Sakykite, o jūs pati naudojate? Kokius ir iš kur perkate? Pamėginčiau tada šį ciklą irgi naudoti, dar tik reikia apsišviesti kaip

Sakykite, o jūs pati naudojate? Kokius ir iš kur perkate? Pamėginčiau tada šį ciklą irgi naudoti, dar tik reikia apsišviesti kaip
Į mane gali kreiptis tu Manau čia visos pakankamai atvirai ir draugiškai bendraujam
Dėl testukų, buvom čia diskutavusios apie pardavėjus. Pirkau aš iš testai.eu 20mIU jautrumo. Šiaip manau galima ir pamiksuoti (20-30 mIU), nes jie nėra brangūs (lyginant su vaistinėse parduodamais).
Simona, va kaip gerai Dziugu.
Zuiza, pagal tavo trukme, sakyciau OT pradek kokia 15 del visa pikta, gali netgi 13. Kartu su temperatura turetu matytis kada O buna. Mano panasus ciklai, tai kai OT darau, tai apie 15 pradedu, arba kai imu jaust ateinant - pamaudinejimai, isskyros, GK. O KB isvis ne pas visas ir ne visada buna. Man, pvz, labai retai buna, bet pas mane hormoninis bardakas.
Man visai miegas susisiko, ir siaip nekazka per tuso karscius, o dabar po O hormonai, plius toks nesveikas nerimas, pries darbo registravimasi speju. Brrr. Slykstus jausmas, vis toks kaip "kazko laukiu, kazkas atsitiks". Ir pagal visus kiaulystes desnius galima si menesi tiketis vaisingu rezultatu, ypac jeigu i darba priims Nes man NIEKAD nebuvo, kad viskas butu lengva ir paprasta. Tai nestumas iskart grizus i darba manes nebenustebintu
Cia galima kaip pozymi ivardint
o kur jūs čia kraustotės? Į namą? Aš vis pasvajoju apie ateities namus-labai norėčiau namo ar kotedžo
)
Manau, kad pradžiai tikrai užteks
ir ciklo antroj pusėj, 7dpo gali dar PRG pasidaryt
Aham, namuką turim Aš pradžiai norėjau buto, kad būtų pigiau, bet kiek ieškojom, tai pastebėjom, būtų ir namų kainos nelabaijau ir skiriasi
Aha, kai tik suseksiu O, po to pasidarysiu ir prg, tik kas nebūtų 7 diena savaitgalį
Man visai miegas susisiko, ir siaip nekazka per tuso karscius, o dabar po O hormonai, plius toks nesveikas nerimas, pries darbo registravimasi speju. Brrr. Slykstus jausmas, vis toks kaip "kazko laukiu, kazkas atsitiks". Ir pagal visus kiaulystes desnius galima si menesi tiketis vaisingu rezultatu, ypac jeigu i darba priims
Nes man NIEKAD nebuvo, kad viskas butu lengva ir paprasta. Tai nestumas iskart grizus i darba manes nebenustebintu
![]()
Guzikai, o muzika taunepadeda atsipalaiduoti ir to nerimo nuraminti? Aš tai atradau, kad man muzika stebuklingai padeda su viskuo susitvarkyti
Aquabona, gyva, bet taip biski tik
Grange, nesijaudink del kilogramu. Sportuot pradejus tik po keik laiko krist ims, nes pradzioj riebalai i raumenis virsta ir raumuo sunkesnis, tai uztai atrodo, kad svoris tas pats arba net pakyla siek tiek. Bent jau tiek skaiciau.
UZ 10d vel bandysiu darban grizt. Jeigu nepriims - prakeiksiu juos velniop, tries visas fabrikas dvi savaites, dievazi. Po to kai man "neuzteko vietu", jau trys eiles pasikeite. Padirba max menesi ir iseian vidury pamainos, niekam nieko nepasake, o uzklausus buna "sitas darbas ne man". Ach jus suciaros, yra zmoniu kurie NORI dirbt, parazitai jus pasalpiniai... Blyn kaip nervina. O maniskiui kaip linijos vadovui kariaut su tokiais, net grindu sluot nesugebanciais. Aisku, yra ir dirbanciu. Bet per sitas tris bangas, bent ju skyriuj - neliko nei vieno.
Sorry, aš labai juokiaus skaitydama apie sučiaras ir pašalpinius parazitus
bet sveikinu Tave su svarbiu žingsniu! Ar lauki darbo? Norisi dirbti? Ar čia labiau dėl pinigų tik?
Sveikos.
Mes irgi apie namuką pasvajojam, bet dar toli gražu. Kol kas bute pagyvensim, neseniai susiremontavom nuo iki, dar tik baldų trūkumas šiokių tokių. Na su laiku viskas, kol kas dar nenorim bankui sielos parduot.
Šiandien su vyru vis dar mirštam iš nemeilės darbui. Noriu atostogųųųųų!
aquabona, klausei, ką Varšuvoj veikėm. Nuo spalio laukiau aš to savaitgalio bilietus rankutėj laikydama
Su draugais lėkėm paturistaut ir pasilinksmint Coldplay koncerte. Dar dabar euforijoj nuo gerų emocijų.
oi tiksliai, gi Coldplay buvo! Jejum kaip fainiai! Džiugu, kad atitrūkai ir atsipalaidavai! Euforija dar in the air?
Matuosiu toliau
Ciklas daugmaž reguliarus, 33 d. +- kelios, bet prieš tai buvo 42 d., pirmas, kai planavome, kažkokį irgi stresą patyriau, matyt, kad priėmėm tokį sprendimą, tai organizmui ir atsiliepė. Šis antrasis buvo visai ramus, tai ir truko 33 d. O OT išvis nesu dariusi, svarstau, gal pamėginti visgi...
Pirmą ciklą ot pradėk anksčiau
O aš šį ciklą bkt bandau matuot kažkurį rytą prabudau ir galvoju 'gi jau matavau'. Pasiemiau laikrodį. Žiūrii 5val. Tai anksti, nematavau. Tai spanavau, kad matavau
Labas, mano žirnis dar mažyyytis panašiai 4 sav .
vos matosi, pagal mane irgi tiek laiko. Viskas ok, dabar einu liepos 24 dieną, trauks į apskaitą
![]()
sveikinuuuu!!! Kaip smagu!
Aham, namuką turim
Aš pradžiai norėjau buto, kad būtų pigiau, bet kiek ieškojom, tai pastebėjom, būtų ir namų kainos nelabaijau ir skiriasi
![]()
Aha, kai tik suseksiu O, po to pasidarysiu ir prg, tik kas nebūtų 7 diena savaitgalį
butas ir namas.. nėr net ką lygint. Čia apie fainumą kuriam rajone gyvensit?
lucci, beje žaisti su ciklu ir kažką keitalioti tikrai net negalvoju. Su ot gaudau ov, bkt dabar jau matuoju ir pas ginę eisiu patikrint, ar ov buvo. Jei pasakys, kad buvo, tada gersiu iki mm dienos. Neilginsiu pati nieko. Tiesiog turiu savo tarpe ne vieną pvz, kur papildomas prg sava nuožiūra padėjo pasiekti tikslą.