Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Simona, o gal nubėk dar tų tyrimų? (Nors suprantu, kad ko gero dabar didžiausias noras yra atsiriboti). Bet bliamba, kaip viskas sudėtinga. Iš vienos pusės, gamta pasirenka, bet iš kitos pusės taip skaudu. Labai labai linkiu tik paties geriausio šios istorijos varianto. 

Atsakyti
Pasikrapdte vakar tai ir teplioja labiau. Tikiuosi viskas bus gerai!
Atsakyti

Labas rytas :) 

MB tai man pasake taip, kai pastosiu, be kokios 10 savaites jokiu gydytoju. Nera ko ten ziurinet. Jis vis galvoja kad va tada nuejau taip anksti, tos visos echo, gal ir pakenke, nors as netikiu. O kai pastosiu kita karta tai bandysiu ramiau reaguot i viska, bet kaip bus taip bus. 

Simona02 - laikykis, kol raudono kraujo nera, tol nera blogai  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas mergaitės  :4u: 

Simona, man tepliojo smarkiai, jau galvojau, tikrai persileidau. Ir su krešuliais, ir jau atrodė, kad ruda pereina į raudoną. Irgi nieko nedarė, tik ramybė ir laukimas. Na o dabar ateinu pabarstyti mėlynų mėlynų virusiukų 24 savaičių proga. Laikykis :4u:​ 

Atsakyti

Merisier, man kaip tik reikia melyno virusiuko  :4u:  :4u:  :4u: 

Kazi kaip Mama? laikos  :hmm:​ 

Atsakyti

Šnekėjot čia dėl tų myliukų ryte/vakare. O jūs kažkuri miegat nakčiai su viskuo? Aš kažkaip po visko nu paguli kartu, bet visada kylu į wc ir į dušą.. 

Aš irgi nubėgu į dušą, o po to iš kart greit atgal į lovą miegot  :)  Lieka dar tikrai, nes kitą dieną, kaip ir Tanitei, bando pasprukti dar  :D​ 

Atsakyti

Na o dabar ateinu pabarstyti mėlynų mėlynų virusiukų 24 savaičių proga. Laikykis :4u:​ 

Yey, it's a boy  :bigsmile:  :4u:  Gaudau virusiuką  :D​ 

Atsakyti

Beje, šeštadienį mačiau gandrą  :D  Gal ženklas?  :D  :nestuke​ 

Atsakyti

kątik pridaviauHCG, PRG, TTH. atsakymai šiandien vakare arba ryt iš ryto...

Atsakyti

Labas rytas mergaitės  :4u:

Simona, man tepliojo smarkiai, jau galvojau, tikrai persileidau. Ir su krešuliais, ir jau atrodė, kad ruda pereina į raudoną. Irgi nieko nedarė, tik ramybė ir laukimas. Na o dabar ateinu pabarstyti mėlynų mėlynų virusiukų 24 savaičių proga. Laikykis :4u:​ 

ačiū Tau labai  :4u:   :wub: 

kitą savaitę planuojam prie jūros. Gydytojos paklausiau, sakau gal man visai nevažiuot, tai liepė būtinai važiuot, pailsėt nuo minčių, sako gal kaip tik sustos tepliojimas...o jei ir įvyks persileidimas, tai įvyks ir gulint lovoj, nuo gamtos nepabėgsim....tai kitos savaitės labai laukiu....

Atsakyti

Aš šian pas ginę savo ėjau. Nunešiau tyrimus, norėjau, kad pažiūrėtų, ar geltonkūnis yra. Tai išėjau apimta dvejopų jausmų :) pikta, kad nelabai nusimano tam tikrai klausimai ir pyksta, kad daug  klausinėju. Jos akimis tyrimai normos ribose, vadinasi viskas puiku :) 

Iš kitos pusės gera tą optimizmą girdėt. Anatomiškai viskas puiku, geltonkūnis yra, ov įvykus, viskas gražu, gleivinė puiki. Sako irgi, atsipalaiduok ir kibs :) nu žiūrėsim :)

ačiū Tau labai  :4u:   :wub:

kitą savaitę planuojam prie jūros. Gydytojos paklausiau, sakau gal man visai nevažiuot, tai liepė būtinai važiuot, pailsėt nuo minčių, sako gal kaip tik sustos tepliojimas...o jei ir įvyks persileidimas, tai įvyks ir gulint lovoj, nuo gamtos nepabėgsim....tai kitos savaitės labai laukiu....

Kaip Tu? Teplioja dar? Rudai? 

Važiuok būtinai būtinai! Bet kokiu atveju bus į naudą-jūros vėjas, kvapas ir ramybė prapučia galvą ir ramina sielą. Tad bet kuriuo atveju tai yra gėris!

Laukiam Tavo tyrimų :4u:

Merisier, sveikinimai su berniuku! Broliukas sesutei :wub:

Ar matėt, kas Vilniuj daros? :D plaaaaukia viskas.. taip užtvindė. Mašinos vietomis iki stogų apsemtos. Pati mieste ėjau/bridau per balas..

Atsakyti

Iš kitos pusės gera tą optimizmą girdėt. Anatomiškai viskas puiku, geltonkūnis yra, ov įvykus, viskas gražu, gleivinė puiki. 

Ar matėt, kas Vilniuj daros? :D plaaaaukia viskas.. taip užtvindė. Mašinos vietomis iki stogų apsemtos. Pati mieste ėjau/bridau per balas..

Na matomai tiesiog reikia daugiau laiko. Manau nusiramink ir tiesiog atsipalaiduok  :4u: 

Dėl liūties mačiau nuotraukas. Pas mus pernai Kaune ne iki stogų, bet irgi taip gerokai patvinę buvo po vieno škvalo. Važiavau sūnų iš darželio paimti, išsimovus iš batų ir pasiraitojus kelnes bridau vaiką ant kupros užšimetus  :D Ale kokia atrakcija buvo mažam  :lol: 
Darbe tai juokiamės, kokia "karšta" ši vasaros diena  :lol: 

Atsakyti