Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos mergytės 4u.gif

Labuka  :4u:  Linkiu neužsibūti  :D​ 

Atsakyti

Tiesa, dėl myliukų kasdien, mačiau pas tave širdutės kasdien, tai man ginė privačioje klinikoje sakė kasdien nereikia, nes prastėja spermiukų kokybė, geriausia kas 2-3 dienas  :)​ 

Aš irgi skaičiau tokių nuomonių, bet kažkaip galvoju vistiek na negalima to taip pagal grafiką daryti, maždaug vakar buvo, tai šiandien nesimyluokim, padarysim tai rytoj. Pas mus čia gavosi irgi 3 dienos iš eilės, na gavos, tai gavos. Nenoriu to padaryti mašininiu reikalu. Jeigu norisi, tai ir nestabdai  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Su breketais ir kavą geri?  :blink:  Tai po kiekvieno kavos puodelio dantis valydavaisi, nesitingėjo?  :D​ 

aha, o negalima? nes man tai netrukdo  :D  gydytoja nieko neminėjo kad negalima  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš irgi skaičiau tokių nuomonių, bet kažkaip galvoju vistiek na negalima to taip pagal grafiką daryti, maždaug vakar buvo, tai šiandien nesimyluokim, padarysim tai rytoj. Pas mus čia gavosi irgi 3 dienos iš eilės, na gavos, tai gavos. Nenoriu to padaryti mašininiu reikalu. Jeigu norisi, tai ir nestabdai  :blush-anim-cl:​ 

Tai ir mums visaip būna  :D  Bet pas aquabona kaip tik kasdien buvo ovuliacijos dienomis, tai pagalvojau, kad specialiai ta proga pasidarbavo, tai ir parašiau, kad nebūtina kasdien dėl to, kad O, nes nekokybiški spermiukai kaip tik gali sumažinti tikimybę pastoti  :)  Bet jeigu norisi, tai aišku, kam čia stabdytis, ypač jei dar koks savaitgalis  :D  :4u: 

Atsakyti

aha, o negalima? nes man tai netrukdo  :D  gydytoja nieko neminėjo kad negalima  :hmm:​ 

Galima galima :D Su skaidriais breketais ir skaidriom ligatūrom nerekomenduojama, nes gali nudažyti  :D Tik man sakė, kad po visokių kavų, coca colų ir pan. gėrimų prasivalyti dantis, tai aš tiesiog atsisakiau tokių gėrimų, nes tingiu valytis ir taip dažnai reikia valytis po kiekvieno maisto, tai tiesiog pagalvojau ar tau nesitingi  :D 

Atsakyti
Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif , o jūsų čia nemažai bigsmile.gif

Su pirmąja viskas greičiau nei tikėtąsi gavosi, per 3 mėn, tai neįsivaizduoju kaip dabar bus, o baugu nes viskas lyg seniai buvo,pamiršta,mąstymas kitoks buvo.

Niu sėkmės visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveika, naujoke, neuzsibuk :)

As buvau su breketais - nei as ka stabdziau, nei ka keiciau. Nu vienas tik - nebegalejau kokiu nors kauliuku grauzt sriubai nuvirtu, tia cia man tragedija buvo. Tiesiog neprieidavau prie mesos per tuos gelezus :D Bet siaip nieko nestabdziau. Nuemus juos vistiek dantis nusveicia, tai nieko ten baisaus nelieka.

Aquabona, pas mane viskas stovi ir nejuda, man atrodo man parejus depresijos faze. Taip ir kaitaliojasi - manijos epizodai su depresijos. Bet kazkaip ziuriu, gan daznai depresiniai sutampa su pms, reiks pakalbet su gydytojais - turbut hormonai sustiprina viska.

Testai atejo, nieko gero nerodo, baigiam svaigt - laukiam kraujadieniu.

Atsakyti

Galima galima :D Su skaidriais breketais ir skaidriom ligatūrom nerekomenduojama, nes gali nudažyti  :D Tik man sakė, kad po visokių kavų, coca colų ir pan. gėrimų prasivalyti dantis, tai aš tiesiog atsisakiau tokių gėrimų, nes tingiu valytis ir taip dažnai reikia valytis po kiekvieno maisto, tai tiesiog pagalvojau ar tau nesitingi  :D

aa, pas mane metaliniai, na jo tenka dažnai valytis :D 

Guzikiuk - baliončikas už nekokius testus  :4u: gal kokie nekokybiški :hmm:  :D 

Atsakyti

Simona, po beveik dvieju metu man laikas pripazint viena dalyka - vienintelis nekokybiskas dalykas sitam procese esu as pati.

Atsakyti

Pramuuuusooooo  :yahoo: 

Atsakyti

Pradėjau atrašinėt visoms dėl tų myliukų kasdien ir užstrigo SM. Žinau aš, kad kasdien nėra geriausias variantas, bet va būtent, jei vyras mirksi akim, nu negaliu sakyt 'sorry, pataupyk spermą' :D aš jam apskritai nesakau kada ovuliacija ir kada vaisingos dienos. Kad netaptų darbu lagal grafiką.. 

O dabar kasdien gavosi taip nu.. kažkaip :D vieną dieną myliukas ir vakare pamačiau teigiamą ot. Sekančią dieną vyras norėjo. O dar sekančią aš mačiau, kad bkt dar nepakilo, ov dar nebuvo, tai galvojau ai nu užtvirtinimui paviliosiu dar :D tai kažkaip ir gavos trys iš eilės. 

Ta tema kalbant, per anas mm galvojau, kad nu žinau, kad geriau kas kelias dienas. Bet tai blem, gaunas grynai grafiko darymas.. kad nepražiopsot ov, kad būtų diena iki ov, kad neužsibūtų viskas. Krč :D nepatiko man ta mintis..

Beje, per šią ov būvo rytinukai :D gal suveiks :D

Sveika, naujoke, neuzsibuk :)

As buvau su breketais - nei as ka stabdziau, nei ka keiciau. Nu vienas tik - nebegalejau kokiu nors kauliuku grauzt sriubai nuvirtu, tia cia man tragedija buvo. Tiesiog neprieidavau prie mesos per tuos gelezus :D Bet siaip nieko nestabdziau. Nuemus juos vistiek dantis nusveicia, tai nieko ten baisaus nelieka.

Aquabona, pas mane viskas stovi ir nejuda, man atrodo man parejus depresijos faze. Taip ir kaitaliojasi - manijos epizodai su depresijos. Bet kazkaip ziuriu, gan daznai depresiniai sutampa su pms, reiks pakalbet su gydytojais - turbut hormonai sustiprina viska.

Testai atejo, nieko gero nerodo, baigiam svaigt - laukiam kraujadieniu.

rimtai, labai tikėtina. Juk jei šiaip per pms kiekvienai, dažniausiai, čiuožia stogas. Tai mintis logiška. 

Balionćikas dėl baltų testų :4u: kiek jūs jau bandot, jei ne paslaptis?

Simona, po beveik dvieju metu man laikas pripazint viena dalyka - vienintelis nekokybiskas dalykas sitam procese esu as pati.

ei, baik :4u: savęs nurašyt negalima. Kai Dievas dalino vaisingumo (ar kaip čia įvaridint) taškus, visos kitoj eilės stovėjom ir gavom kažką irgi labai gero!

Pramuuuusooooo  :yahoo:

paaaagaliaaaaau!!!! Keliu vyno taurę už tai!

Atsakyti

blem kokia bjauri nuojauta kamuoja....dar kaip tyčia-vizitas taip vėlai 16.30...bandau vyt mintis blogas von  :unsure:  :B​ 

Atsakyti