Aš tai tik dabar susiprotėjau, kaip laikas greitai eina. Balandį gavau leidimą pastot iš ginekologės. Jei nepavyksta, po pusmečio pasirodyti ir tikrintis vėl kaklelį. Kadangi klinikose reikia bent pora mėnesių prieš registruotis, realiai jau reikia laiką pasirinkt ir tikėtis, kad jo neprireiks. Man kaip atskirą kalendorių reikia daktarų vizitams vestis, visai sugriuvus.

Noriu į jūsų būrį jungtis jei priimsit. Atėjo noras DIDELIS

Sveikos mergytės
Noriu į jūsų būrį jungtis jei priimsit. Atėjo noras DIDELISantram vaikiukui,tikiuosi norai pavirs realybe. Auginam pirmą panelę 11m. tai amžiaus skirtumas bus toks kaip reikalas...ir pačiai ne 18
Sveika. Junkis drąsiai Pirmas ciklas kaip planuosit?

Pirmas

Pirmas
Ko taip nedrąsiai?
kaip pas Tave situacija?
šiandien išskyrų kaip ir nebuvo.... bet savijauta bjauri, pradėjo nuo kavos pykint, o aš be jos atsimerkt negaliu... darbe visos geria, o man bloga...vaikštau visa apsimiegojusi.
Sveikos mergytės
Noriu į jūsų būrį jungtis jei priimsit. Atėjo noras DIDELISantram vaikiukui,tikiuosi norai pavirs realybe. Auginam pirmą panelę 11m. tai amžiaus skirtumas bus toks kaip reikalas...ir pačiai ne 18
Sveika, junkis drąsiai ir kaip merginos sako-linkiu čia ilgai neužsibūt
aquobona
Nepramuse dar
Dar 2-3 dienas laukimo turiu, nes tuomet bus 30-31cd, koks ir yra mano normalus ciklas.
jergau....kad tik tau greičiau viskas susitvarkytų ...

Noriu į jūsų būrį jungtis jei priimsit. Atėjo noras DIDELIS

Pabandyk imbierų arbatą ir prabudins ir pykinimą nuima. Beje, kavos kvapas irgi budina. Jei nepykina, tai pauostyk indelį

