Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Na nėštumo pojūčiai neturėtų taip anksti būti, nes dar apvaisintas kiaušinėlis nebuvo spėjęs nukeliauti ir implantuotis  :)  Bet tikimės geriausio  :4u:​ 

Man tai nesutrukdė marianintis 😂

Atsakyti

07.11 - aquabona nelaukia mmm

07.12 - Tanite mato vaiduokliuką

07.15 - Survagiki nelaukia mmm

07.15 - Kisulita nelaukia mmm

07.19 - beladona nelaukia mmm

07.22 - Zuiza nelaukia mmm

07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm

07.28 - Janima nelaukia mmm

07.30 - Guzikas nelaukia mmm

07.31 - Jefimija nusiteikusi darbingai ir nelaukia mmm

Atsakyti

Aaaa, Jefimija, vel draugiskai ciurksim? :D As irgi darbingai nusiteikus. Va sian savim didziuojuos - vakar maniakiskai sveiciau virtuve, nusikaliau kaip kokia sibiro laika ir vistiek uzteko jegu ciupt jauti uz ragu, t.y. vyra uz... sprando :D  Ir nuotaika is ryto geresne. Reiktu dazniau :D

Da pasigirsiu. Perzengiau 77kg riba (zemyn, aisku) :) Jau tokia patenkinta :D

Atsakyti

Guzike, pabaigiau testus. Tai ugdysiu kantrybę ir iki mmm dienos marianinsiuos be testų 😂

Sveikinu su nauja riba! Kiek jau nukratei kg?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 11 liepos 2017 - 17:58

Tai tryse galėsim kooperuotis kada testukus darysimės  :D​ 

Oi nusimato masinis sysiojimas  :yahoo:​ 

Atsakyti

Guzike, pabaigiau testus. Tai ugdysiu kantrybę ir iki mmm dienos marianinsiuos be testų 😂

Sveikinu su nauja riba! Kiek jau nukratei kg?

As stebuklingai ana menesi nors ir turejau, bet neisnaudojau nei FR, nei poros elektroniniu virusuotu :D Neisivaizduoju, is kur tos kantrybes atsirado. Gerai, kad anksti prasidejo, buciau neiskentus :D Bet tai ne beda be testu, kazka girdejau kazkur, kad i acta pasiusiot reik, ar i kazka ir kazkas pasikeicia :lol:  Nu tokiu perliuku zmones sugalvoja...

Nuo tos baisiosios maksimalios ribos - 5 visi. Sakyciau, neblogas skaicius, tai pasidariau kibira hibisku arbatos atsvest :D Bet tai naturaliai. Nustojus AD pradejo po biski krist, dabar biski sparciau (ir dar daug kas atsistato - kiek laiko be AD reikejo but tam!).

Atsakyti

Da pasigirsiu. Perzengiau 77kg riba (zemyn, aisku) :) Jau tokia patenkinta :D

Yes  :ploja2: O tu aukšta?  :)  Nes 77 jau visai neblogas svoris, jeigu esi aukštesnė  :) 

Atsakyti

Oi nusimato masinis sysiojimas  :yahoo:​ 

Aha :D Reikia duoti pasipelnyti testų pardavėjams  :D​ 

Atsakyti

Yes  :ploja2: O tu aukšta?  :)  Nes 77 jau visai neblogas svoris, jeigu esi aukštesnė  :)

Oi nea, as nuo zemes vos atsokus :D 163cm. Tai jeigu 65 pavyks pasiekt - busiu patenkinta, o siaip siekiamybe kokie 60kg - nei per daug, nei per mazai, stipena prisibuvau paauglystes metais, kai svorio PRIAUGT nepavykdavo :D

Atsakyti

Oi nea, as nuo zemes vos atsokus :D 163cm. Tai jeigu 65 pavyks pasiekt - busiu patenkinta, o siaip siekiamybe kokie 60kg - nei per daug, nei per mazai, stipena prisibuvau paauglystes metais, kai svorio PRIAUGT nepavykdavo :D

Oo, mes beveik panašaus ūgio, tik aš vos žemesnė  :D 

Tai jo, 60 kg. kaip tik bus tokiam ugiui :) Paauglystėje aš irgi buvau mažutė kudutė, netgi turėjau anoreksikės pravardę, o kapodavau kaip už du  :D  Keturi cepelinai pietums ir ledai desertui buvo kaip tik  :D  O dabar irgi daug valgau, bet jeigu per daug atsipalaiduoju, tai svarstyklės greit parodo kur ledai ir šokoladai nuėjo  :)  Ech, ta mano priklausomybė saldumynams visą figūrą sugadins  :unsure:​ 

