Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Zinau. Ir dabar dusioj labai nekazka, bet ne todel, kad pasakei, o todel, kad teisybe ir priverte smegenine biski ijungt, o teisybe labiausiai per dusia vaziuoja visad :D  Jauciu man papurtymo ir paspardymo senokai reikejo, tik kad patys artimiausi turbut bijo, ar gaili. O vat tas gailejimas ir nelabai padeda, spyriai geriau :D

Cia nebandau keist temos ar pabegt, bet. Man vienai Firefox nesveikai luzineja SM? Neina normalaii cituot, apacioj zinutes forma tai isijungia - tai issijungia, galu gale visai nucrashino narsykle. Gal kokie techniniai darbai vyksta?

Atsakyti

Jauciu man papurtymo ir paspardymo senokai reikejo, tik kad patys artimiausi turbut bijo, ar gaili. O vat tas gailejimas ir nelabai padeda, spyriai geriau :D

Su mielu noru :D 

Viskas su tavim gerai, nesikrimsk  :4u:  

Atsakyti

Gal ir ateis nusvitimas, ka gali zinot :D

Na, Simona, kaip ten po vizito?

šiandien vizitas, šiandien...

siunčiu ir aš tau spyrį ruron už negražias mintis...o ar nebandei su kokiu psicologu pabendraut? bet reikia gero, kuris rimtai padėtų susigaudyt mintyse, ir kaip sakai sudėt visus pliusus ir minusus...

Atsakyti

Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif, o jūsų čia nemažai bigsmile.gif

Su pirmąja viskas greičiau nei tikėtąsi gavosi, per 3 mėn, tai neįsivaizduoju kaip dabar bus, o baugu nes viskas lyg seniai buvo,pamiršta,mąstymas kitoks buvo.

Niu sėkmės visom 4u.gif4u.gif4u.gif

Sveika prisijungusi  :4u:  sakai senai pirmas planavimas buvo... va man tai tikrai senai, daugiau nei 17 metu praejo  :rolleyes: Labas rytas visoms  :4u:  Beladonai mmm baiges, reik jau ciupt MB i glebi  :wub:​ 

Atsakyti

Simona02 - gero vizito, lauksim geru naujienu  :wub:  :nestuke​ 

Atsakyti

aa, pas mane metaliniai, na jo tenka dažnai valytis :D

Pas mane irgi gelžgaliai, norėjau skaidrių, bet ortodontė patarė pataupyti  :D  Tai ir paklausiau, ir nesigailiu, ar skaidrūs ar ne, vis tiek visi mato, kad aš su breketais  :D 

O tu po kiekvieno valgymo pravalai kruopščiai dantis taip pat, kaip rytais, ar tiesiog legvai pravalai, kad maisto likučių nebūtų?  :)  Aš tai kartais, kai matau, kad nieko neužstrigę, tai iš vis tik praskalauju gerai ir tiek, bet nežinau ar čia taip gerai  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

Pradėjau atrašinėt visoms dėl tų myliukų kasdien ir užstrigo SM. Žinau aš, kad kasdien nėra geriausias variantas, bet va būtent, jei vyras mirksi akim, nu negaliu sakyt 'sorry, pataupyk spermą' :D aš jam apskritai nesakau kada ovuliacija ir kada vaisingos dienos. Kad netaptų darbu lagal grafiką.. 

O dabar kasdien gavosi taip nu.. kažkaip :D vieną dieną myliukas ir vakare pamačiau teigiamą ot. Sekančią dieną vyras norėjo. O dar sekančią aš mačiau, kad bkt dar nepakilo, ov dar nebuvo, tai galvojau ai nu užtvirtinimui paviliosiu dar :D tai kažkaip ir gavos trys iš eilės. 

Ta tema kalbant, per anas mm galvojau, kad nu žinau, kad geriau kas kelias dienas. Bet tai blem, gaunas grynai grafiko darymas.. kad nepražiopsot ov, kad būtų diena iki ov, kad neužsibūtų viskas. Krč :D nepatiko man ta mintis..

Beje, per šią ov būvo rytinukai :D gal suveiks :D

Tai jo, jei norisi, tai kam čia skaičiuoti kiek jau kartu buvo mykiukų ir kada galima, kada negalima  :D  Ant miegamojo durų grafiko nereikia kabinti  :D  Tik galvojau, kad čia specialiai dėl O papildomai pasistengiat, tai paminėjau, kad nebūtina taip  :D 

Blyn, jeigu suveiks rytiniai, tai kitą ciklą ir aš pasistengsiu  :D  Kol kas tai gan nepatikliai į tai žiūriu, nes išvedžiau tokią teoriją, kad jeigu rytais pasidarom, o po to varau į darbą, tai visas gėris išvarvės, o jeigu prieš miegą, tai viskas ten nakčiai ir liktų dirbti  :D  Bet čia turbūt daugiau iš tinginystės tokia teorija  :D​ 

Atsakyti

Guzikai, nepasiduok negatyviom mintim ir nė nedrįsk nuo temos atsiriboti, kaip mes čia be tavęs  :unsure:  O jeigu ir kyla blogų minčių, tai nešk jas čia, mes jas  :gun_bandana: Ir vėl viskas bus gerai  :didis: 

O dėl negalėjimo pastoti, tai visoms užplaukia juodų minčių, kai vis nepavyksta ir tai žiauriai vargina, tai žinok, kad čia normalu, bet viskas praeina ir tuomet vėl kimbame į darbus ir planavimus  :4u:  Tokios jau mes, moterys, nepalaužiamos, išverkiame nesėkmę ir varome toliau  :)​ 

Atsakyti

Kol kas tai gan nepatikliai į tai žiūriu, nes išvedžiau tokią teoriją, kad jeigu rytais pasidarom, o po to varau į darbą, tai visas gėris išvarvės, o jeigu prieš miegą, tai viskas ten nakčiai ir liktų dirbti  :D  Bet čia turbūt daugiau iš tinginystės tokia teorija  :D​ 

Spermatozoidai kaklelį pasiekia per maždaug 30 sekundžių, taip kad nesukčiau galvos dėl išvarvėjimo ;) 

Atsakyti

O aš vakar testą pasidariau, labai neigiamas, antra juostelė labai blausi, bet jau lyg ir kb atsirandinėja  :hmm:  Kažkaip tikėjausi ryškesnio reikalo, nes iškyrų tai pilna  :hmm:​ 

Atsakyti

O aš vakar testą pasidariau, labai neigiamas, antra juostelė labai blausi, bet jau lyg ir kb atsirandinėja  :hmm:  Kažkaip tikėjausi ryškesnio reikalo, nes iškyrų tai pilna  :hmm:​ 

Daryk toliau OT. Visoms skirtingai su KB, kai kurioms anksčiau pasirodo nei O, kai kurioms per O. 

Atsakyti

Spermatozoidai kaklelį pasiekia per maždaug 30 sekundžių, taip kad nesukčiau galvos dėl išvarvėjimo ;) 

Skaičiau, kad jie geri plaukikai ir nereikia po to gulėt jogos pozomis kojų užkėlus, bet kai vis nepavyksta pastoti, tai jau kyla paranoja, kad gal viskas išbėga  :D 

Atsakyti