Na nėštumo pojūčiai neturėtų taip anksti būti, nes dar apvaisintas kiaušinėlis nebuvo spėjęs nukeliauti ir implantuotis
Bet tikimės geriausio
Man tai nesutrukdė marianintis 😂
07.11 - aquabona nelaukia mmm
07.12 - Tanite mato vaiduokliuką
07.15 - Survagiki nelaukia mmm
07.15 - Kisulita nelaukia mmm
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
07.30 - Guzikas nelaukia mmm
07.31 - Jefimija nusiteikusi darbingai ir nelaukia mmm
Aaaa, Jefimija, vel draugiskai ciurksim? As irgi darbingai nusiteikus. Va sian savim didziuojuos - vakar maniakiskai sveiciau virtuve, nusikaliau kaip kokia sibiro laika ir vistiek uzteko jegu ciupt jauti uz ragu, t.y. vyra uz... sprando
Ir nuotaika is ryto geresne. Reiktu dazniau
Da pasigirsiu. Perzengiau 77kg riba (zemyn, aisku) Jau tokia patenkinta
Guzike, pabaigiau testus. Tai ugdysiu kantrybę ir iki mmm dienos marianinsiuos be testų 😂
Sveikinu su nauja riba! Kiek jau nukratei kg?
As stebuklingai ana menesi nors ir turejau, bet neisnaudojau nei FR, nei poros elektroniniu virusuotu Neisivaizduoju, is kur tos kantrybes atsirado. Gerai, kad anksti prasidejo, buciau neiskentus
Bet tai ne beda be testu, kazka girdejau kazkur, kad i acta pasiusiot reik, ar i kazka ir kazkas pasikeicia
Nu tokiu perliuku zmones sugalvoja...
Nuo tos baisiosios maksimalios ribos - 5 visi. Sakyciau, neblogas skaicius, tai pasidariau kibira hibisku arbatos atsvest Bet tai naturaliai. Nustojus AD pradejo po biski krist, dabar biski sparciau (ir dar daug kas atsistato - kiek laiko be AD reikejo but tam!).
Yes
O tu aukšta?
Nes 77 jau visai neblogas svoris, jeigu esi aukštesnė
Oi nea, as nuo zemes vos atsokus 163cm. Tai jeigu 65 pavyks pasiekt - busiu patenkinta, o siaip siekiamybe kokie 60kg - nei per daug, nei per mazai, stipena prisibuvau paauglystes metais, kai svorio PRIAUGT nepavykdavo
Oi nea, as nuo zemes vos atsokus
163cm. Tai jeigu 65 pavyks pasiekt - busiu patenkinta, o siaip siekiamybe kokie 60kg - nei per daug, nei per mazai, stipena prisibuvau paauglystes metais, kai svorio PRIAUGT nepavykdavo
Oo, mes beveik panašaus ūgio, tik aš vos žemesnė
Tai jo, 60 kg. kaip tik bus tokiam ugiui Paauglystėje aš irgi buvau mažutė kudutė, netgi turėjau anoreksikės pravardę, o kapodavau kaip už du
Keturi cepelinai pietums ir ledai desertui buvo kaip tik
O dabar irgi daug valgau, bet jeigu per daug atsipalaiduoju, tai svarstyklės greit parodo kur ledai ir šokoladai nuėjo
Ech, ta mano priklausomybė saldumynams visą figūrą sugadins
Tai i musu mazaugiu buri tada
O jooooo, as n metu uzstrigus ties 43 buvau, tada dar n - 48kg. Irgi ne valgydavau, o ESDAVAU ir neiks nesuprato, kur eina. Kol neteko pradet gert tuos velnio AD Nu nezinau. Vakar su MB kalbejom, tai viska apmastem apsvarstem - sako zinai, po pusmecio gerimo darzove biski pasidarei. Ir realiai. Ir antsvoris, ir ciklai susidirbo, ir nustojau skaityt, piest, klausyt muzikos - nu visiska meme pasidariau. Dabar bandau atgaut save po gabaliuka.
Dabar taip uzsimaniau mamytes cepelinu Nu taip LABAI. Ir vat dabar sedziu ir kazkas skausmingai "krapsto" kaire kiauside. Prasideda
Va tau ir "nieko negaudysiu".
Ne nu bet dabar TAIP NORIU CEPELINU!!! Bet zaliu bulviu. Nekenciu tu baltu guminiu klecku. Nu nebutu nieko dar baisaus, jei ne vaikystes trauma su pirktiniais - vire ilgiau, negu reikejo, o ikandau dar uzsalusi farsa. Brrrr. Iki dabar ta bjauru skoni pamenu. Kam nors dar yra kokiu panasiu "traumu" buve?