Atsakyti

Tai i musu mazaugiu buri tada :D
O jooooo, as n metu uzstrigus ties 43 buvau, tada dar n - 48kg. Irgi ne valgydavau, o ESDAVAU ir neiks nesuprato, kur eina. Kol neteko pradet gert tuos velnio AD :hmm:  Nu nezinau. Vakar su MB kalbejom, tai viska apmastem apsvarstem - sako zinai, po pusmecio gerimo darzove biski pasidarei. Ir realiai. Ir antsvoris, ir ciklai susidirbo, ir nustojau skaityt, piest, klausyt muzikos - nu visiska meme pasidariau. Dabar bandau atgaut save po gabaliuka.

Dabar taip uzsimaniau mamytes cepelinu :D Nu taip LABAI. Ir vat dabar sedziu ir kazkas skausmingai "krapsto" kaire kiauside. Prasideda :D Va tau ir "nieko negaudysiu".

Ne nu bet dabar TAIP NORIU CEPELINU!!! :lol: Bet zaliu bulviu. Nekenciu tu baltu guminiu klecku. Nu nebutu nieko dar baisaus, jei ne vaikystes trauma su pirktiniais - vire ilgiau, negu reikejo, o ikandau dar uzsalusi farsa. Brrrr. Iki dabar ta bjauru skoni pamenu. Kam nors dar yra kokiu panasiu "traumu" buve?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 11 liepos 2017 - 21:56
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 11, 13:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71716198" data-time="1499763272"><div><p>Kaip tu laikasi? smile.gif</p><p>Primink, kelinta tau savaitė? smile.gif</p></div></blockquote><p>jau bėga 8 svaitėlė  smile.gif </p><p></p><p>vieną dieną geriau-kitą blogiau....vakar visai gerai buvo -net ir darže paravėjau, šiandien siaubingai sunku - gyvenu tik vaisiais ir daržovių salotom, ką vakar valgiau, jau net pažiūrėt į tą pusę negaliu. Vieną minutę noriu, kitą - jau pykina ir šlykštu...jėgų ir noro pastoviai nėra, gulėčiau visą dieną lovoj, ir gulėčiau....bet vis kaip nors pratrauksiu gi kelis likusius mėnesius, nebedaug ir liko, tik 7  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif </p><p></p><p>aš jau čia retesnis svečias, tik paskaitinėju jus, kartais apčiaudau apčyyyyyy angel_not.gif , vasarinukų temoj jau man kaip ir priklauso bendraut, bet be jūsų labai jau nuobodu  rolleyes.gif </p><p></p><p></p><p>dar kartelį visoms AČIŪ už sveikinimus ir linkėjimus  wub.gif  </p>

Nepamiršk prisijungt prie kartu susiplanavusių temutės smile.gif ten plepėsiai bangom būna, bet smagu sekti kaip sekasi bendrai planavusiom smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2017 07 11, 20:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuozmusis Guzikas" data-cid="71716979" data-time="1499794299"><div><p>Oi nea, as nuo zemes vos atsokus biggrin.gif 163cm. Tai jeigu 65 pavyks pasiekt - busiu patenkinta, o siaip siekiamybe kokie 60kg - nei per daug, nei per mazai, stipena prisibuvau paauglystes metais, kai svorio PRIAUGT nepavykdavo biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Oo, mes beveik panašaus ūgio, tik aš vos žemesnė  biggrin.gif </p><p>Tai jo, 60 kg. kaip tik bus tokiam ugiui smile.gif Paauglystėje aš irgi buvau mažutė kudutė, netgi turėjau anoreksikės pravardę, o kapodavau kaip už du  biggrin.gif  Keturi cepelinai pietums ir ledai desertui buvo kaip tik  biggrin.gif  O dabar irgi daug valgau, bet jeigu per daug atsipalaiduoju, tai svarstyklės greit parodo kur ledai ir šokoladai nuėjo  smile.gif  Ech, ta mano priklausomybė saldumynams visą figūrą sugadins  unsure.gif​ </p>

Prisijungiu prie žemaūgių kompanijos 162 smile.gif kaip tik 60 kg dabar, ilgą laiką buvo 57-58.. 56 gerai buvo pats tas, bet misija neįmanoma su sėdimu darbu ir visais stresais 🙄
Atsakyti