Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos  :4u:  ir mane iš mm sarasiuko istrinkit, ačiū :)

Atsakyti

Aquabona, gyva, bet taip biski tik :D

Grange, nesijaudink del kilogramu. Sportuot pradejus tik po keik laiko krist ims, nes pradzioj riebalai i raumenis virsta ir raumuo sunkesnis, tai uztai atrodo, kad svoris tas pats arba net pakyla siek tiek. Bent jau tiek skaiciau.

UZ 10d vel bandysiu darban grizt. Jeigu nepriims - prakeiksiu juos velniop, tries visas fabrikas dvi savaites, dievazi. Po to kai man "neuzteko vietu", jau trys eiles pasikeite. Padirba max menesi ir iseian vidury pamainos, niekam nieko nepasake, o uzklausus buna "sitas darbas ne man". Ach jus suciaros, yra zmoniu kurie NORI dirbt, parazitai jus pasalpiniai... Blyn kaip nervina. O maniskiui kaip linijos vadovui kariaut su tokiais, net grindu sluot nesugebanciais. Aisku, yra ir dirbanciu. Bet per sitas tris bangas, bent ju skyriuj - neliko nei vieno.

Atsakyti
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite nelaukia mmm

Janima, stabdot planavimą?

Guzik.. Nu bet tie ir vadai ten kažkokie besmegeniai, man tai pikta būtų ant jų, o ne ant pašalpinių smile.gif beje, kada tavo mmm? smile.gif

Greit varysiu pas K-o, aptarsim persileidimą, bet šiaip tai nėr ten ko man jau ir varyt..
Atsakyti

Sveikos.

Mes irgi apie namuką pasvajojam, bet dar toli gražu. Kol kas bute pagyvensim, neseniai susiremontavom nuo iki, dar tik baldų trūkumas šiokių tokių. Na su laiku viskas, kol kas dar nenorim bankui sielos parduot.

Šiandien su vyru vis dar mirštam iš nemeilės darbui. Noriu atostogųųųųų! :vacation1: 

aquabona, klausei, ką Varšuvoj veikėm. Nuo spalio laukiau aš to savaitgalio bilietus rankutėj laikydama  :D Su draugais lėkėm paturistaut ir pasilinksmint Coldplay koncerte. Dar dabar euforijoj nuo gerų emocijų.

Atsakyti

??.?? - Guzikas nelaukia mmm

Janima, stabdot planavimą?

Šį mėn saugotis liepė dėl išrašytų antibiotikų. Žodžiu mano gine israsius buvo žvakutes,o ši gine sakė su zvakutem nieko nepadarysi,normaliu vaistų antibu išrašė pora ten kažkokių. Tai po mm kartot tyrimą. 

Tai matai laukiu aš tavęs vis :D

Atsakyti

aquabona

Kaip ten bebutu, Gepretix yra vaistas. Suprasciau, jei ji vartotum esant nestumui ir zemam prg, kol sulauksi apziuros pas gydytoja...bet savavaliskai reguliuoti cikla..kiek kartu darytas 7dpo prg tyrimas? Ar sekei echo, kad O nevyksta?

Atsakyti

MeilesVaikai, tiksliai nezinau - FF tik vakar linijas ismete, ir tai punktyru. Tai tik gal pora dienu ir anksciau, bet rasau, ka meta.

07.03 - Guzikas nelaukia mmm

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 06 20, 21:28)
<p>Merginos, kas galit, pakoreguokit nelaukiančių sąrašiuką ir mane kol kas ištrinkit, įsirašysiu kai O pagausiu, telefonu labai nepatogu koreguoti  smile.gif </p><p>Parsivilko šiandien, kaip tiksliai nuspėjau  smile.gif  Tai penktadienį bus 4 cd, tai kaip tik tyrimams smile.gif Darysiuos fsh, lh, tth, prl, užteks šių vaizdui susidaryti, ar dar kažkokį reiktų pasidaryti?  smile.gif​ </p>

labas, prolaktiną dar pasidaryk smile.gif
Atsakyti
labas rytas, merginos 4u.gif sulaukiau mmm, tad keičiu datą sąrašiuke. Tai buvo mano pirmas ciklas, kai matavau BKT. Ir sulaukiau mmm labai nusivylusi, nes pagal grafiką, pasirodo, mano antra ciklo fazė per trumpa... (gal jums rodys? http://tevu-darzelis...591@17051741e0d Buvau prisiskaičiusi, kad antra fazė trumpiausiai turėtų trukti 10 d., nesitikėjau, kad man bus kitaip. O po ilgo laiko ir jokio PMS nejaučiau, kuris šiaip jau mane baisiai pakankina. Viskas taip pasikeitė su pojūčiais, kai ėmiau juos sekti ir stebėti!
07.03 esu užsirašiusi vizitui pas ginekologę, dedu daug vilčių apie viską pasikalbėti, susidaryti tyrimų planą, nes kažkoks pasimetimas vis labiau apninka...

07.03 - Guzikas nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiza: 22 birželio 2017 - 08:04

Man tai nuo mmm pabaigos vis maudžia pilvą. Nelabai suprantu kodėl. Artėja O, bet su išskyrom ta pati daina, kol kas nieko panašaus į KB. Na dar kokios 3 dienelės iki O, gal dar pasirodys. Ryt poryt reikės vėl OT išsitraukti. Bet šiaip kaip pastebėjau, labiau atsipalaiduojam. Pirmas mėnuo buvo kažkoks stresinis, nes va nesisaugom, kažkaip neįprasta. Antras mėnesis išderintas dėl darbinių išvykų, o dabar ramiakas ir jokio neįprastumo, nes spėjom priprasti prie nesisaugojimo.

Zuiza, būtų įdomu palyginti kelis mėnesius. Gal čia tik toks išpuolė. O ciklas reguliarus? Anksčiau gal tik OT darydavaisi?

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 06 22, 09:31)
<p>Man tai nuo mmm pabaigos vis maudžia pilvą. Nelabai suprantu kodėl. Artėja O, bet su išskyrom ta pati daina, kol kas nieko panašaus į KB. Na dar kokios 3 dienelės iki O, gal dar pasirodys. Ryt poryt reikės vėl OT išsitraukti. Bet šiaip kaip pastebėjau, labiau atsipalaiduojam. Pirmas mėnuo buvo kažkoks stresinis, nes va nesisaugom, kažkaip neįprasta. Antras mėnesis išderintas dėl darbinių išvykų, o dabar ramiakas ir jokio neįprastumo, nes spėjom priprasti prie nesisaugojimo.</p><p></p><p>Zuiza, būtų įdomu palyginti kelis mėnesius. Gal čia tik toks išpuolė. O ciklas reguliarus? Anksčiau gal tik OT darydavaisi?</p>

Matuosiu toliau smile.gif Ciklas daugmaž reguliarus, 33 d. +- kelios, bet prieš tai buvo 42 d., pirmas, kai planavome, kažkokį irgi stresą patyriau, matyt, kad priėmėm tokį sprendimą, tai organizmui ir atsiliepė. Šis antrasis buvo visai ramus, tai ir truko 33 d. O OT išvis nesu dariusi, svarstau, gal pamėginti visgi...
Atsakyti
Gal tiesiog šį mėnesį O buvo užvėlavusi, todėl tikrai dar sek ciklą. Ir manau pigučių OT nusipirk, galėsi 100 proc būt įsitikinus dėl O laiko tiek tempą matuojant, tiek ir testu patikrinant.
Atsakyti