Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ne tik del pinigu, daede namie sedet juodai, o daktarai nieko rimto nerado - tai kodel as turiu sedet. Tik va dabar pamaciau dziaugsmo - jokiu reikaimu skelbimu. Nu dar laiko yra, jeigu kas - rudeni gal. Nes kitur eit man nei smegenu, nei nervu neuztenka. O bibliotekos nieko taip ir neparase.

Muzika nezinau. Siaip visada pastoviai viskas su muzika vykdavo, bet kelsi paskutinius metus nebe. Nezinau.

Atsakyti

sveikos, gyvos, mano planiukes!

kazkaip as visdar neatrandu funkcijos rasyti sm telefone ('nezinau, kodel ''Atsakyti'' neveikia), tad vis reciau rasau. kaip zinia, mano darbas ne pries kompa sedeti, tad ir prieigos nera, nebent namie esu, kas retai nutinka :D

matau, yra nauju mergaiciu - labukas visoms.

pas mus planavimu srityje kaip ir nieko naujo - jauciuosi i bala 50 svaru ismetus knuga ''Pregnancy miracle'' pirkdama. ne del to, kad nyga bloga, bet, kaip jau minejau, daznai neturiu prieigos prie kompo, o ji elektronine. galvoju, reiks kada atsispausdinti, bet tai velnias, dar kokia 20 svaru kainuos. ai, sugalvosiu ka nors. tendre yra minejusi, kad knyga gera.

kaip siaip visos? jau kai kuriu nebepazistu ir likimu nebeatrenku. daug buciuku Guziku - kepame kartu. mokyklos, kurioje dirbu, stogas stiklinis, tai toooks siltnamio efektas gaunasi, kad vaje vaje. vargsai vaikai.

siaip visa kita pas mus gerai. kaip visada, daug dirbu. labai pasiilgau Ten ir Tendres. :wub:

Atsakyti

Ceroc, aš ir vis apie tave pagalvoju. Miela, kad pasiilgai. Nesmagu, kad vis dar tiek lakstai. Ar randi kada pailsėti ir laiko sau?

Su forumu - mažiau rašiau, bet vis dar viską skaičiau. Dabar jaučiu, kad ir skaityt nebenoriu.

Pirma viskas gerai, norėjos daugiau dėmesio gyvenimui ir kt.dalykams, tas dar yra, o dabar norisi ir visai atitrūkt.

Letrozole, kurį dabar bandžiau stimuliacijai, blokuoja estrogenus.

Tai ir padarė. Gleivinė sumautai suvaryta (ciklo vidury kaip per mmm). Nėr estrogenų - nėr laimės. Tarsi ir viskas ok, bet nuo pat kelių tabl. nuotaika duobėn. Labai ryškus šalutinis.

Buvau derliaus apžiūrėt - nepavyko vėl. Ciklo vidurys, folikulai iki 1-1,2. 

Bet čia ne dėl to, kad gydymas neveikia, kaip turėtų, o gydytoja sako tik kad nieko nesupranta...

Tiesiog išaugau iš forumo. Nebėr poreikio. Turiu rūpintis savim, ieškot toliau, kodėl viskas taip nestandartiška ir ką galiu padaryt. Tam reikia jėgų.

Neskaitysiu, jei kada ko labai reikės kam, su kuo bendravom, galit AŽ parašyt.

Tikiuos neskamba labai liūdnai, tiesiog jaučiuos labai pavargus :)

Gal kada nors užsuksiu :)

Sėkmės visoms. Ir stiprybės einant šiuo nelengvu keliu.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Beladona sulauke mmm pirmu po abrazjos, pasirode praejus 35 dienoms. Parnesu sarasiuka, skaiciuoju pagal savo 26 dienu cikla, kuris labai retai kada grybaudavo, na bus matyts kaip bus toliau ;)

06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.03 - Guzikas nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite nelaukia mmm

07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 23 birželio 2017 - 07:53

Nesuprantu kaip tas tarpas atsiranda sarasiuke  :hmm:  :oh:  :ax:​ 

Atsakyti

Ten sekmes ir tau  :4u: 

Simona02 saugok zirniuka  :wub:​ 

Atsakyti

oi tiksliai, gi Coldplay buvo! Jejum kaip fainiai! Džiugu, kad atitrūkai ir atsipalaidavai! Euforija dar in the air? :D

Pirmą ciklą ot pradėk anksčiau :)

O aš šį ciklą bkt bandau matuot :D kažkurį rytą prabudau ir galvoju 'gi jau matavau'. Pasiemiau laikrodį. Žiūrii 5val. Tai anksti, nematavau. Tai spanavau, kad matavau :D

butas ir namas.. nėr net ką lygint. Čia apie fainumą :D kuriam rajone gyvensit? 

Na euforija jau kaip ir praeina, lieka geri prisiminimai. Vyras šiandien paklausė, ar dar kada važiuočiau į jų koncertą, tai aišku, kad taaaaip  :yahoo: Šiaip aš nesu kažkokia pamišus fanė, žinau tik kokių 3 dainų žodžius so so, bet man tiesiog jų muzika suteikia daug gerų emocijų. Maniškis niekada tokios muzikos nemėgo, o dabar sako, nu bliamba, kaip gerai buvo  :D 

Dėl BT matavimo, niekaip nepribręstu tam. Gal kada prisiversiu pamėgint matuotis.

Dėl namo, tai čia mūsų svajonė. Abu užaugom nuosavuose namuose, tai butas mums toks suvaržymas. O ir vaikui matom, kad reikia tos laisvės, kiemo. Na bet kol kas galimybės tokios, kokios yra. Džiaugiamės tuo, ką turim.

Atsakyti

merginos - rudos išskyros - jaučiu ne kažką....?!  kraujo nėra, tik patepliojimas, vakar dar ėmė gimdos kaklelio tyrimą...blyn ginė dirba tik nuo 12 val negaliu paskambint.... 

Atsakyti

merginos - rudos išskyros - jaučiu ne kažką....?!  kraujo nėra, tik patepliojimas, vakar dar ėmė gimdos kaklelio tyrimą...blyn ginė dirba tik nuo 12 val negaliu paskambint.... 

O po tyrimo nebuvo išskyrų? Nes man būna po to tyrimo patepliojimo kartais. 

Atsakyti

O po tyrimo nebuvo išskyrų? Nes man būna po to tyrimo patepliojimo kartais. 

man ankčiau po tyrimų irgi būdavo panašiai, bet tą pačią dieną, o čia -ant rytdienos ...blyn kaip neramu...  :unsure:​ dabar atrodo nuo nervų jau viską skauda....

Atsakyti

man ankčiau po tyrimų irgi būdavo panašiai, bet tą pačią dieną, o čia -ant rytdienos ...blyn kaip neramu...  :unsure:​ dabar atrodo nuo nervų jau viską skauda....

Pasistenk nepanikuoti. Aišku man lengva pasakyti, bet tikrai pasistenk nurimti. Gausiai teplioja ar tik vos vos? Dar valanda iki gydytoja pradės darbą, iškart ir skambink. Arba jeigu turi jos asmeninį telefoną, manau nieko tokio, jeigu paskambintum ir dabar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 23 birželio 2017 - 09:51

Pasistenk nepanikuoti. Aišku man lengva pasakyti, bet tikrai pasistenk nurimti. Gausiai teplioja ar tik vos vos? Dar valanda iki gydytoja pradės darbą, iškart ir skambink. Arba jeigu turi jos asmeninį telefoną, manau nieko tokio, jeigu paskambintum ir dabar.

Tai va, sėdžiu kėdėj atsirėmus ir raminu save.... buvau vėl wc-nieko daugiau tik rytinis vos vos patepliojimas....neturiu asmeninio, sulauksiu jos darbo pradžios ir skambinsiu, bet įtariu kad man čia po to tyrimo ....vakar ginė labai jau skubėdama mane išleido, nes kažkur vėlavo, tai aš pamiršau paklaust ko toliau čia man laukt....

Atsakyti