Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Siusinsim kartu  :yahoo:​  Kisulita? Kada ? 

Na sekmadienį man jau per vėlu, nes 07.15 dieną turi ateiti nelemtosios mm, tai gal reiktų ir palaukti šeštadienio  :hmm:  :D  Bet šiaip jau penktadienį bus aišku, nes bt arba nukris arba ne, bet kaip išlaukti :oh:  :D 

Atsakyti

Tai nuo kada noriu, svarbiausia, kad visus darbus pasidaryčiau  :D  Na aišku vėliau 9:30 jau nepasirodau, kažkaip jau nepatogu  :)​ 

Nu smagu toks laisvas grafikas. Mes, nors ir dirbam sau, bet vyras neleidžia simuliuot rytais, nes nori tvarkos ir prieš darbuotojus nerodyt blogo pvz  :lol:​ Todėl muštruoja mane rytais ir verčia iš lovos, kad 8 būtume darbe. 

Atsakyti

Nu smagu toks laisvas grafikas. Mes, nors ir dirbam sau, bet vyras neleidžia simuliuot rytais, nes nori tvarkos ir prieš darbuotojus nerodyt blogo pvz  :lol:​ Todėl muštruoja mane rytais ir verčia iš lovos, kad 8 būtume darbe. 

O mums su kolegėm kaip tik patinka, kai vadovai vėliau pasirodo, tai galima atsipalaiduoti rytais :D

Atsakyti

O man isvis pasiseke su vadovais, nes jie Vilniuje, o  as Klaipedoje. Tai ant puse devyniu i darba nueinu, jei pavargau anksciau iseinu, ir siaip jei ka tai as visada pas dantista :D 

Atsakyti

O mums su kolegėm kaip tik patinka, kai vadovai vėliau pasirodo, tai galima atsipalaiduoti rytais :D

Tai aš manau, kad patinka visiems, kai vadovų nėra  :D​ 

Atsakyti

O man isvis pasiseke su vadovais, nes jie Vilniuje, o  as Klaipedoje. Tai ant puse devyniu i darba nueinu, jei pavargau anksciau iseinu, ir siaip jei ka tai as visada pas dantista :D

Oj, aš irgi mėgstu ankščiau išeiti  :D  Tai labai smagu, kai ir vadovai ankščiau išeina, tada galiu ramia sąžine irgi ankščiau išeiti  :D  Ir diena būna produktyvesnė, kai ankščiau išlekiu iš darbo, nes tada kažkaip kitaip dirbu ir daugiau padarau, nei kad darbo dienom, kai žinau, kad reikės tupėti iki 17 ar 18  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 07 12, 01:28)
<p>Ale visai nemazai cia musu mazgiu smile.gif  Kas nors kompleksuojat del ugio? Man turbut vienas dalykas, kurus streso niekad nekele, nors ir vadindavo visaip negraziai, bet zemai but smagu, ir pralist visur galima lotuliukas.gif  Nenoreciau auksta buti, su rubais ir taip problemu buna, nes rankos ilgos biggrin.gif As tokia biski kaip bezdzionele, lekiu kazkur ir ilgom rankom mosikuoju biggrin.gif
</p>

Aš ne tiek kompleksuoju, kiek būna kartais nepatogu, nes nepasiekiu dažnai. O pradinėse klasėse labai nervino, nes klasėj buvau mažiausia, tai per kūno kultūros pamoką reikėdavo stovėt prie aukščiausio berniuko, o jis pastoviai kibindavo mane ir neduodavo ramybės, o jau kaip gėda būdavo žąsele krypuot šalia biggrin.gif
Dabar tai MB labai patinka, kad aš žemesnė, jaučiasi visagalis biggrin.gif

QUOTE(Survagiki @ 2017 07 12, 04:34)
Aš pati irgi 160 cm mazgė, sveriu irgi normaliai pagal ugi 52 kg, daugiausiai buvo 57 kg, tai uoj, teko įdėt pastangų kad numesčiau smile.gif

Jetus kad man toks svoris. Kaip numetei?
Aš daugiausiai svėriau ~70 kg po vasaros JAV.. Nu atrodžiau tragiškai, vaikam gąsdinti tik tokius vaizdus biggrin.gif tas maistas kažkaip nenormaliai mane išpūtė, tai grįžus ir nieko nedarius automatiškai nukrito iki 65, bet išvariau su 56:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 12 liepos 2017 - 14:31

Tai aš manau, kad patinka visiems, kai vadovų nėra  :D​ 

Joo, tada būna faina  :D  Mano vadovai ne lietuviai, tai dažnokai jų ir nebūna, tai labai smagiai dirbasi tada  :D​ 

Atsakyti
Na va tyrimai ok, galim toliau planuot, gerai kad iki O dar yra pora dienu 😃
Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 07 12, 13:39)

Sveikinu ir sėkmės smile.gif
Atsakyti
Del ugio tai esu 169 cm ir ka noriu galiu valgyt, bet daugiau 59 nesu sverus biggrin.gif
Atsakyti

Tai šaunu  :D  Kibkit į darbus  :D​ 

Atsakyti