Pradėjau atrašinėt visoms dėl tų myliukų kasdien ir užstrigo SM. Žinau aš, kad kasdien nėra geriausias variantas, bet va būtent, jei vyras mirksi akim, nu negaliu sakyt 'sorry, pataupyk spermą'
aš jam apskritai nesakau kada ovuliacija ir kada vaisingos dienos. Kad netaptų darbu lagal grafiką..
O dabar kasdien gavosi taip nu.. kažkaip
vieną dieną myliukas ir vakare pamačiau teigiamą ot. Sekančią dieną vyras norėjo. O dar sekančią aš mačiau, kad bkt dar nepakilo, ov dar nebuvo, tai galvojau ai nu užtvirtinimui paviliosiu dar
tai kažkaip ir gavos trys iš eilės.
Ta tema kalbant, per anas mm galvojau, kad nu žinau, kad geriau kas kelias dienas. Bet tai blem, gaunas grynai grafiko darymas.. kad nepražiopsot ov, kad būtų diena iki ov, kad neužsibūtų viskas. Krč
nepatiko man ta mintis..
Beje, per šią ov būvo rytinukai
gal suveiks 
Tai jo, jei norisi, tai kam čia skaičiuoti kiek jau kartu buvo mykiukų ir kada galima, kada negalima
Ant miegamojo durų grafiko nereikia kabinti
Tik galvojau, kad čia specialiai dėl O papildomai pasistengiat, tai paminėjau, kad nebūtina taip
Blyn, jeigu suveiks rytiniai, tai kitą ciklą ir aš pasistengsiu
Kol kas tai gan nepatikliai į tai žiūriu, nes išvedžiau tokią teoriją, kad jeigu rytais pasidarom, o po to varau į darbą, tai visas gėris išvarvės, o jeigu prieš miegą, tai viskas ten nakčiai ir liktų dirbti
Bet čia turbūt daugiau iš tinginystės tokia teorija