Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

As irgi prastai miegu, labai jau sapnuoju paskutiniu metu, tai atsikeliu pavargusi  :oh: 

Vakar po darbo su MB biski vaziavom uz miesto, tai vaziuojam keliu ir tik pries masina gandras, kokia 15 metru aukstyj, ir skrenda tiesiai pries mus, koki kilometra skrido taip. MB sako - zenklas gal  :wub:​ 

Atsakyti

Kaip miego noriu...  :(  Taip prastai išsimiegojau, tos audros...  :unsure:​ 

Man tai kiekvienas rytas prilygsta katastrofai. Niekada gyvenime nepriprasiu prie kėlimosi 6 val.

Atsakyti
Sveikinimai naujom nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif puškuokit ir auginkit pilvūzus ramiai 4u.gif

Aš šaliu visų jūsų tokių smulkuolių esu kaip tankas biggrin.gif 167cm su 67kg unsure.gif blink.gif
Atsakyti

Ale visai nemazai cia musu mazgiu :)  Kas nors kompleksuojat del ugio? Man turbut vienas dalykas, kurus streso niekad nekele, nors ir vadindavo visaip negraziai, bet zemai but smagu, ir pralist visur galima :lol:  Nenoreciau auksta buti, su rubais ir taip problemu buna, nes rankos ilgos :D As tokia biski kaip bezdzionele, lekiu kazkur ir ilgom rankom mosikuoju :D

as prie tu aukstesniu.. 173 cm mano . KG nesakysiu :P 

seniau kompleksavau kad auksta, klasej auksciausia buvau, bet dabar tai nebe aisku.

na tik svori reikia reguliuot. bet ana kart kai daraiu matavimus pries pradedant sporta, na kai raumenu, kaulu mase, vandens matuoja ir t.t tai is kart paeme riesa, sako tavo kaulai stambus.. aisku yra daug ir minkstos mases :D ne tik kaulu.. nu kaip nors atsikratysiu kada nors.. 

Atsakyti

Ale visai nemazai cia musu mazgiu :) 

As irgi mazute, 163. O svoris jau dabar 52kg  :B​ 

Atsakyti

As irgi prastai miegu, labai jau sapnuoju paskutiniu metu, tai atsikeliu pavargusi  :oh:

Vakar po darbo su MB biski vaziavom uz miesto, tai vaziuojam keliu ir tik pries masina gandras, kokia 15 metru aukstyj, ir skrenda tiesiai pries mus, koki kilometra skrido taip. MB sako - zenklas gal  :wub:​ 

Gal tikrai ženklas  :bigsmile:  Kada planai testukus įdarbinti?  :D​ 

Atsakyti

Man tai kiekvienas rytas prilygsta katastrofai. Niekada gyvenime nepriprasiu prie kėlimosi 6 val.

Aš vos 7:30 atsikeliu  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 12 liepos 2017 - 10:55

Gal tikrai ženklas  :bigsmile:  Kada planai testukus įdarbinti?  :D​ 

Galvoju gal sekmadieni ryte su rytiniu koki melyna benu apsysiot ? Bus 14 DPO manau jau rodys jei bus ka rodyt. Tik reik nusipirkt, prasukt pro benu po darbo :)

Kada tu galvoji ?

Atsakyti

Aš vos 7:30 atsikeliu  :D

O nuo kelintos darbas? 

Atsakyti
Aš siusinsiu sekmadieni ant testo, jei dienu nesulauksiu penktadieni smile.gif Mažai šansu, bet...
Atsakyti

Siusinsim kartu  :yahoo:​  Kisulita? Kada ? 

Atsakyti

O nuo kelintos darbas? 

Tai nuo kada noriu, svarbiausia, kad visus darbus pasidaryčiau  :D  Na aišku vėliau 9:30 jau nepasirodau, kažkaip jau nepatogu  :)​ 

Atsakyti