Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos :)

Dėl to daktarėlio nieko jau nebesakysiu - viską pasakiau :D

Išsilaikiau nepadarius FR NT :D Aš stipri! Ryt turi ateit pigenos, bus galima tada myžčioti. Bet jetau jetau, priklausomybė - ne kitaip.

laukiam ...oj laukiam   :D​ 

Atsakyti

Man tai niekaip nepramusa normalios mm, jau uzkniso. Vis sviesiai rudai pateplioja, strenas pamaudzia ir tiek. Galva siandien buvo isiskaudeje, pilvas issiputes - vos kelnes uzsisegu...energijos nulis. 

Atsakyti

Man tai niekaip nepramusa normalios mm, jau uzkniso. Vis sviesiai rudai pateplioja, strenas pamaudzia ir tiek. Galva siandien buvo isiskaudeje, pilvas issiputes - vos kelnes uzsisegu...energijos nulis. 

:console:   Uzknisantis jausmas, atrodo sprogsi tuoj... VVV nepadeda?

Atsakyti

Nepadeda  :D Gal del to, kad visi buvo skirtingom dienom?  :D 

Atsakyti

Nepadeda  :D Gal del to, kad visi buvo skirtingom dienom?  :D

Nu tai pirmyn combo daryt :D Vonion su vyru, proceso metu pagurkšnot vynelio protarpiais :D

Aš kažkaip nesiviliu. Buvo daug žiauriai kreminių, bet dabar praktiškai sausa, 9dpo o krūtinei išvis viskas vienodai - nė cinkelio nėr, prie kurio prisikabint. Pora šlykščių skaudančių didelių spuogų ir vakar temperatūros mažas pakilimas, po kurio spėju kaip visada po truputį kris iki kraujų. Meh. Ir nei apetito jokio - nieko. Nors ir alkana. Išvis nieko nenoriu, šalta man :D Dar bikini linija kažkodėl nesveikai sureagavo kelios savaitės po depiliacijos. Viskas visada gerai būdavo, vienas kitas įaugęs, dabar kažkoks siaubas, kaip nutarkuota. Vaikštau išsiskėtus kaip marozas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 26 birželio 2017 - 20:39

Neuzsiimu tokia veikla pirmadieniais  :D 

Mano pilvas kraustosi is proto - taaaaaip suka, kad rodos, tuoj pavarysiu kaip apsinuodijus. Momentais net supykina ir ismusa saltas prakaitas. Biski primena pirmuju menesiniu isvakares, tik kad temperaturos neturiu...Atsiprasau, jei buvo vakarieniaujanciu  :D 

Guzikai - pasveisk kavos tirsciais reguliariai  :)  Gal i karscius sureagavo kazkaip...

Atsakyti

Ačiū, pabandysiu :)

Atsakyti

Man tokia savijauta, kad atrodo kuo daugiau darau-tuo daugiau neaiškumų, klausimų ir baimių kyla. Bandžiau bkt matuot šį ciklą. Tai ot buvo teigiamas, o bkt bu niekaip nekilo.. šiandien va kažkiek biškį. Prisigalvojau visokių, ar gali būt, kad jei mmm ateina norm laiku, bet ov nevyksta? Ar dėl prg trūkumo ji nepilnavertė vyksta ir dėl to nekyla normaliai temp? Bet kažkaip ne atsipalaidavimas dabar galvoj, o bėdų ieškojimas . 

Pasirodau http://tevu-darzelis...181@17061561d66

Kaip Tu? Gal pramušė jau? Sakei suki pilvą labai :) 

Nu koks ten startuoji, jeigu pozicijų net nėra. Lauksiu, kol atsiras, ką daugiau daryt.

aaa, šitaip. Tada kaip Tavo projektėlis? Ar juda? :)

laukiam ...oj laukiam   :D 

kaip pas Tave situacija? :4u:

Atsakyti
aquabona, tai kad tas tavo grafikas kuo gražiausias. Ovuliacijos testas nerodo, kad čia ir dabar įvyks ovuliacija, jis parodo, kad ji įvyks 12-48 val laikotarpyje, taip ir rašo ovuliacijos testų instrukcijoje. Temperatūros šuolis ir aiškiausias, nepavadinčiau to "šiek tiek pakilo". Dėl to, kad programa meta nepilną kiaušinėlį - tai veikiausiai dėl to, kad tarp dengiamosios linijos, kuri atitinka 36.55 temperatūrą ir aukščiausio taško (36,7 temperatūros) nėra 0,2 laipsnių skirtumo. Bet tikrai nesukčiau dėl to galvos. Aš žiūrėjau ir kitų narių BT grafikus (man ir pilnos ovuliacijos niekada nerodydavo), moters pastojimas ir tai, kokį kiaušinėlį rodo programa, tikrai nebūtinai susijęs smile.gif. Dabar, aišku, pasek dar artimiausiomis dienomis temperatūrą, ar ji išliks pakilusi ir kitą pirmadienį darykis progesterono tyrimą, bus 7dpo ir bus aišku, trūksta tau to progesterono ar ne
Atsakyti

Man tokia savijauta, kad atrodo kuo daugiau darau-tuo daugiau neaiškumų, klausimų ir baimių kyla. Bandžiau bkt matuot šį ciklą. Tai ot buvo teigiamas, o bkt bu niekaip nekilo.. šiandien va kažkiek biškį. Prisigalvojau visokių, ar gali būt, kad jei mmm ateina norm laiku, bet ov nevyksta? Ar dėl prg trūkumo ji nepilnavertė vyksta ir dėl to nekyla normaliai temp? Bet kažkaip ne atsipalaidavimas dabar galvoj, o bėdų ieškojimas .  Pasirodau [url="http://tevu-darzelis.lt/rk113181@17061561d66"]http://tevu-darzelis.lt/rk113181@17061561d66[/url]

Kiek daug širdučių  :D 

Pagal mane tai viskas gerai su tavo temperatūra, per O silpnai nukrito ir po to šoktelėjo  :) Kokį termometrą naudoji, skaitmeninį, kur rodo 2 skaitmenis po kablelio?  :)  Beje, jeigu matuoji pažastyje ar po liežuviu, tai temperatūra dar dėl to gali būti žemesnė  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 27 birželio 2017 - 08:58

Aš kiek skaičiau apie BKT matavimą, patariama matuoti makštyje arba po liežuviu. Nu man tas makštyje kažkaip nzn, tik nubundi ir šmaukšt termometrą  :huh2: Aišku gal kitoms čia viskas ok ir nulis emocijų, bet man būtų labai neįprasta.

O dėl aquabonos grafiko, man jis atrodo normalus. O su tais testais, bent man, tai toks daugiau orientacinis dalykas, kad va artimiausias dienas reikėtų pasimyluoti dažniau. O kada jau ta O įvyksta, tik tempa gali parodyti. Nu jei šis ciklas bus nesėkmingas, ko gero ir aš pamėginsiu su grafikiukais pažaisti, tiesiog dėl savo organizmo sekimo įdomu.

Atsakyti

aquobona

Nepramuse dar  :hmm: Dar 2-3 dienas laukimo turiu, nes tuomet bus 30-31cd, koks ir yra mano normalus ciklas. 

Atsakyti