Naujokei labas ir sėkmės

Pirmą greit pagavot?
aquabona, tai kad tas tavo grafikas kuo gražiausias. Ovuliacijos testas nerodo, kad čia ir dabar įvyks ovuliacija, jis parodo, kad ji įvyks 12-48 val laikotarpyje, taip ir rašo ovuliacijos testų instrukcijoje. Temperatūros šuolis ir aiškiausias, nepavadinčiau to "šiek tiek pakilo". Dėl to, kad programa meta nepilną kiaušinėlį - tai veikiausiai dėl to, kad tarp dengiamosios linijos, kuri atitinka 36.55 temperatūrą ir aukščiausio taško (36,7 temperatūros) nėra 0,2 laipsnių skirtumo. Bet tikrai nesukčiau dėl to galvos. Aš žiūrėjau ir kitų narių BT grafikus (man ir pilnos ovuliacijos niekada nerodydavo), moters pastojimas ir tai, kokį kiaušinėlį rodo programa, tikrai nebūtinai susijęs
. Dabar, aišku, pasek dar artimiausiomis dienomis temperatūrą, ar ji išliks pakilusi ir kitą pirmadienį darykis progesterono tyrimą, bus 7dpo ir bus aišku, trūksta tau to progesterono ar ne
Kiek daug širdučių
Pagal mane tai viskas gerai su tavo temperatūra, per O silpnai nukrito ir po to šoktelėjo
Kokį termometrą naudoji, skaitmeninį, kur rodo 2 skaitmenis po kablelio?
Beje, jeigu matuoji pažastyje ar po liežuviu, tai temperatūra dar dėl to gali būti žemesnė
![]()
Aš kiek skaičiau apie BKT matavimą, patariama matuoti makštyje arba po liežuviu. Nu man tas makštyje kažkaip nzn, tik nubundi ir šmaukšt termometrą
Aišku gal kitoms čia viskas ok ir nulis emocijų, bet man būtų labai neįprasta.
O dėl aquabonos grafiko, man jis atrodo normalus. O su tais testais, bent man, tai toks daugiau orientacinis dalykas, kad va artimiausias dienas reikėtų pasimyluoti dažniau. O kada jau ta O įvyksta, tik tempa gali parodyti. Nu jei šis ciklas bus nesėkmingas, ko gero ir aš pamėginsiu su grafikiukais pažaisti, tiesiog dėl savo organizmo sekimo įdomu.
Oi merginos, ačiū, paraminot. Nes jau parinausi, kad kažkas ne to.. matuoju kol kas su senoviniu tuo, nes skaitminis kai pypsi-pabuna šuo, ateina žadint, inkšti pradeda-užknisa.. skaitmeninio, bet be garsinio signalo nemačiau
Tai sakot viskas ok? Jei laikysis pakilus/kils toliau-tada tikrai viskas tvarkoj? Dabar ji iki mm dienos turėtų laikytis virš tos raudonos linijos?
Tikrai buvau įsitikinus, kad ov man vyksta sekančią dieną po teigiamo ot. O va, pasirodo, jog daug vėliau
aquobona
Nepramuse dar
Dar 2-3 dienas laukimo turiu, nes tuomet bus 30-31cd, koks ir yra mano normalus ciklas.
O savijauta kaip? Pilvą dar suka?
Aš tai tik dabar susiprotėjau, kaip laikas greitai eina. Balandį gavau leidimą pastot iš ginekologės. Jei nepavyksta, po pusmečio pasirodyti ir tikrintis vėl kaklelį. Kadangi klinikose reikia bent pora mėnesių prieš registruotis, realiai jau reikia laiką pasirinkt ir tikėtis, kad jo neprireiks.
Man kaip atskirą kalendorių reikia daktarų vizitams vestis, visai sugriuvus.
aš šiandien tą patį galvojau.. ir turiu namie padėtą atskirą lapą su gydyrojų vizitais, datom ir laikais šiandien varau pas šeimos gydytoją susirinkt siuntimų
Sveikos mergytės
sveika, junkis!
šiandien išskyrų kaip ir nebuvo....
bet savijauta bjauri, pradėjo nuo kavos pykint, o aš be jos atsimerkt negaliu... darbe visos geria, o man bloga...vaikštau visa apsimiegojusi.
Gal gali kavą pakeisti žalia arbata?
bet savijauta bjauri, pradėjo nuo kavos pykint, o aš be jos atsimerkt negaliu... darbe visos geria, o man bloga...vaikštau visa apsimiegojusi.
Su pirmu irgi pykino? Man labai padėdavo koks nors maistas su imbierais (nors asmeniškai aš imbiero nepernešu) - imbieriniai sausainiai pvz. Aišku neprivalgysi tokio maisto, bet bent tuo kartu gerai.
Pabandyk imbierų arbatą ir prabudins ir pykinimą nuima. Beje, kavos kvapas irgi budina. Jei nepykina, tai pauostyk indelį
Naujokei labas ir sėkmės
Pirmą greit pagavot?
ačiū, teks įsigyt. į kavos pusę negaliu žiūrėt, bent jau šiandien
Su pirmu irgi pykino? Man labai padėdavo koks nors maistas su imbierais (nors asmeniškai aš imbiero nepernešu) - imbieriniai sausainiai pvz. Aišku neprivalgysi tokio maisto, bet bent tuo kartu gerai.
pykino, kažkurį laiką negalėjau gert kavos... atsimenu kad dantų niekaip negalėdavau išsivalyt - tik šepetėlis burnon - aš į wc... na bandysiu stebuklingą imbierą. skaičiau kad yra kažkokios stebuklingos apyrankės nuo pykinimo na tikiuos jų neprireiks. ...
Oi merginos, ačiū, paraminot. Nes jau parinausi, kad kažkas ne to.. matuoju kol kas su senoviniu tuo, nes skaitminis kai pypsi-pabuna šuo, ateina žadint, inkšti pradeda-užknisa.. skaitmeninio, bet be garsinio signalo nemačiau
Tai sakot viskas ok? Jei laikysis pakilus/kils toliau-tada tikrai viskas tvarkoj? Dabar ji iki mm dienos turėtų laikytis virš tos raudonos linijos?
Mano irgi pypsi, bet aš jį ten taip užspaudžiu besimatuodama, kad ir pati negirdžiu Bet šuo turbūt vis tiek išgirstu
Na mano bt nukrenta dieną prieš mm, tai ne visom mm dieną nukrenta
Tiesa, dėl myliukų kasdien, mačiau pas tave širdutės kasdien, tai man ginė privačioje klinikoje sakė kasdien nereikia, nes prastėja spermiukų kokybė, geriausia kas 2-3 dienas
Su breketais ir kavą geri? Tai po kiekvieno kavos puodelio dantis valydavaisi, nesitingėjo?