypac ciuziniu! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o jus kur daretes? ar pirkote?
Atsakyti
Kur pirkot ir kiek mokėjot???Koks modelis? undefined
Uzsisakeme nestandartiniu baldu firmoj Profesionali Forma.Plotis 200-180.Is sonu 2 spinteles atskirai.Ciuzinys spyruoklinis,su atskirai ivilktom spyruoklem. wink.gif Nuomones zinau,kad nelabai tie spyruokliniai g.gif,bet dabar tai neturim ka blogo pasakyt.Miegot visai thumbup.gif Spalva riesutmedzio.Ir visa tai 1100lt. rolleyes.gif
Atsakyti
ir as ten buvau pries keletu dieneliu...
bet tokiu kainu tai neradau: tik uz lova (su ciuziniu), sake 1'200 Lt
bet gal cia tokia kaina todel, kad man reikia lovos su patalynes deze...
ir dar nelabai supratau, bet kazkodel jie negali pagaminti lovos su deze patalynei ir imontuoti mano atsivezta lateksini ciuzini. Gal as cia nerealiai noriu, gal is viso taip technologiskai negalima? Kazkaip niekur parduotuvese to nepasiklausinejau...
Atsakyti
Pas mus yra ta deze,pakelus visa ciuzini.Kaip as suprantu galima pakeist ta ciuzini,tik reiktu ten kazka atsukinet.Zodziu paardyt rolleyes.gif Kazka vyras minejo.
Mes irgi galvojom taip daryt.Deti savo ciuzini,o pas juos tik lovos remus uzsisakyt.Bet kadangi geresnio ciuzinio neipirkom wink.gif gal kada veliau bus geresni laikai laugh.gif ,tai viska ir daremes pas juos.Bet manau kad ie turetu padaryt,tai ka norit. Juk cia nestandartiniai baldai vadinasi rolleyes.gif
Atsakyti
...mes tai nusipirkom Klaipedos baldu "Minga" ir "Padvaiskas&Ko" lateksini ciuzini,viskas kainavo 2250lt.,nezinau pigiau kazkaip neisejo,bandem ieskot pas meistrus,kad padarytu,tai ,kad nelabai jie uzsiima,arba gamybos laikas labai ilgas,tai uzsisakem tiesiai is gamyklos,atveze per 3 dienas,yra patalynes dezes tokios spinteles
lova
Atsakyti
O mes tai lova gaminomes privaciai pas meistra. Zinot galiu pasakyti, kad kaina priklauso nuo kokybes. Lygiai tokia pacia lova galima padaryti uz skirtinga kaina. Mes sumokejom brangiau, bet nesigailim. Nes daug kainos pakeicia ar krastai yra laminuoti, ar tik priklijuota juostele, ar su plastiku uzbaikti. Kadangi mes laminavom, tai gaunasi daug brangiau, bet jau zinom, kad jie neatplis, neatsoks, o ir atrodo daug graziau.
O ciuzini mes pirkom spiruoklini, kai spiruokle kiekviena atskiram apvalkale. Pirkom Gemegos firmos. Tai tikrai niekuom nesiskundziu. O kai konsultavomes pas pazistamus baldininkus kurie gamina baldus, tai sake, kad Padvaisko prastos kokybes cuziniai. Todel ir rinkomes Gemegos. Sumokejom 900 lt, bet nesigailim, nes juk didele dali gyv. praleidi lovj, o tai dar ir sveikatai svarbu...
Atsakyti
ne per seniausiai grizau -buvau nulekus dar i viena firmele, kuri nestandartinius baldus gamina -"Jakuta" Raudondavrio pl. Gal kas pas juos daretes, tai kokie atsiliepimai butu? Aptarem kaip mano lova turetu atrodyt ir zadejo siandien paskaiciuot. Tai veliau parasysiu kiek priskaiciuos. Jie ten ir slankiojancias sistemas daro, tai kaip patys sake, ju durys su aliuminio konstrukcija gaunasi pigiau nei "vesidos" su plienine. Paprasiau, kad ir man suskaiciuotu, galesiu pati palygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Sigitano @ 2004 10 01, 12:05)
O mes tai lova gaminomes privaciai pas meistra. Zinot galiu pasakyti, kad kaina priklauso nuo kokybes. Lygiai tokia pacia lova galima padaryti uz skirtinga kaina. Mes sumokejom brangiau, bet nesigailim. Nes daug kainos pakeicia ar krastai yra laminuoti, ar tik priklijuota juostele, ar su plastiku uzbaikti. Kadangi mes laminavom, tai gaunasi daug brangiau, bet jau zinom, kad jie neatplis, neatsoks, o ir atrodo daug graziau.
O ciuzini mes pirkom spiruoklini, kai spiruokle kiekviena atskiram apvalkale. Pirkom Gemegos firmos. Tai tikrai niekuom nesiskundziu. O kai konsultavomes pas pazistamus baldininkus kurie gamina baldus, tai sake, kad Padvaisko prastos kokybes cuziniai. Todel ir rinkomes Gemegos. Sumokejom 900 lt, bet nesigailim, nes juk didele dali gyv. praleidi lovj, o tai dar ir sveikatai svarbu...

.............o as girdejau ,kad "Gemegos"ciuziniai prasti,spyruoklianiai pradeda trasketi ir pradeda jaustis spyruokles,keliose firmose nerekomendavo ju ciuziniu,tai kaip tada cia yra????? g.gif g.gif g.gif g.gif ...net cia sitoj svetainej kazkur skaiciau,kad viena mama nusivylus ciuziniu su ivilktom spyruoklem,taip,kad cia mes dar nezinom,kurie yra geri,o kurie yra blogi,vieni vienap sneka,kiti kitaip,o musu teise rinktis,renkames,kas mums labiau patinka! thumbup.gif

......... musu lovos krastai visi yra laminuoti plastikine juostelei ir i
kampus idetas medinis uzapvalintas kampainis,kad nenusidauzytum koju,keli meistrai net neuzsieme tokio darbo atlikti,o ir garantija 2 metai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 01 spalio 2004 - 14:07
thumbup.gif remka, musu lova irgi minga thumbup.gif man labai p-atinka tos dezes galvugali, kaip patogu patalyne deti, ne ten traukyt is apacios.... bet mes kaip sakiau ja gaminomes pas meistra, tai tik 600lt kainavo. o ciuzinys brangus, lateksinis. bet labai liuks lova. man dar labai patinka ta lentynele virs tu deziu, mes ten pasideje zvakides, lempa, tai kad buna romantikos vakare..... wub.gif wub.gif labai graiziai kai dega zvakes rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti