Siusinsim kartu
Kisulita? Kada ?
Na sekmadienį man jau per vėlu, nes 07.15 dieną turi ateiti nelemtosios mm, tai gal reiktų ir palaukti šeštadienio
Bet šiaip jau penktadienį bus aišku, nes bt arba nukris arba ne, bet kaip išlaukti
Tai nuo kada noriu, svarbiausia, kad visus darbus pasidaryčiau
Na aišku vėliau 9:30 jau nepasirodau, kažkaip jau nepatogu
Nu smagu toks laisvas grafikas. Mes, nors ir dirbam sau, bet vyras neleidžia simuliuot rytais, nes nori tvarkos ir prieš darbuotojus nerodyt blogo pvz Todėl muštruoja mane rytais ir verčia iš lovos, kad 8 būtume darbe.
Nu smagu toks laisvas grafikas. Mes, nors ir dirbam sau, bet vyras neleidžia simuliuot rytais, nes nori tvarkos ir prieš darbuotojus nerodyt blogo pvz
Todėl muštruoja mane rytais ir verčia iš lovos, kad 8 būtume darbe.
O mums su kolegėm kaip tik patinka, kai vadovai vėliau pasirodo, tai galima atsipalaiduoti rytais
O man isvis pasiseke su vadovais, nes jie Vilniuje, o as Klaipedoje. Tai ant puse devyniu i darba nueinu, jei pavargau anksciau iseinu, ir siaip jei ka tai as visada pas dantista
Oj, aš irgi mėgstu ankščiau išeiti Tai labai smagu, kai ir vadovai ankščiau išeina, tada galiu ramia sąžine irgi ankščiau išeiti
Ir diena būna produktyvesnė, kai ankščiau išlekiu iš darbo, nes tada kažkaip kitaip dirbu ir daugiau padarau, nei kad darbo dienom, kai žinau, kad reikės tupėti iki 17 ar 18