Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(SoJa @ 2007 06 04, 10:03)
o ar čia ne viešbutis Mikolaikose ?  g.gif

ne, nuotrauka paimta is uzsienio tinklapio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 04, 08:42)
Mes apsisprendėm, kurį kambarį miegamuoju darysim. Na tai ką ten išspausti iš 7,5 kv m. "urvelio". Visą kambarį lova ir užims  doh.gif

na jei anksciau kas butu pasakes, kad miegamasis bus 8 kvm buciau issprogdinus akis ir likus be amo smile.gif bet ne perseniausiai teko miegoti tokiam miegamajame. skambes neitiketinai, bet buvo be galo jauku wub.gif esme, kad be lovos tame kambaryje jokiu baldu ir nebuvo... tik mazos ale spintutes is krastu. is lubu nuleistas apsvietimas prie abieju sonu... didelis langas su graziom uzuolaidom ir ir nerealus (mano skoniui smile.gif ) paveikslas ant sienos wub.gif kambarys klasikinio stiliaus, tai toks siltas, mikstas ir net prabangus atrode...
beja, as esu klaustrofobiska, tai pati negaliu patiketi, kad taip gerai ten jauciausi... biggrin.gif
tiesa, del tu baldu-reikia pamineti, kad tai buvo viesbutis biggrin.gif , todel nepatogumo, kur susideti daiktus nebuvo-jie buvo kituose kambariuose... nezinau ar taip butu patogu savo namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 03, 20:19)
kaip grazu  wub.gif
user posted image

simpatiskas viesbucio kambarys
Papildyta:
Gal kuri imestu tualetinio stalelio foto?
Ziuriu parduotuvese prie miegamojo baldu nebera tualetiniu staleliu,tai reiks privaciai sakytis pas koki gera staliu.
Atsakyti
papasakokite man kaimui-lasiniam kaip ikelt nuotrauka, imesiu svajoniu lova wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 06 04, 10:30)
na jei anksciau kas butu pasakes, kad miegamasis bus 8 kvm buciau issprogdinus akis ir likus be amo smile.gif bet ne perseniausiai teko miegoti tokiam miegamajame. skambes neitiketinai, bet buvo be galo jauku  wub.gif  esme, kad be lovos tame kambaryje jokiu baldu ir nebuvo... tik mazos ale spintutes is krastu. is lubu nuleistas apsvietimas prie abieju sonu... didelis langas su graziom uzuolaidom ir ir nerealus (mano skoniui smile.gif ) paveikslas ant sienos  wub.gif  kambarys klasikinio stiliaus, tai toks siltas, mikstas ir net prabangus atrode...
beja, as esu klaustrofobiska, tai pati negaliu patiketi, kad taip gerai ten jauciausi...  biggrin.gif
tiesa, del tu baldu-reikia pamineti, kad tai buvo viesbutis  biggrin.gif , todel nepatogumo, kur susideti daiktus nebuvo-jie buvo kituose kambariuose... nezinau ar taip butu patogu savo namuose  g.gif

Na va, paguodei biggrin.gif Manau, kaip nors priprasim. O su apšvietimu mestelėjai neblogą idėją, norėčiau ir aš taip. Na labai jau man nesižiūri vienas šviestuvas per vidurį lubų.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Na va, labai gražu, tinka tie paveiksliukai labai.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti