Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Blyn, jeigu suveiks rytiniai, tai kitą ciklą ir aš pasistengsiu  :D  Kol kas tai gan nepatikliai į tai žiūriu, nes išvedžiau tokią teoriją, kad jeigu rytais pasidarom, o po to varau į darbą, tai visas gėris išvarvės, o jeigu prieš miegą, tai viskas ten nakčiai ir liktų dirbti  :D  Bet čia turbūt daugiau iš tinginystės tokia teorija  :D​ 

Nu mums su rytiniais irgi nekas, niekaip neišeina. O po vakarinio man visą sekančią dieną dar varva, aš nzn kokie ten užkaboriai pas mane, kad šitaip  :lol:​ 

Atsakyti

Daryk toliau OT. Visoms skirtingai su KB, kai kurioms anksčiau pasirodo nei O, kai kurioms per O. 

Darysiu, darysiu, vakar dar ir gk neatrodė kaip prieš O  :)  Tik reikės testukų užsisakyti, kad nepritrūktų  :)​ 

Atsakyti

Nu mums su rytiniais irgi nekas, niekaip neišeina. O po vakarinio man visą sekančią dieną dar varva, aš nzn kokie ten užkaboriai pas mane, kad šitaip  :lol:​ 

Jo, man tai rytais būna į darbą sunku keltis, o čia dar ankščiau  :D  :blink:  Dažnai ir po žandintuvo neišsiverčiu iš lovos, nors žinau, kad be pusryčių liksiu  :oh:​ 

Atsakyti
</div></blockquote><p>Chicane, sveika gyva!!!!!!!!! gal jus trecia planuojate? kaip apskritai maziukas auga? viskas gerai? pasiilgau! wub.gif
</p>
[/quote]

labas ceroc smile.gif kaip smagu kad mane prisimena ax.gif
mano mergicka auga labai gera ir graži, lengvai auga, bernas kaip buvo pasiutęs taip ir liko smile.gif aktyvistas, sakau jam reik kokio rato kaip voverei - elektrą gamint galėtų, nenusėdi vietoj biggrin.gif į paruošiamukus nuo rudens jau eis.

dėl trečio - na abu su MB norim, bet yra keletas bet... visų pirma tikrai čia LT reiktų trečio atlyginimo į šeimą trečiam vaikui biggrin.gif o atlyginimai kaip žinia du smile.gif va tarkim negaunam darželio... teks į privatų leisti dukrytę.
o jei visgi planuotume tai gal kiek vėliau. o to vėliau tai kažkaip irgi nėra daug, man 35... bet rimtais būdais nesisaugom, tai žodžiu bus kaip bus...
aš irgi pasiilgstu visų su kuriomis plepėjau smile.gif debesyse, vėja, morning sunshine ir dar daug daug...
sėkmės aišku linkiu visom nestuke.gif
Atsakyti

Skaičiau, kad jie geri plaukikai ir nereikia po to gulėt jogos pozomis kojų užkėlus, bet kai vis nepavyksta pastoti, tai jau kyla paranoja, kad gal viskas išbėga  :D

Aha, tas pagulėjimas, kojų pakėlimas yra rekomenduojamas dėl psichologinių dalykų, tikrai ne dėl biologinių :) o kaip žinia, psichologija labai labai svarbi šitame procese. 

Atsakyti

Aha, tas pagulėjimas, kojų pakėlimas yra rekomenduojamas dėl psichologinių dalykų, tikrai ne dėl biologinių :) o kaip žinia, psichologija labai labai svarbi šitame procese. 

Tai jau taip, psichologija labai svarbi  :)  Todėl kažkaip pradėjau mažiau internete skaitinėtis, kad kuo mažiau sau įtampos kelti...

Atsakyti
Sveikos. Gal žinote kaip Vėjai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(paskila @ 2017 06 28, 12:10)
Sveikos. Gal žinote kaip Vėjai sekasi?

Ir as apie ja vis pagalvoju.. smile.gif
Atsakyti

Ceroc, kaip smagu, kad pagalvoji, prisimeni  :) Aš šitoje temoje ir turbūt nebelabai rodysiuos.. Pavasarį kurdama praeitą temą pati išsibraukiau iš sąrašiuko, vis mažiau rašiau, per vasarą sakiau pailsėsiu, bet dabar matau, kad ne tik per vasarą :) užsuku čia paskaityti tik jei kažkas man pašnabžda, kad mane čia paminėjo...  :)

O šiaip tai gyvenu gerai, pastaruoju metu nemažai dalykų atrandu, suprantu, jaučiuosi laiminga, bandau gaudyt vasarėlę kaip begaliu, nes darbų nemažai turim. Vaikučio laukiam ir, tikiu, sulauksim  :wub: Linkiu to paties ir visoms su kuo bendravom, visoms šios temos narėms  :)

Atsakyti

Pas mane irgi gelžgaliai, norėjau skaidrių, bet ortodontė patarė pataupyti  :D  Tai ir paklausiau, ir nesigailiu, ar skaidrūs ar ne, vis tiek visi mato, kad aš su breketais  :D

O tu po kiekvieno valgymo pravalai kruopščiai dantis taip pat, kaip rytais, ar tiesiog legvai pravalai, kad maisto likučių nebūtų?  :)  Aš tai kartais, kai matau, kad nieko neužstrigę, tai iš vis tik praskalauju gerai ir tiek, bet nežinau ar čia taip gerai  :unsure:  :D​ 

ir aš nesigailiu ir laibai džiaugiuos kad gydytoja patarė metalinius, krūva pinigų susitaupo  :D 

stengiuos bet ne visada išeina... dažniausia praskalauju, bet ryte/vakare-šventas reikalas - valau kruopščiai  :) 

Jergau kokia savijauta tragiška.... iki pietų pykina siaubingai, po pietų lyg ir nori lyst migrena, vėl dingsta, greičiau pas gydytoją ir į lovą....

Atsakyti

Sveikos, mergelikes :)

Dar karta dekui visom, nurasiusiom man velniu. Labai laikas buvo. Grizo vakar MB is darbo, tai sedejo su manim, kol sedejau vonioj, verkiau, daug kalbejau, bandziau viska deliotis, zodziu. Palyginau savo situacija - bandau gyvenima susideliot i lentynas naujas, stalcius, tik kad toks jausmas, kad lentynos be tu mazu daikciuku mediniu/metaliniu/plastikiniu, kruie laiko lentynas :D Ir viskas griuna. Bet po to MB nupirko man zaidima, draugiskai atsisedom ir sumetem dviese pries kompiuterius :D Age Of Empires, jeigu kas zino. Palengvejo kaip reikalas. Atsibudau nedamiegojus, bet visai kitos nuotaikos.

Simona, kazkaip susisviete, kad apie vizita kalbejai,t ai galvojau vakar ir buvo. Na, laukiam dabar tavo naujienu. Imk balioncika uz savijauta :4u:

Atsakyti

Oi prišnekėjot, merginos :D 

Visų pirma- Simona, kaip Tavo vizitas? Ar viskas ok? Ką sakė?

Šnekėjot čia dėl tų myliukų ryte/vakare. O jūs kažkuri miegat nakčiai su viskuo? Aš kažkaip po visko nu paguli kartu, bet visada kylu į wc ir į dušą.. 

Guzikai, sakyti jausmus, nuotaikas ir emocijas juk visada gali. Tam mes čia kartu ir esam, kad išsišnekėt ir priimt spyrius šiknon, pamokas ir pastabas :4u: kartu yra lengviau!

Visą vakarą virtuvėj sukuosi. Ir pagavau save galvojant kažką apie kitą ciklą. Tada pajutau, kad kažkodėl vilčių nėra, atrodo kol nenueisiu pas norm gydytoją, neišsiaiškinsiu dėl hormonų-nieks nepajudės.. tada mintyse save bariau, nes nu kas gali gautis, kai mintyse netikiu! Tai vsio, pradedu countdown'ą iki testų gadinimo :D

Atsakyti