Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

...............man irgi patinka tos dezes galvugaly,galima ir vyna pasidet ir zvakiu uzsidegt,jau pas mane ten viena zvakide stovi afrikietisko stiliaus thumbup.gif thumbup.gif labai suteikia vakarais romantikos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 03 spalio 2004 - 18:56
O mes visokias zvakes ir vyna pasistatysim ant spinteliu prie lovos sono rolleyes.gif Manau,kad irgi neblogai,ania? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
remka clap.gif pas mane ant to galvugalio dracena, zvakide afrikine( tokia boba laiko dvi zvakes, pati is vielu), kupranugaris ir lempa. nu man ziauriai patinka tas galvugalis ir tos zvakes kai sviecia nuo virsaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Lolitaeli @ 2004 10 03, 21:18)
O mes visokias zvakes ir vyna pasistatysim ant spinteliu prie lovos sono rolleyes.gif Manau,kad irgi neblogai,ania? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

......na vynas ,zvakes,pasonej irgi neblogai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kaip išsirinkti lateksinį čiužinį ? Kurios pirkote, kaip rinkotės, nes daug yra jų rūšių. Kokį čiužinį pirkote? Ar verta rinktis lateksą?
Atsakyti
QUOTE (KAMANĖ @ 2004 10 04, 15:04)
Kaip išsirinkti lateksinį čiužinį ? Kurios pirkote, kaip rinkotės, nes daug  yra jų  rūšių. Kokį čiužinį pirkote? Ar verta rinktis lateksą?

................na mes isvazinejom visas parduotuves,kur prekiauja lateksiniais ciuziniais,apsiziurejom,pagulinejom ant kiekvieno ciuzinio,pasirinkom toki,koks mums atrode patogiausias guleti,pirkom lateksini su linu pluostu ant virsausciuzinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 04 spalio 2004 - 14:22
Noriu įsigti atverčiamą lovą - žinot, tokią kaip filmuose: patrauki už spintos durelių ir iš spintos nusileidžia lova! javascript:emoticon(':)')Baldų parduotuvėse pilna visokio šlamšto, ir reikalingų ir nereikalingų dalykų - o atverčiamos iš spintos lovos NIEKUR NĖRA! Skandalas, sakyčiau. Tai jei kas kur matėt, Vilniuj, Kaune ar kur kitur parašykit,a?
Ir ar niekas iš jūsų neturi šio baldo? Juk tai nuostabiausias dalykas mūsų mažuose buteliuose! Kiek vietos sutaupo!
Beje, teisingumo dėlei norėčiau pasakti, jog ieškau dvigulės atverčiamos lovos. Viengulę neseniai aptikau vienoje naudotų baldų parduotuvėje Kaune. Bet kam man viengulė...
Padėkit!javascript:emoticon(':cry:')
Atsakyti
QUOTE(Bonifacas @ 2005 11 18, 22:13)
Noriu įsigti atverčiamą lovą - žinot, tokią kaip filmuose: patrauki už spintos durelių ir iš spintos nusileidžia lova! javascript:emoticon(':)')Baldų parduotuvėse pilna visokio šlamšto, ir reikalingų ir nereikalingų dalykų - o atverčiamos iš spintos lovos NIEKUR NĖRA! Skandalas, sakyčiau. Tai jei kas kur matėt, Vilniuj, Kaune ar kur kitur parašykit,a?
Ir ar niekas iš jūsų neturi šio baldo? Juk tai nuostabiausias dalykas mūsų mažuose buteliuose! Kiek vietos sutaupo!
Beje, teisingumo dėlei norėčiau pasakti, jog ieškau dvigulės atverčiamos lovos. Viengulę neseniai aptikau vienoje naudotų baldų parduotuvėje Kaune.  Bet kam man viengulė...
Padėkit!javascript:emoticon(':cry:')

ir aš ir aš... ir aš tokios noriu!!!
g.gif g.gif g.gif
gal reikia itškoti meistro... ieškoti kažkokių brėžinių ir daryti?
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2005 11 19, 00:14)
ir aš ir aš... ir aš tokios noriu!!!
g.gif  g.gif  g.gif
gal reikia itškoti meistro... ieškoti kažkokių brėžinių ir daryti?

labas rytas 4u.gif

mes irgi tokios lovytes ieskom ax.gif Jei ka suzinosit, rasykit az mirksiukas.gif
sekmes paieskose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau lyg buvo tokia tema
Atsakyti
Laba diena, mergaites mirksiukas.gif

labai susizavejau renax mintimi apie pakeliama lova thumbup.gif kaip tik ieskomes variantu ir norime labai sutaupyti erdve. g.gif Kambarys yra nedidukas, todel pakeliama lova butu super thumbup.gif
renax, ar issipilde tavo svajone susirasti pakeliama lova? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau lengviausia būtų neieškot,nes turbūt retas baldas mūsuose,o užsisakyt kokioj firmikėj kuri gamina nestandartinius baldus. Dėl kainos. Dažnai žmonės mano,kad užsisakant nestandartinį baldą kainuos daug. Gaminantis pagal užsakymą kainuoja panašiai kaip ir gatavas baldas. Kaina priklauso nuo visko-medžiagų,darbo ir t.t. Yra kurios gamina brangokai,bet paieškojus,galima rast nebrangų ir kokybišką variantą. Aš visus baldus gaminaus pagal užsakymą,tad sakau kainos normalios.
Atsakyti